Šílené prodavačky v Kauflandu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15319
13.1.14 21:46

Tak náladu bych neřešila, ale házení s rajčaty nebo jiným křehkým zbožím jo, protože ty rajčata pak z poloviny vyhodíš. Nechala bych jí je tam a došla si pro nové, holt počká :nevim:, nebo bych je jen nechala na pokladně a koupila druhý den.
Náladu přičítám jejich podmínkám v práci, nemusí mít den, můžou mít pms… :mrgreen: Sice bych uvítala usměvavé prodavačky všude, ale občas se nezadaří. :lol:

• načítám...
8781
13.1.14 21:47
@Wecernice2 píše:
A když se na konci nákupu ptají tou naučenou formulkou a nečekají na odpověď jestli jsem byla spokojená, vždycky řeknu pravdu jestli jo nebo ne.. a když se nezeptá, tak se zeptám já, jestli se mně náhodou na to nechce zeptat..

To je trošku už přehnaný ne? Zbytečně se jim takhle vysmívat :think:

• načítám...
1.zizi
13.1.14 21:47

@Wecernice2 presne tak..praci ma kazdy(nebo mel) a muzu byt sebeunavenejsi, ale na zakaznika si to vylevat prece nebudu…

• Upravit
13784
13.1.14 21:48

@1.zizi já nějak s prodavačkami problém nemám, takovouhle situaci jsem ještě nezažila.

• načítám...
7065
13.1.14 21:49

Abych se ohradila i já pracovala jsem v Kauflandu i na pokladně a musím říct, že to NENÍ žádný med! Zákazíci si jen myslí, že tam pokladní posedávaj nebo postávaj, ale když si nemužete odběhnout ani na toaletu se nutně vyčůrat je to pech to by byl protivnejkaždej. ano házet se zbožím by se nemělo co se týče markování také to není žádná výhra musí se markovat tak, aby byl nějalý limit a po měsíci se udělá tabulka s nejlepším markování a s nejhorším ty nejhorší dostanou opravdu vynadáno za to co tam dělají.
Není to opravdu příjemné. A nezapomen mě na to, že né každý má svuj den

• načítám...
Wecernice2
13.1.14 21:50

@AngelLilly To není vysmívání…tohle je problém textu. Bez intonace hlasu to zní všechno jinak. Vysmívání je, když se oni ptají jestli jsem byla spokojena, ani nezvedne oči od pásu a už vesele markuje někoho jiného. To je prostě naučená formulka člověka bez zájmu o zákazníka a odezvy na svou práci.. :nevim:

Příspěvek upraven 13.01.14 v 21:53

• Upravit
1.zizi
13.1.14 21:50
@Nejhodnější píše:
Když se setkám s takovouhle naštvanou prodavačkou, která jedná obdobně jako ta /vaše/ :mrgreen:, tak obvykle taky seřvu na tři doby a ještě si zavolám vedoucí :oops: Já jsem měla takový podobný exces s jednou v Globusu a pak v Albertu :roll:
V Albertu : hlad jako prase, tak jsem ukořistila anglickej rohlík, letím ke kase. V peněžence nejmenší 1000, v kapse 12 korun :roll: tak jsem jí dala tu 1000. Začala po mě tlamovat, že rohlík a 20 platím litrem. tak jsem se omluvila, a ona mi vrátila pár stokorun a jinak samý drobný, u toho si neodpustila rýpavé komentáře!!! Jak to vyskládala na ten pultík, tak já jí z ruky vytrhla tu 1000. Dala jí ten rohlík, drobný odhodila od sebe až to lítalo všude a odešla jsem…
A v Globu to bylo u masa :roll:Jo a pak ještě v Praze na Chodově, byli jsme 4, ve stánku z bagetama jsme nakoupili za 350 kč cca a prodavačka mi odmítla vzít 5000. Čuměla na to jak kdyby ho viděla poprvé. A vedoucí nebyla přítomna… jediný co mě na tom těšilo, tak že to jídlo pak musela vyhodit. Karty nebrali, a nikdo jiný jinou hotovost neměl :nevim:

ja jsem posledni dobou nejakej mekkous :mrgreen: :mrgreen: a mamka tam udelala scenu tteda poradnou :mrgreen:

• Upravit
16186
13.1.14 21:51

Takové chování jsem nezažila, ale mě zase točí jakože „náhodně“ špatné cenovky :cert: K dokonalosti to mají vychytané v Bille, ty už podezírám, že to mají jako marketingový nástroj, ale často se to vidí i jinde - cenovka s „akční“ cenou a při kase, nebo až na bločku zjistíte, že po akční ceně není ani památky :evil: Naposledy jsem narazila nedávno, kupovala jsem sůl do myčky, měla stát dle cenovky 99,–, účtovala mi 199,– 8o :pocitac: Jsem se ohradila a paní u kasy mi říká, že akce už skončila a že nestihli dát cenovku pryč a štorcovala se s vrácením peněz, resp. s cenou z cenovky :zed: :zed: trvala jsem na svém (na tohle mám opravdu alergii :evil: zavolala vedoucí, ta to také zkusila, což mě dožralo, tak jsem se jí, jestli jim má přijít osvětlit základy obchodního jednání někdo z obchodní inspekce… Najednou šlo vše bez problémů a keců :zed: Ještě dělají z člověka blbce, to mě opravdu dokáže namíchnout :poblion:

• načítám...
2448
13.1.14 21:51

@Nejhodnější na to se dá říct jedině to, že se chováš jako hysterka, která dělá z komára velblouda. Nemáš se čím chlubit. Ostuda.

• načítám...
Anonymní
13.1.14 21:52
@Wecernice2 píše:
@AngelLilly To není vysmívání…tohle je probél textu. Bez intonace hlasu to zní všechno jinak. Vysmívání je, když se oni ptají jestli jsem byla spokojena, ani nezvedne oči od pásu a už vesele markuje někoho jiného. To je prostě naučená formulka člověka bez zájmu o zákazníka a odezvy na svou práci.. :nevim:

Jenže oni to říct musejí. Chodí na to kontroly. Já tam chodím, takže vím jak to říkají. A v 99% se mě zeptá a mezitím já platím, takže rozhodně nemarkuje dalšího zákazníka.

• Upravit
1.zizi
13.1.14 21:53
@Jannys píše:
Abych se ohradila i já pracovala jsem v Kauflandu i na pokladně a musím říct, že to NENÍ žádný med! Zákazíci si jen myslí, že tam pokladní posedávaj nebo postávaj, ale když si nemužete odběhnout ani na toaletu se nutně vyčůrat je to pech to by byl protivnejkaždej. ano házet se zbožím by se nemělo co se týče markování také to není žádná výhra musí se markovat tak, aby byl nějalý limit a po měsíci se udělá tabulka s nejlepším markování a s nejhorším ty nejhorší dostanou opravdu vynadáno za to co tam dělají.
Není to opravdu příjemné. A nezapomen mě na to, že né každý má svuj den

nezlob se na me, ale to me jako zakaznika nemusi vubec zajimat a zvlast ne, kdyz se chova tak hrube, ze cloveka skrabne :roll:…kdyz si vezmi, jak se chovaji prodavaci v nemecku a tady, tak je to jak nebe a peklo

• Upravit
8781
@Anonymní píše:
Jenže oni to říct musejí. Chodí na to kontroly. Já tam chodím, takže vím jak to říkají. A v 99% se mě zeptá a mezitím já platím, takže rozhodně nemarkuje dalšího zákazníka.

Jéé to jsem já, pardon za anonym :mrgreen:

• načítám...
15319
@Wecernice2 píše:
@AngelLilly To není vysmívání…tohle je probél textu. Bez intonace hlasu to zní všechno jinak. Vysmívání je, když se oni ptají jestli jsem byla spokojena, ani nezvedne oči od pásu a už vesele markuje někoho jiného. To je prostě naučená formulka člověka bez zájmu o zákazníka a odezvy na svou práci.. :nevim:

A proč to očekáváš a vyžaduješ? 8o Já byla brigádně při vejšce na kase a nikdy bych to dělat nechtěla. Představa, že se mám každého tak debilně ptát a ještě přijde někdo, kdo to chce slyšet, mi přijde srandovní. :nevim:

• načítám...
8151
13.1.14 21:54

Já řádila v kauflandu včera, chtěla jsem mlíko pro kluka, měli 20 krabic tý jejich značky a všechny do 9.1. tak jsem si řekla že vezmu to dražší meggle a to bylo do 2.1. tak jsem šla za prodavačkou a říkám jí že má v regálu tři kartony prošlýho mlíka a žádný jiný a ona mi na to řekla no a co? tak jsem hned šla za vedoucí a pěkně jsem si zaječela, ale je fakt že já jsem chronický stěžovatel a je mi celkem jedno jestli prodavačka, úředník nebo řidič mhd

• načítám...
27735
13.1.14 21:54
@Jannys píše:
Není to opravdu příjemné. A nezapomen mě na to, že né každý má svuj den

přesně tak na záchod nás pustili za směnu jednou a nedej bože aby měl člověk zánět močáku a u nás ty co nezvládli limit prostě dostali na konci měsíce výpověd :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák