Záměna pohlaví na UZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
9.11.11 11:46

mně 6× řekli dva různí (a mimochodem výborní) doktoři kluka.. A jak to dopadlo vidíš v metříku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
9.11.11 11:47
alama píše:
Tak u nás to bylo celkem legrační, neboť jsem se pohlaví dozvěděla až v den porodu-vyvolaný, když jsem šla na kontrolní UZ a jen tak mimo řečí jsem se s úsměvem zmínila, jestli tam konečně není něco vidět a dr. mi řekla - bude to holčička a opravdu máme doma měsíční kočandu-zlobilku :srdce:
Ale celé těhotenství nám nebyl nikdo schopný říci, tedy nebyli jsme na 3D ani na plodovce…

Z plodovky by to měli zjistit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
9.11.11 11:47
Navli píše:
My jsme se s manžou rozhodli to zatím nechat v tajnosti, přeci jen kdyby to nebyla pravda, ale jsem zvědavice. :mrgreen:

LIDU, TY TO VIS!!! :think: :mrgreen: Ty potvurko… a ja Ti tak zavidim, ze to vis, a my ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kdyz budes chtit, tak nam reknes, co bude z naseho miminka za kousek… ;) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
16631
9.11.11 11:49
Ema N. píše:
Navli píše:
My jsme se s manžou rozhodli to zatím nechat v tajnosti, přeci jen kdyby to nebyla pravda, ale jsem zvědavice. :mrgreen:
LIDU, TY TO VIS!!! :think: :mrgreen: Ty potvurko… a ja Ti tak zavidim, ze to vis, a my ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kdyz budes chtit, tak nam reknes, co bude z naseho miminka za kousek… ;) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Emi, nevím - znám jen dnešní názor Vlašína :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
9.11.11 11:56

Byla jsem u jiného dr., taky uznávané kapacity.
Na UTZ kolem 12.týdne mi řekl při prvním těhotenství chlapečka, ale že to zatím mám brát z rezervou. Kluk se opravdu narodil.
U druhého těhotenství v tom samém týdnu ten samý lékař říkal, že pohlaví ještě vidět nejde a bylo by to jako věštit z koule,nejde dát ani tip.
Narodila se holčička, kterou správně určil okolo 20.týdne.
Tak nevím, jestli je chlapec dřív poznatelný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.11.11 11:56

Holky, díky za příspěvky :hug: doufám, že se jich ještě hodně sejde.. ono přeci zkušenost je nepřenositelná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
9.11.11 12:14
Navli píše:
Ema N. píše:
Navli píše:
LIDU, TY TO VIS!!! :think: :mrgreen: Ty potvurko… a ja Ti tak zavidim, ze to vis, a my ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kdyz budes chtit, tak nam reknes, co bude z naseho miminka za kousek… ;) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

srdicko, at uz to bude cokoliv, tak at je to zdrave, krasne jako ty, chytre jako Tvuj manzel a uzasne jako Eli.. :) A je jedno, jestli kluk nebo holka, proste to bude nase miminko. :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1863
9.11.11 12:21

mně tvrdili na prvním, že je to jasný kluk a na druhém asi holka…mám dost věcí modrých :roll: narodila se holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.11.11 12:41
Ema N. píše:
Navli píše:
Ema N. píše:
Navli píše:
srdicko, at uz to bude cokoliv, tak at je to zdrave, krasne jako ty, chytre jako Tvuj manzel a uzasne jako Eli.. :) A je jedno, jestli kluk nebo holka, proste to bude nase miminko. :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:

Emi, díky - to je mi jasný. :hug: Jen jsem si nebyla jistá jestli to zveřejnit a nebo ne… takže podle tohoto co píšou holky asi ještě počkáme.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.11.11 12:41
michaela1808 píše:
mně tvrdili na prvním, že je to jasný kluk a na druhém asi holka…mám dost věcí modrých :roll: narodila se holčička

A můžu se zeptat kde jsi byla na NT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
9.11.11 13:00
Navli píše:
Ema N. píše:
Navli píše:
Ema N. píše:
Navli píše:
srdicko, at uz to bude cokoliv, tak at je to zdrave, krasne jako ty, chytre jako Tvuj manzel a uzasne jako Eli.. :) A je jedno, jestli kluk nebo holka, proste to bude nase miminko. :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:
Emi, díky - to je mi jasný. :hug: Jen jsem si nebyla jistá jestli to zveřejnit a nebo ne… takže podle tohoto co píšou holky asi ještě počkáme.. :think:

vzdyt vis, ze nam je jedno, co to bude, hlavne aby to bylo zdrave. :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
167
9.11.11 13:09

u nás to byla pořád holka, ve 30tt si už doktorka nebyla moc jistá,tak jsme dělali utz ještě ve 37tt a byla to holka jak vyšitá. Tak jsme se těšili na Sašenku, no a narodil se Štěpánek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
9.11.11 13:09
Navli píše:
michaela1808 píše:

ve Zlíně v KNTB
od 12 do 22tt jsme Kristýnce říkali Karle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.11.11 15:29
michaela1808 píše:
Navli píše:
michaela1808 píše:
ve Zlíně v KNTB
od 12 do 22tt jsme Kristýnce říkali Karle :mrgreen:

No tak hlavně, že je zdravá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.11.11 17:08

mám doktor na NT řekl že si myslí že to bude chlapeček. ve 20tt nám to doktorka 100% potvrdila. Mates sice ještě není na světě, ale jeho kuličky jsme na utz viděli několikrát takže myslím že u nás se trefili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí