Jsem v 25tt a hrozně mi zaléhá v uších

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petrusse365
6.1.12 20:51

Ahoj maminy,
jsem těhotná podruhé a zase mi zalejhaj uši (i poprvé mi zaléhalo). Mě zase jediný co mi pomáhá je otevírat pusu jako při zívání … chvilku je to dobrý a za chvíli mám zalehnuto zase a tak pořád vlastně klapu papulí a manžel už se mi fakt směje :-D … takže zase až do porodu si budu na okolí otevírat hubu :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
114
6.3.12 17:14

Ahoj spolutěhulky,
tak mě taky trápí zléhání uší. Jsem 20tt. Nejvíc mě štve, když jsem v práci a pořád se ptám co? co? …jsem prostě nahluchlá a nepřestává to.
Mám je zalehlé imrvére, vůbec to nepřestává. Jen mi přijde, že někdy víc a někdy míň. Připadam si už jak hluchoun obecný :D a jsem ráda, že jsem našla tuhle diskuzi a nejsem v tom sama ;).
Jdu se zkusit předklonit (ale jdu na wc, jsem v práci, tak by to vypadalo celkem divně) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
18.7.12 10:50

Tak jsem našla tuhle starou diskuzi a taky se přidávám, občas mi zaléhá levé ucho, ale i pravé, to lévé častěji, zacpání nosu nepomáhá, ani kapky do ucha, jedině když se na pár vteřin předkloním tak to odlehne, no a když zas polknu sliny tak to zalehne :(,není to pokaždé po tom polknutí, rýma to není tak snad to po porodu odezní, prosím rady všech které to po porodu přestalo trápit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.7.12 10:56

Ahoj, ještě nemám po porodu, jsem 39 tt ale tyhle problémy už dávno nemám…ani jsem nepostřehla, kdy odezněly…i když to bylo fakt nepříjemný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
18.7.12 13:21

Ahoj,
mě zalehlé uši odezněli s porodem. Teď jsem zase těhotná a zase mi uši zaléhají, ale nen to zatím tak hrozné jako poprvé. Tak snad se to nebude stupňovat. Při prvním těhotenství jsem použila ušní svíčky, ale to vydrželo jen chvilku. V podstatě jediné co mi pomáhalo bylo předklonit se. Vydrž odezní to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.7.12 07:03

Díky za podporu, včera jsem chodila po obchoďáku a hluchá jak poleno :) v každé kabince jsem byla v předklonu, ale stejně to odešlo až doma když jsem si lehla, tak uvidím dneska, není to pravidelně každý den, ale když to příjde je to mazec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana111
20.7.12 15:33

zdravim vas tehulky:)

To mi nerikejte ani ze srandy ze se stim neda nic delat, zaclo mi to dles v pravem uchu, zalehlo a slisim nejake huceni, asi se ztoho zblaznim :lol: nepomaha mi ani to predklaneni tak holky jesli vite o necem co bi pomohlo tak sem stim :nevim: :mavam: tak se meje a hezky dem :D

• Citovat
  • Upravit
adriana111
20.7.12 15:36
@adriana111 píše:
To mi nerikejte ani ze srandy ze se stim neda nic delat, zaclo mi to dles v pravem uchu, zalehlo a slisim nejake huceni,navic mam tehotenskou rimu, asi se ztoho zblaznim :lol: nepomaha mi ani to predklaneni tak holky jesli vite o necem co bi pomohlo tak sem stim :nevim: :mavam: tak se meje a hezky dem :D
  • Citovat
  • Upravit
573
21.7.12 07:33
No asi se s tím fakt nic nedá dělat :( a v kolikátém jsi tt, jo mě to předklánění někdy pomůže jen na pár minut a jak se narovnám a polknu tak jsem zase hluchá, už abych měla porod zasebou a pak písnu jestli to přešlo, ale pokud ti nepomůže předklon a chučí ti v uchu tak to může být něco vážnějšího, to raději zajdi k ušnímu
@adriana111 píše:
To mi nerikejte ani ze srandy ze se stim neda nic delat, zaclo mi to dles v pravem uchu, zalehlo a slisim nejake huceni, asi se ztoho zblaznim :lol: nepomaha mi ani to predklaneni tak holky jesli vite o necem co bi pomohlo tak sem stim :nevim: :mavam: tak se meje a hezky dem :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DN
27.7.12 12:12

Ahoj,
jsem ráda, že jsem tuto diskuzi našla, protože už asi měsíc mě trápí zalehlé pravé ucho, ne pořád, ale třeba 1-2× do týdne. Vydrží to i několik hodin. Je to hrozné, protože když mluvím tak to duní, což je ve společnosti dost nepříjemné.
Po přečtení diskuze jsem se zkusila předklonit. Stal se zázrak a ucho odlehlo, úleva, musela jsem se začít smát, přišlo mi to legrační. Takže moc moc děkuju, hold se budeme často klonit :lol:

• Citovat
  • Upravit
8935
31.7.12 09:33

Našla jsem tuto diskuzi-také mě zaléhají uši, ale nejsem těhotná.
Problém trvá už třetí měsíc, myslela jsem, že jak to přišlo, tak to odejde, ale bohužel.
Co je nepříjemné-že mám problém s mluvením, jakoby se slyším dvakrát, špatně se mě vyslovuje a chvílemi mám pocit, že to mluvení i bolí. A občas když nemluvím a uši zalehnou, tak slyším tlukot srdce.
Ptala jsem se okolí, zda je slyšet v mém hlase, že je jiný, když mám uši zalehlý-ale není, jen já ho slyším naprosto jinak.Ale mluvu ostatních slyším dobře.
Lékař na ORL má nyní dovolenou, bude až příští týden, určitě se objednám.
Ale ráda bych slyšela, zda jste někdo měl něco podobného mimo těhotenství, zda to po čase přešlo, či se přišlo na nějakou příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.8.12 07:50

@lasička1 - asi ti moc neporadím, mě to po porodu přešlo a snad už bude klid a zkoušela jsi se předklonit, jak jsme psaly pak to na chvílku přešlo, ale jestli nejsi těhotná tak raději na ušní, naše rady ti asi moc nepomůžou :( držím palce ať to není nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.8.12 07:54

@jannaa
Dnes je lékař na ORL první den po dovolené, tak tam zavolám a objednám se. Uši zaléhají stále, mám pocit, že víc u toho cítím takovou zvláštní bolest, dříve to bylo jen o divném pocitu. Těhotná nejsem a nemám vůbec nápad, čím by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
8.8.12 21:59

Tak jsem byla na ORL. Problém je v eustachově trubici.Od března jsem zhubla 22 kg a to má za následek, že eustachova trubice není tak obalená tukem jako byla, jakoby víc plandá v prostoru a zaléhají uši. I ušní bubínky mám vpáčený. Takže to chce čas, než se to upraví, je to otázka několika měsíců. No už aby to bylo, je to dost nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.8.12 13:47

@lasička1 - tak to je něco, ale hlavně že se to upraví, tak se drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie