Žaluzie !@!?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bin
465
18.4.11 20:26

jéééé…to jsem ráda, že tenhle problém nemám sama :dance: já se tím furt trápím..taky jsem si koupila ten drahej kartáček, mezi kterej se dají 2 žaluzie…ale už k tomu nikdo nedal návod, jak s tím zacházet, aby se rychle ty žaluzky mezi to daly a hlavně, co jako mám dělat s těma šňůrkama proklatýma :zed: :cert: takže to taky dělám tak, že zatáhnu a utřu, otočím a zas otřu…jenže přesně…tam kde se překrývají zůstává prach…a uchošťourama to čistit fakt nehodlám…mám ráda čisto, ale zas až tak…no to radši budu dělat, že to nevidím, jako tady většina… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
18.4.11 20:31

No tak, kde se překrývají, tak ve svém zorném úhlu je projedu oddělené od sebe švédskou utěrkou, výš nebo níž to kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.4.11 20:31

Žaluzie jsem zkusila namočit jenom jednou v životě :mrgreen: :cert: od té doby je jen při luxování vysaju nástavcem s kartáčem a jak po nich šmidlam sem tam, prach zmizí, i mezi lamelama naplacato. A je to fofr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.11 20:56
PetiteFillette píše:
Placatím taky, to máme stejný systém :lol: Ale prostě ta tmavě hnědá!!!!!!!! Dnes jsem příteli napsala, že je všechny strhám a spálím přímo před panelákem, pak koupím garnýže a závěsy a můžu se na to raz dva tři :-P
Barvu máme třetí zleva, první řádek :zed: http://www.arsus.cz/…zalbarvy.jpg

Já mám ty stříbrné (prvnví na 2. řádku) a na těch není vidět nic. :jazyk: To ber jako radu, pokud provedeš tu defenestraci hnědých a přece jen bys ještě někdy chtěla jít do žaluzií… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.4.11 21:10

Taky máme praktické stříbrné a navíc jsem ignorant. :mrgreen:
Ad utěrky z Lídlu - jejich čistící schopnost je mimořádná. Používám je na celou domácnost. A manžel s nima dokonce do stříbrna vyleštil sem tam zrezlý dráty a kola od kola. Takže složení radši nečíst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.11 21:17

Utěrky se budou hodit na jiný věci, takže díky za tip :palec: Žaluzky dřív nebo později z domu poletí! Třeba tu pak ani nebude taková tma.. Akorát že bydlíme v přízemí, tak tu budem jak ve výkladní skříni. Anebo žaluzky nechám + pořídím ty závěsy, třeba se pak na ně nebude tolik prášit a sníží se frekvence umývání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.2.25 19:11

Jednoho dne jsem se strašně na*rala a zrušila je. Žaluzie jsou vynález z dílny pekel :cert:, pomsta všem, co myjou okna.

Koupili jsme zatemnovaci rolety, totální výhra dobra nad zlem. :andel:. Pokud mám pocit, že jsou tam drobná negativa, vudy si vzpomenu na to peklo před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný