Zaměstnavatel nechce přidat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Camor píše:
Psal jsem že práce zase tolik neubylo. Zakázky jsou stále, některé projekty jsou horší, jiné lepší, další začnou začátkem příštího roku. V průměru jsme na tom o cca 5-10% hůře než před koronou. Což si myslím že není žádná hrůza
To není žádná hrůza, firma používá koronavirus jako výmluvu. Jaký je to obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
No, ono je taky otázkou jestli je ten odhad realisticky, když mu tak lezi v zaludku ti manazeri, co nic nedělají… A tenhle nazor povetsinou maji ti na pozicich, kde neni zrovna prehled o ekonomicke situaci firmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, ono je taky otázkou jestli je ten odhad realisticky, když mu tak lezi v zaludku ti manazeri, co nic nedělají… A tenhle nazor povetsinou maji ti na pozicich, kde neni zrovna prehled o ekonomicke situaci firmy.
A kde zakladatel psal, že mu leží v žaludku manažeři?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porozhlídla bych se po jiné práci, pokud najdeš, tak až poté bych dala výpověď. Neriskla bych si dát výpověď než budu mít práci jinde jistou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
A kde zakladatel psal, že mu leží v žaludku manažeři?
Blbe koukam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhod sítě a když něco lepšího najdeš, tak jdi. Také znám firmy, kde se hrozně šetří, protože korona, ale na druhé straně se přijímají jiní lidé (často kamarádi). Hodně záleží, jaký je to obor.
- Citovat
- Upravit
@Wani píše:
Automotive ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po koroně, která ovšem zdaleka neskončila a ještě bude hodně veselo s omezeními a zákazy, bude muset dost lidí, kteří nemají známosti, držet hubu a krok…mít víc práce za stejné peníze bude za chvíli pomalu benefit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bídžej píše:
Záleží na oboru a na tvé praxina jaké pozici pracuješ?
Praxe velká, pozice specifická ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hrabě Dooku píše:
Po koroně, která ovšem zdaleka neskončila a ještě bude hodně veselo s omezeními a zákazy, bude muset dost lidí, kteří nemají známosti, držet hubu a krok…mít víc práce za stejné peníze bude za chvíli pomalu benefit
To si uvědomuji. Tady jde ale o princip. A i při vědomí toho že každý je nahraditelný, si troufám tvrdit, že oni potřebují víc mě než já je. Ono totiž záleží i na tom, s jakými náklady je kdo nahraditelný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00 píše:
Porozhlídla bych se po jiné práci, pokud najdeš, tak až poté bych dala výpověď. Neriskla bych si dát výpověď než budu mít práci jinde jistou
Já práci jistou jinde mám, ale za menší peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice píše:
@Camor - a máš jistotu, že jinde budou jednat fér?
To není jisté nikde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camor - za mě platí původní rada - zkus zjistit, proč ti realně nebyla navýšena mzda..A pokud děláš práci navíc, tak pracuj pořád stejným tempem a logicky bys měl mít přesčasy, ne? Argument pro vyjednávání..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice Každý den jsem v práci alespoň o hodinu dýl. Někdy se tam stavím i o víkendech.
Příspěvek upraven 09.08.20 v 07:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit