Základní školy pro děti s dvojí vyjímečností - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
842
8.5.19 14:10

@lvíček25
To je skoda, ze neporadili ani tam. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
8.5.19 15:06

@lvíček25 neni to spise na SPC? Ja bych hledala skolu, kde je malo deti, jedna trida v rocniku…takovych ale dnes uz bohuzel moc neni. Nas ceka zapis pristi rok s obdobnym problemem, tak jsem si uz neco malo zjistovala letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29798
8.5.19 15:35
@lvíček25 píše:
@marin no u něj je to spíše ta matematika, ale číst ho baví hodně - četl s porozuměním už ve školce, a celkově ho čeština baví, takže upřímně nevím k čemu se přiklonit… možná zkusím znovu to centrum nadání, byli jsme tam dávno, ale to ještě syn hůře spolupracoval, teď by to mohlo vypadat lépe… Moniku Stehlíkovou jsme navštívili a co se týče PPP tak jsem si myslela, že oni právě jsou od toho, že poradí i konkrétní školu, ale nám tedy neporadili :nevim:

Ještě jsem si vzpomněla, že nedávno byl dokument na ČT o školách a inkluzi a ukazovali tam základní školu v Kunraticích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.19 00:11

@marin Tam se nedá dostat. Všechny takovéhle školy jsou narvané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.19 00:13

Napadá mě ZŠ Integrál, ale nemám osobní zkušenost a nevím, jestli to není ta škola, ze ktere ho berete pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.19 00:22

Ještě mě napadá ZŠ Karla Čapka, ale tam bude asi narváno taky. Nebo nějaká malotřídka za Prahou. Ale to bude v době satelitů asi taky téměř nemožné sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
9.5.19 00:43

Zkus Veselo školu v Soukenické ul. Ale asi bude i tam problém, že nebude volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.19 07:52

Zkoušela jsi ZŠ Stross?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.19 08:05

Zkus napsat spíš na rodina.cz. Tam jsou maminky dětí s dvojí výjimečností aktivní. Jedna má dítě někde za Prahou a je moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.19 08:53
@Anonymní píše:
Zkus napsat spíš na rodina.cz. Tam jsou maminky dětí s dvojí výjimečností aktivní. Jedna má dítě někde za Prahou a je moc spokojená.

Na rodinu uz skoro mikdo nechodi, tam ji odpovi za pul roku :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.19 08:54
@Kakachna píše:
Napadá mě ZŠ Integrál, ale nemám osobní zkušenost a nevím, jestli to není ta škola, ze ktere ho berete pryč.

Integral je fajn, tam se nudit rozhodne nebude, ovsem plati se tam.

• Citovat
  • Upravit
32
9.5.19 10:14

Děkuji moc všem za tipy, máte pravdu - na ty Kunratice není šance, stejně tak i pár těch dalších tady zmiňovaných je plných - někam už jsem volala (vlastně už na většinu) nicméně zkusím se aspoň podívat na to rodina.cz i kdybych tam našla nějaké starší příspěvky za kouknutí nic nedám ;) a ten Integrál a Strossiho na to se zkusím podívat, co vím tak je problém s kapacitou i na speciálkách když to není opravdu soukromá hodně drahá, ale ještě jsem tam nevolala takže za zkoušku člověk nic nedá :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.19 11:24

@lvíček25 Jenom, aby nedošlo k omylu, byla myšlena ZŠ Stross ( Strossmayerově náměstí), ne ZŠ Petra Strozziho (Karlín).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.19 11:24

A hodně štěstí! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin