Jsem v 25tt a hrozně mi zaléhá v uších

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
17.4.22 11:53

Ahoj, narazila jsem na tuhle diskuzi, když jsem hledala tipy proti zalehlým uším. Bohužel nic moc jsem na netu nenašla. Tak zkusím hodit svůj tip, co mě pomohlo, třeba to někomu pomůže taky. Měla jsem střídavě zalehlé uši týdny, fakt děs. Zkoušela jsem předklánění atd., všechno pomohlo jen na chvíli. Pak jsem už ze zoufalství zkusila výplach dutin, který jsem si kdysi dělala při rýmách a absolutní úleva, navíc docela dlouhodobá. Takže pro mě malý zázrak. Třeba to někomu taky pomůže. Chce to inj. stříkačku, nebo konvičku, lehnout si, zaklonit hlavu dozadu a stříknout si do každé dírky tak jednu tu malou stříkačku (při rýmě jsem si dělala bylinný odvary, ale stačí obyč voda). Pak hlavně vydržet, do půl minuty to začne v dutinách hrozně pálit. Vydržet co nejdýl a pak si sednout a vysmrkat vodu. Není to nic příjemnýho, ale lepší než ty zalehlý uši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
13.9.22 18:02
@betule1986 píše:
Ahoj, narazila jsem na tuhle diskuzi, když jsem hledala tipy proti zalehlým uším. Bohužel nic moc jsem na netu nenašla. Tak zkusím hodit svůj tip, co mě pomohlo, třeba to někomu pomůže taky. Měla jsem střídavě zalehlé uši týdny, fakt děs. Zkoušela jsem předklánění atd., všechno pomohlo jen na chvíli. Pak jsem už ze zoufalství zkusila výplach dutin, který jsem si kdysi dělala při rýmách a absolutní úleva, navíc docela dlouhodobá. Takže pro mě malý zázrak. Třeba to někomu taky pomůže. Chce to inj. stříkačku, nebo konvičku, lehnout si, zaklonit hlavu dozadu a stříknout si do každé dírky tak jednu tu malou stříkačku (při rýmě jsem si dělala bylinný odvary, ale stačí obyč voda). Pak hlavně vydržet, do půl minuty to začne v dutinách hrozně pálit. Vydržet co nejdýl a pak si sednout a vysmrkat vodu. Není to nic příjemnýho, ale lepší než ty zalehlý uši ;)

Zkusím, začínají sem tam zalehat a vůbec jsem to nespojovala s tehu. Náhodou to napisu a vyskočí plno příspěvku a nikdo nevi, jak se toho zbavit. Tak super za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí