Založení firmy - dovoz zboží z Německa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3148
16.9.13 18:57

Máš to nedomyšlené. Já když si jezdím do D na nákup, tak chci vidět složení, chci mít možnost výběru. Zadarmo to asi dělat nebudeš, co? takže rozdíl v cenách asi zas tak markatní nebude. Cena tam a zpět mě vyjde na 500,– ale na celém nákupu ušetřím třeba 1500,– a mám možnost výběru. Já bych do toho nešla.
Ad Lidl: šunka 95% masa, párky 86%… možná by sis měla zmapovat nejprve domácí trh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

@mila.dka1
jako kdybys byla moje znama a mohla bych ti poslat emailem seznam veci, co potrebuju a ty bys mi to privezla domu, tak bych byla stastna a klidne zaplatila par stovek navic za dopravu.
jenze kdyz to bude jako „profi“ sluzba pro cizi, tak si fakt nedokazu predstavit, ze by to takhle fungovalo. lidi budou nastvani, kdyz neco nebude, nebudou chtit platit, kdyz to bude i jen o fous drazsi nebudou chtit i jen trochu jine produkty, nez jake si predstavovali.
to bys musela s kazdym probirat kazdou polozku - chce boruvkovy bio jogurt - a kdyz nebude, muzes vzit od jine firmy? nebo od stejne firmy, ale treba jahodovy? co kdyz jahodovy stoji o 10% vic? jde o to aby byl hlavne bio? nebo jde o ty boruvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1

@Kobliha51 No především mléčné produkty - sýry, jogurty a tak.

• Citovat
  • Upravit
mila.dka1
16.9.13 19:06

A jéje, obhájci Lidlu. Jsem si vědoma, že ne všechno v Čechách je špatné. Taky tu nakupuju. A zrovna v Lidlu nakupuju taky dost. Ale třeba prací prášky - tady jsou nesrovnatelně horší kvalita. Nebo třeba nutella, tu vozíme několika známým, všichni tvrdí, že je mnohem lepší, než tady. Další zas, že chtějí jogurty, že jejich malý ty z Čech nejí a ty samé z Německa sní hned, a to dítě přece nemůže být zatížené tím, že je to z Německa, je to ještě mimino…Tak jen mě to napadlo, takhle to vozíme několika lidem, ale už nás to moc nebaví zadarmo, tak nás napadlo, jestli si tím nepřivydělat. Já mám tedy úplně jinou profesi, ale tohle zvládne každý :lol:

• Citovat
  • Upravit
8151
16.9.13 19:08

@mila.dka1 tak primárně bych začala u těch známých kterým to teď vozíš zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.9.13 19:32
@mila.dka1 píše:
A jéje, obhájci Lidlu. Jsem si vědoma, že ne všechno v Čechách je špatné. Taky tu nakupuju. A zrovna v Lidlu nakupuju taky dost. Ale třeba prací prášky - tady jsou nesrovnatelně horší kvalita. Nebo třeba nutella, tu vozíme několika známým, všichni tvrdí, že je mnohem lepší, než tady. Další zas, že chtějí jogurty, že jejich malý ty z Čech nejí a ty samé z Německa sní hned, a to dítě přece nemůže být zatížené tím, že je to z Německa, je to ještě mimino…Tak jen mě to napadlo, takhle to vozíme několika lidem, ale už nás to moc nebaví zadarmo, tak nás napadlo, jestli si tím nepřivydělat. Já mám tedy úplně jinou profesi, ale tohle zvládne každý :lol:

Já taky jezdím pro větší nákupy do německa. Je to smlutné, ale ty jejich potraviny jsou s našimi nesrovnatelně kvalitnější. A to i stejné řetězce mají v různých zemích různé druhy zboží. A Němci sami sebe neošidí, tak proto nakupuji u nich, ale je mi jasné, že všichni tohle dělat nemohou. A s tím Lídlem: ověřila jsem si osobně, že tam mají poměrně kvalitní potraviny. Na ty výrobky z mléka se zaměřím, ty já moc nekupuju všeobecně.

• Citovat
  • Upravit
24379
16.9.13 19:47

I me se to zda nedomyslene.Mas uz sestaveny plan a cilovou skupinu? Co kolik stoji(doprava, prirazka, reklama, cas…)aspon na rok dopredu, nez by se ti podnikani rozjelo? Kolik do toho chces investovat vlastni kapital?.Co konkurece trhu? Treba ten lidl je kvalitnejsi jak narvany tesco polakama. Pises, ze chces zacit u vas ve meste, ale i ti to maji kousek do nemecka. Pokud mimo, jak chces zvladat rozvoz napr. Praha, Brno, Ostrava a mezi tim zapadle vesnice? Ok, na kazdou lokalitu mit urcity den a uzavirku nakupu, ake to chces jezdit ty sama? Mas k tomu auto? Nam se sotva narve velky nakup do kufru a to mame combika. A s kamaradama a znamostma moc nepocitej. Zavist je tak velka, ze jen z principu si tam zajedou sami, nebo nakoupi tam, kde jsou nauceni. Vidis to moc ruzove i kdyz myslenku mas dobrou :pankac:.Bud to rozjedes ve velkem= hodne penez do zacatku a vice lidi, nebo se z toho potento a vycerpanim a ztratou casu a penez to nedas. I kdyz bych ti to vazne prala!!! :kytka:.Omluva za preklepy jsem na tel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.9.13 19:52
@Kobliha51 píše:
Já taky jezdím pro větší nákupy do německa. Je to smlutné, ale ty jejich potraviny jsou s našimi nesrovnatelně kvalitnější. A to i stejné řetězce mají v různých zemích různé druhy zboží. A Němci sami sebe neošidí, tak proto nakupuji u nich, ale je mi jasné, že všichni tohle dělat nemohou. A s tím Lídlem: ověřila jsem si osobně, že tam mají poměrně kvalitní potraviny. Na ty výrobky z mléka se zaměřím, ty já moc nekupuju všeobecně.

Pro kazdou zemi je jine slozeni produktu.Je to hnus, ale je to tak. I blba coca-cola je jinak,,naskladana,, pro nas, Polaky atd, nez pro Nenecko, Americany…A to je se vsim. Znacka stejna, slozeni a kvalita ruzna. I v obleceni.
To stejny u veci pro deti, platime nejvic za nejmensi kvalitu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.9.13 19:55

@mila.dka1 nějak nechápu, jak si to představuješ. Když napíšu, že chci jogurt, tak mi můžeš dovézt jogurt od 50centů do 3euro..spousta lidí do Německa na nákupy nejezdí, nemají přehled, co tam vůbec nabízí za sortiment… Tak, jak to prezentuješ, bych zájem neměla. Chci si vybrat, jaký druh koupit a ne čekat, jaké překvapení se mi za mé peníze objeví doma na stole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
16.9.13 20:10

Sama mám eShop na věci z Německa. Upřímně si nedovedou představit takto nakupovat tak trochu ‚na blond‘ pro lidi, nic ve zlém. Jak to mate daleko do Německa?

• Citovat
  • Upravit
8151
16.9.13 20:13
@Libuše M. píše:
Sama mám eShop na věci z Německa. Upřímně si nedovedou představit takto nakupovat tak trochu ‚na blond‘ pro lidi, nic ve zlém. Jak to mate daleko do Německa?

ha ty máš eshop a jsi od nás z chomutova pro mě ideál je možné se domluvit na nějakém osobním odběru, popřípadě nabízíš možnost že bych to řekla co bych chtěa dovézt a ty by si to přivezla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.9.13 20:15
@Libuše M. píše:

ještě poprosím odkaz na eshop do sz :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
16.9.13 20:18
@anickadomnik píše:
ha ty máš eshop a jsi od nás z chomutova pro mě ideál je možné se domluvit na nějakém osobním odběru, popřípadě nabízíš možnost že bych to řekla co bych chtěa dovézt a ty by si to přivezla???

Jasně, není problém, když víš, co chceš… Jinak v příspěvku mělo být - na blind - píšu z tabletu…

• Citovat
  • Upravit
8151
16.9.13 20:19

@Libuše M. já právě vím co chci jen nevím jak to sem dostat:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
16.9.13 20:23
@anickadomnik píše:
@Libuše M. já právě vím co chci jen nevím jak to sem dostat:o)))

A o jaké zboží jde?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat