Mám přijmout zaměstnání, kde mi nezaplatí 3 hodiny denně přesčas?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10838
12.9.25 16:26
@Karinkas píše: Více

Nevadilo. Jak pise LubosP, je to jen o tom si to spocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.9.25 16:33
@Tarena píše: Více

Tak jasné pokud je v základu vyšší plat než jinde na obdobné pozici. A i při započítání přesčasů to stále vychází lépe. Tak to potom jo.
Já teda zatím měla spíš zkušenost, že tohle zkouší tam kde platí stejně či dokonce hůř než jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
12.9.25 16:45
@Karinkas píše: Více

Ano, je to problem tech nizkych pozic za malo penez. Ale i tam je to o tom pocitat.
Nedavno tu byla diskuze o uklizeni, kde pani skoncila s nizsi hodinovou mzdou a jeste ji to prislo super :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
12.9.25 16:51

Zakladatelko, chtějí po tobe odpracovat denně 14 hodin, což jsou normalne dve smeny. Tim, zento takhke pytlikuji, zaplati polovinu zamestnancu nez kolik realne potrebuji.

V takovehle praci bude problém vsechno. Dovolená, dojit si k lekari, atp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.25 17:11
@andrasteia píše: Více

Jj, to už jsem psala. Dovolená pouze v krátkém týdnu, aby člověk chyběl jen dva dny.14 dní v kuse jsem pochopila smí jen ta generálka co to tam řídí. Doktor, zásadně ve dnech volna. A to volno taky není jistý, neboť mě upozornila, že pokud někdo vypadne, ona mě může z mého volna stáhnout a půjdu hákovat. Prý se jí musí hlásit i když někam ve volnu jedeš, aby právě věděla, že nemůžeš zastoupit. No to bych si musela vymýšlet pořád, aby mě neotravovala. Tohle jsem ještě nikde v práci nezažila. Prostě když bylo volno, tak to vedoucí akceptovala a pořešila si to sama.

• Citovat
  • Upravit
5117
12.9.25 17:15
@Tarena píše: Více

Ale umeji. Jenze jak rikam, zalezi co maji ve smlouve. Pokud ve smlouve pisou, ze v zakladu jsou uz zapocitane prescasy, tak ano budu s tim pocitat, ale maximalne s tema 8h tydne/150h rocne podle zakona.
Pokud to zminene neni, tak i kdyby zaklad byl vyssi, prescasy taky budu chtit zaplatit zvlast.

Pokud budu placena mesicne, tam treba s tim neplacenym prescasem budu pocitat vic nez na brigade, kde jsem placena od hodiny. Zustat treba pul hodiny navic v kanclu a dodelat nejakou praci na pocitaci je neco jineho nez stat na nohou tri hodiny navic nekde v obchode. Na kazde smene, nekolikrat tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.9.25 17:25
@Anonymní píše: Více

To je otrokarina, mas volno, muzes si delat co chces. Jako hlasit, zda nekam jedes? Do toho nikomu nic neni, nakrasne se muzes rozmyslet a jet z minuty na minutu. Navic takove to, musis byt na telefonu i ve volnu kdyby neco? U nas se zasadne neotravuje ve volnu, to uz musi byt a spis se pise email, telefonat jen v nutnosti a pokud nekdo telefon nevezme, tak se to akceptuje. Ja kdyz mam volno, vyrazim do prirody, tel mam s sebou kdyby neco, ale zasadne ztiseny a obcas ho zkontroluji. Pracovni nezapinam mimo praci nikdy, max kdyz vim, ze bude neco mimo. Na emailu pracovnim mam nastavene hodiny, kdy jsem k zastiteni, i kdyz maily z prace obcas kontroluji i mimo prac.dobu, ale ne porad, to jsem se odnaucila.. vyridim az budu v praci. Nastesti, u nas je normální pracovni moralka a tohle co tu lidi pisi nikdo nezkousi..ale to budou ty levne pracovni sily, spousta lidi to proste bude akceptovat uz z duvodu lokality, ze v okoli jina práce neni nebo z duvodu kvalifikace. Nicmene dokud to lidi budou akceptovat, bude se to dit..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
12.9.25 17:33

Ty jsi blázen, že do téhle práce bys nastoupila? Co to tam mají za manýry? Tipuju to na masnu Zeman :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 17:48
@Monchichik píše: Více

Zeman to taky není :mrgreen: Ale už seš blízko. :mrgreen:
No jo, když já měla radost, no. Chlap ten měl novou práci ze dne na den, jenže ten nekouká na to, že máme doma ještě dítko školou povinné a že člověk potřebuje končit v práci v nějakou rozumnou dobu, aby s ním ještě udělal úkoly. V okolí je to všechno ranní odpoledni nocni, a nebo ranní a odpolední, do 22. To bych přijela ve 23 a to nejde.

• Citovat
  • Upravit
32079
12.9.25 17:56

No tak je to přím Penny…kamarádka tam dělala vedoucí a to byl teda masakr, až jsem tomu nechtěla věřit a nechápala jsem, proč tam vůbec někdo pracuje. A chlap by na to koukat měl, ne? Tak on může jít dělat na krátké a ty na směny, o dítě se může starat i on, úkoly atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.9.25 18:00

Tak jako vedoucí proc ne? A tech 14 hodin ti zaplati, tak o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5117
12.9.25 18:09

Ja bych se ji rovnou zeptala, jestli tam nemaji nejakou komoru, kde si muzu prinest spacak a polstar, ze za ty super podminky tam budu rada k dispozici 24/7 :lol:

No aspon to vsechno vis dopredu, tak tu praci proste neber. Lepsi nez kdybys to vsechno zjistila treba az po zkusebce, ne? Ja bych nad tim vubec neuvazovala, v zadnem pripade bych tam nesla - kor kdyz mas rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 18:11
@Monchichik píše: Více

On by se staral ve dnech, co bych byla v práci. Teda jen při ranní a noční, při odpolední by se s klukem minuli. To bych tu přípravu do školy dělala já.

Není to ani Penny. Na pohovoru nás bylo 5, tak kdyby náhodou to tu baba četla, tak nebude vědět kdo to psal ( pokud teda nevybrala jen mě :mrgreen: ) Je to Rabbit.

• Citovat
  • Upravit
32079
12.9.25 18:15

Aha, tak to neznám, to tady nemáme, ale podmínky mají evidentně stejné :mrgreen: No hledej dál a na nic podobného nepřistupuj, to je hnus, co si vůbec dovolí. Ve svém volnu vůbec nejsi povinná zvedat telefon a jakkoliv komunikovat, takže to, že by tě odněkud stála a ještě to chtěla předem hlásit, je tak možná její vlhký sen. Řekla bych, že se mi to nezdá a přeptám se na inspektorátu práce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 18:15
@hani28 píše: Více

Já jen chtěla vědět, jestli to takhle funguje i jinde, a já jsem ta nevděčná, která to odmítne protože to nechce akceptovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat