Mám přijmout zaměstnání, kde mi nezaplatí 3 hodiny denně přesčas?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše: Více
Nebuď blázen, no jasně, že to zkouší všude možně, ale fakt by to měli ti lidé odmítat, jinak to nikdy neskončí. Přeci nebudeš dělat zadarmo a ještě za podmínek, co si tam nějaká madam vybájila. To bych hledala dál. Tohle ani omylem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše: Více
Přemýšlím, jestli ji udělat hezký víkend, a napsat ji už dneska, ať mě nečeká ![]()
- Citovat
- Upravit
to už jsi tu psala, ne nedělala bych 3 hodiny zadarmo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je pátek večer, napsala bych jí to v pondělí ráno, v běžnou pracovní dobu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Můžeš mi to najít? Tohle je moje úplně první diskuze, za nějakých 13 let co tu jsem, takže klídek, ju?
- Citovat
- Upravit
@Monchichik píše: Více
No já jsem zase tak hodná
že ji chci dát vědět co nejdřív, aby měla možnost lapit někoho jiného. Nástup je v říjnu.
- Citovat
- Upravit
No byla bych hodná stejně tak jako je ona. A není pracovní doba, je volno a v té době ty přeci s nikým nekomunikuješ, do října času dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidím, že staré praktiky se vracejí. Jenom se trochu zvedla nezaměstnanost v některých regionech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no najít to nemůžu, v těch stovkách diskusí fakt se brodit nebudu, ale bylo to úplně to stejné, stejný problém, stejné okolnosti a taky se jednalo o odpravování 3 hodin zadarmo - tak že by podobnost čistě náhodná??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: VíceŽe by taky někdo z Rabbitu?
- Citovat
- Upravit
Za kilo měsíčně bych to asi přežila, za 170 na hodinu ani náhodou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, ona bude mít hezký víkend i bez tvé zprávy
zase žíly ji to trhat nebude, když to odmítneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou všechny velké masny funguji na stejném principu ráno příprava nikdo nezaplatí a večer uklízení a počítání také nezaplatí. (Chodura., Rabbit., Třebovle,. Zeman…) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja toto zazila v jedne pražské kavárně spise snack baru nebo bistru, ci jak to nazvat, ktery byl součástí jednoho hotelu, hotelove snidane ale byly vedle. Tohle bylo spis bistro a kavarna v jednom, takze ruzne snacky, bagely, kolace a dorty pro lidi z ulice (ty se vozily z kuchyne hotelu kolace a dorty). Zbytek jako plnene bagely a tak se museli delat na miste v mini kuchyňce. Byli jsme 2 na smene, klucina co delal ty snidane, byla vajicka, livance to delal on tam a pak se delalo cerstve plnene pecivo, ciabatty a ty bagely, pak müsli, jogurt, ja uz ani nevim co vse..ovocna misa, zeleninova, hummis a ruzne pomazanky tam byli. Byl tam pult chladici a ten se musel rano naplnit..takze veskere jidlo se muselo udelat rano. Jenze pracovni doba byla stejna jako provoz bistra od 7-19. 12 hodin, jenze kdyz přijdeš na smenu 10 min pred 7 tezko ten pult naplnis a udelas to jidlo, ze..a v 7 jelikoz to bylo centrum Prahy a v okoli i firmy, tak chodili lidi na ty plnene bagety a bagely s sebou..a tam zadne nebyli jeste skoro hotove. vedeni na nas dupalo, ze to musime stihat vic..tak jsme museli uz v 6 rano o hodku drive a jet jak fretky, zapnout kávovar, sundat zidle a ja delala freshe do velkeho dzbanu ke snidani, ktery se vzdy nalil pak do sklenice, pak pripravit jogurty do mis, musli..vse muselo byt videt a vystavene..ten klucina musel udelat x bagelu, baget, pripravit si testa na livance, pomazanky, s tim jsem mu pomahala, krajela atd..a tu hodinu nam nikdo neplatil.
To same vecer, v 19 se zavrelo, ale ta prace potom taky neplacena, spočítat trzbu, vse umyt, vycistit kavocar, mycku, vytrit podlahu, otrit stoly..a kdyz byli hoste, neslo jim rict zavirame, vedeni se to nelibilo, ze by se vyhazovali hoste. Clovek tam byl nekdy i do pul 9 vecer..kdyz jsme sli za vedením, ze delame realne 2-2,5 hod denne zadarmo, vysmali se nam, ze mame vic kmitat a pak nemusime mit prescasy. Pauzy zadne nebyli, jedlo se stranou za stenou v te kuchynce ve stoje, kdyz nebyli hoste, kdyz nekdo prisel rychle se polklo a slo se k pultu, vzdy nekdo coural na kafe s sebou apod..no skoncila jsme po par mesicich..
I s dyskama byl problem, nesmely se brat hned, manazer ze je bude rozdelovat on na konci mesice, kdo si stezoval dostal mene a i tak, co jsme pocitali si nejspis uleval vetsi cast sobe, nesedelo to..
A to nemluvil, ze jeste v otevrenem provozu vecne vymyslelo nejake tematicke anidane nad ramec co jsme delali nirmalne a nebyli na to lidi a nestihlo se to vse pripravovat a delat za provozu a vzdy jsme byli ti neschopni my, ze nestihame, ze je fronta..zr nestihame odklizet, prenja za kasou a puktem, klucina delal ta jidla a proste jiny servis tam nebyl..pak v pul 11 konec snidane, vse uklidit a pripravit jine veci na poledni menu, ktere zacinalo v 11 a lidi na nej v 11 uz chodili, do toho jeste v lul 11 obj na livance apod, co nealo rict ne vedeni ze nemame rikat ne histum a do toho delat jine jidla, pripravy, ja frontu az ke dverim a plne stily, kdyz jsem sla ukkidit stily, cedeni ze tam mam frontu a nechavam cekat lidi, kdyt jsme stoly nechala stoly a venovala se hostum, te tam mam bordel a mam jit uklditi stoly..do toho stale courali lide na kavu apod..no proste mazec, nekompetentní vedeni, ktere jen vymyslelo a nechapalo jak se to neda stihat..a beste s vedomim ze kazdou smenu delam 2-2,5 nekdy i 3 zadarmo..nikdy vic.
- Citovat
- Upravit