Šílené prodavačky v Kauflandu

1.zizi
13.1.14 21:37

silene prodavacky v Kauflandu?

Ahoj holky…predem se omlouvam vsem slusnym prodavackam, ale musim se s vai podelit o zkusenosti…ted jsme se vratili z Kauflandu..mamka byla s nami a u kasy byla takova neprijemna prodavacka…meli jsme vetsi nakup a mamka zrovna brala oleje ci co a jeden musela vzit a zaplatit ho zvlast, protoze tam maji nejaky limity…mamka ten olej vzala a prodavacka nervni ji to vytrhla z ruky a dala ho na stranu, ale tim stylem, ze ji skrabla a celkove byla velmi neprijemna(hazela s vecmi atd.)..neni to prvni zkusenost, kdy se chovaji takhle..naposledy jsme byli na nakupu a jedna zavirala za nami tu zeleznou branku, kde jsem zrovna stala..zadne s dovolenim..nic…flakla me s tim a ani nezabucela…no dnesni incident dopadl tak, ze ji mamka servala a jeste si nechala zavolat vedouci :oops:…ja jsem posledni dobou nejaka nekonfliktni, ale myslim si, ze udelala dobre…setkavate se s takovym jednanim(hazeni se zbozim nejlepe rajcaty) v obchodech casto a popripade jak situace resite?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2448
13.1.14 21:40

@1.zizi Neřeším to nijak. Je mi jich líto, nemohou si dojít ani na WC.

• načítám...
Tunrida
13.1.14 21:41

My máme tady u nás v městyse takový malý Albert a tam je protivná skoro každá prodavačka. V posledních týdnech, jak jsem už rozčilená z domu a unavená, tak když stojím u kasy, jen se dívám a odfukuju a snažím se zuby nehty držet hubu, protože extra jedna mě tam teda neskutečně sere :cert:

• Upravit
30408

Proč ten skandální nadpis? Nepříjemné prodavačky jsou a budu všude, nejen v Kauflandu. Takové situace neřeším, mám svých starostí dost. V obchodech se usmívám, prodavačky zdravím, takže se usmívají i na mě.

• načítám...
2363

Buď bych tam přestala chodit nakupovat, případně napsala stížnost. Třeba u nás v krámě nám zakázali vejít s kočárkem, přitom místa na kočárek je tam spousta. No nebudu svoje dítě nechávat venku, takže tam nechodíme. V druhým krámě chlápek z ochranky furt leze za mnou, jak tam jsem s manželem, to už hlídá nenápadně. Takže ještě chvilku a píšu stížnost. Takže asi tak.

• načítám...
27634
13.1.14 21:43

Házení se zbožím neřeším protože jsem dost dlouho dělala jako pokladní a vím, že ač se to nezdá i pokladní mají limity kolik zboží musí namarkovat za minutu a když nestíhají dostanou pořádný pojeb od vedoucích :pocitac:

• načítám...
1835

…já jsem naposledy zhruba v poslední třetině markování nákupu za cca. 2.000,– Kč, kdy mi flákla s platem vajec a pak na to hodila banány, pokladní řekla, že toho mám dost a odešla jsem, nechala si z informací zavolat vedoucí, té jsem řekla, že nehodlám platit za nákup, se kterým někdo evidentně s chutí tříská, nejdříve mi nechtěla věřit, pak na můj popud rozbalila ono plato, 6 vajec prasklých, pán z fronty za mnou jí potvrdil, že jsme pokladní zřejmě na obtíž…, no skočilo to omluvou, do nového vozíku mi dle obsahu původního jsme udělaly nový nákup - já a vedoucí a jela jsem rovnou na kasu…

• načítám...
7743

Musím říct, že už dlouho jsem na žádnou extra protivnou prodavačku nenarazila. Nebo počkat…možná je to tím, že od té doby co jsem na mateřské moc supermarkety nenavštěvuju? :think: :lol:

• načítám...
5342

Mám to stejně jako adam75, nicméně s takhle výrazně hrubým jednáním jsem se nesetkala. Co mě dokáže naštvat je nasran*, nekompetentní úřednice :cert:

• načítám...
Wecernice2
13.1.14 21:44

Já se taky ohradím.. když mně honí že nestíhám sklízet nákup z pásu, řeknu jí že jsem na nákupu a ne na dostihách. A když mi s tím háže jak s hnojem, tak jí to taky řeknu. Že je to jídlo, já to budu jíst, tak ať mi s tím neháže jak s hnojem.. A když se na konci nákupu ptají tou naučenou formulkou a nečekají na odpověď jestli jsem byla spokojená, vždycky řeknu pravdu jestli jo nebo ne.. a když se nezeptá, tak se zeptám já, jestli se mně náhodou na to nechce zeptat.. ale tak celkově mně už tam ty prodavačky serou. Chápu že je to asi nebaví honí je apod..ale taky nedělám v životě jen to co mně baví a umím si na tom najít něco hezkého.. ale myslím, že mně jak vidí prodavačky u pásu tak se modlí ať k nim nejdu :lol:

• Upravit
1835

@ka2ka …limity jsou opravdu nadsazené, to vím, ale poničit nákup před zaplacením, to mi přijde opravdu až moc.

• načítám...
1.zizi
@hanka.br. píše:
Proč ten skandální nadpis? Nepříjemné prodavačky jsou a budu všude, nejen v Kauflandu. Takové situace neřeším, mám svých starostí dost. V obchodech se usmívám, prodavačky zdravím, takže se usmívají i na mě.

nejak jse nenachazela spravnych slov :mrgreen:…tohle praktikuji take, ale kdyz ani neodpovi na pozdrav, ktery slysela :nevim:

• Upravit
8781
13.1.14 21:45

Tak v kauflandu jsem snad ještě nezažila nějakou nepříjemnou prodavačku :think: A to tam chodím hodně často. Jinak v poslední době mám docela štěstí a všude potkávám relativně příjemný prodavačky ;)

• načítám...
Nejhodnější
13.1.14 21:46

Když se setkám s takovouhle naštvanou prodavačkou, která jedná obdobně jako ta /vaše/ :mrgreen:, tak obvykle taky seřvu na tři doby a ještě si zavolám vedoucí :oops: Já jsem měla takový podobný exces s jednou v Globusu a pak v Albertu :roll:
V Albertu : hlad jako prase, tak jsem ukořistila anglickej rohlík, letím ke kase. V peněžence nejmenší 1000, v kapse 12 korun :roll: tak jsem jí dala tu 1000. Začala po mě tlamovat, že rohlík a 20 platím litrem. tak jsem se omluvila, a ona mi vrátila pár stokorun a jinak samý drobný, u toho si neodpustila rýpavé komentáře!!! Jak to vyskládala na ten pultík, tak já jí z ruky vytrhla tu 1000. Dala jí ten rohlík, drobný odhodila od sebe až to lítalo všude a odešla jsem…
A v Globu to bylo u masa :roll:

Jo a pak ještě v Praze na Chodově, byli jsme 4, ve stánku z bagetama jsme nakoupili za 350 kč cca a prodavačka mi odmítla vzít 5000. Čuměla na to jak kdyby ho viděla poprvé. A vedoucí nebyla přítomna… jediný co mě na tom těšilo, tak že to jídlo pak musela vyhodit. Karty nebrali, a nikdo jiný jinou hotovost neměl :nevim:

• Upravit
Nejhodnější
13.1.14 21:46
@adam75 píše:
@1.zizi Neřeším to nijak. Je mi jich líto, nemohou si dojít ani na WC.

Ale můžou ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák