Mám přijmout zaměstnání, kde mi nezaplatí 3 hodiny denně přesčas?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7274
12.9.25 12:05
@Anonymní píše: Více

obchod? Já dělalala v bille např. a ano chodilo se dříve před otvíračkou, a končilo cca 30minut po otvíračce.. ale všechny hodiny placené. to stejné kaufland.. tam pracuji rodinní příslušnici a taky vvše placené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 12:14
@KKK85 píše: Více

No a tady právě hodiny navíc nezaplatí. A jednou měsíčně je inventura, samozřejmě taky zadara. To už jsem se radši ani neptala, kolik dalších hodin navíc tam stráví.

• Citovat
  • Upravit
7274
12.9.25 12:21

totálni nesmysl!! V žádném případě nebrat. ještě bych tam poslala pracovní úřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8891
12.9.25 12:27

Ani omylem. Nebo maximálně za velké zlaté cihly.
Ty nasbírat a jít do kšá. Zmetci neskuteční to jsou, co zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.9.25 12:31

Nahlasit na inspektorat prace pls

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 12:31
@KKK85 píše: Více

No asi až mi baba bude volat, jak jsem se rozhodla, tak ji pošlu do kelu. I s tím rizikem, že budu hledat dýl. Já měla radost, že to vyšlo tak rychle, jelikož chlap taky mění práci a půjde o takových 25000 s platem dolů, tak že bych to zaplácla výplatou já, ale fakt se mi do toho nechce.

• Citovat
  • Upravit
24613
12.9.25 12:38

Nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
12.9.25 12:55

Vůbec.. katastrofa, co někteří zaměstnavatelé zkouší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 13:31
@Dara90 píše: Více

Dokud to lidi budou akceptovat, tak to zkoušet budou. Do mě vjel neskutečný vztek na pohovoru v Bille na pozici vedoucí, když mi řekly, že občas je potřeba přijít na otviracku (v 7 )a být až do konce (21hod). Tj 14 hod, kde to jsme? Jsem se hned zvedla, řekla že feudalismus skončil, a že je to proti ZP, baba hleděla..je potřeba se razantně vymezit :cert:

• Citovat
  • Upravit
431
12.9.25 13:36

Já takto pracuju. Ráno je to půl hodinka na přípravu a večer půl hodinka na úklid. My si ale každý ten den vykazujeme 13 hodin. Tři hodiny každou směnu bych zadarmo nechodila ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
12.9.25 13:50

Obchod mě napadl. Vím, jak to maji s pracovní dobou třeba v Penny, chodí velmi brzy. Ale tam bych si ráda myslela, že je to vše placene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.9.25 13:50

Pokud by tohle bylo obsaženo už v základu, tedy že základní plat je vyšší, než je obvyklé u jiných firem, tak bych s tím problém neměl, jinak ať si trhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.9.25 13:54

A i hodinu bych nedelala zadarmo, zadny ferovy zamestnavatel by na neco takoveho ani nepristoupil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7689
12.9.25 13:54

Dělala jsem dvanáctky krátký dlouhý v obchodě a tohle teda fakt ne 8o Pokladní po směně ještě počítaly, já jsem byla na jiné pozici, ale prostě svých 12 hodin (s hodinovou pauzou samozřejmě) a nazdar. Dovolenou jsme si taky mohli brát jak jsme potřebovali. Nestačím se divit, kolik firem i v dnešní době pořád něco zkouší 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.9.25 13:56

A to tam nekdo pracuje za takovych podminek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat