Zaměstnavatelé, kterým se raději vyhnout...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Nebudu tedy konkrétní, ale dost negativní zkusenost mám s jedním z velkých obchodu s nábytkem..byla to jen brigáda, pracovat bych tam nechtěla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobní zkušenost přímo nemám, ale minulý týden si mi stěžoval bratranec. Bydlí v malém městě, kde je minimum pracovních příležitostí, hodně lidí tam pracuje v blízké tzv. montovně. Pracoval tam on i jeho syn. Teď jsou bez práce, protože tahle firma nabrala spoustu agenturních pracovníků ze zahraničí ( nebudu specifikovat) a to za podstatně nižší mzdu, než dělali místní. Takže ti dostali na vybranou - buď převedení na jinou, méně placenou práci a za horších pracovních podmínek nebo odchod, i když s jakýmsi odstupným. Skončilo tam prý docela dost zaměstnanců. Z toho plyne, že ne zaměstnavatel, který nabírá přes agentury. Montovna sice nebude tvůj případ, ale i tak, je to určitá zkušenost, na co se zaměřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firma Trench - je to kolcentrum na nekolika mistech v cr, cehy i morava, registrace Praha-Brezany.
Hrozny, platili jen nutnou minim.mzdu a ostatni nacerno, aby firma nemusela platit tak velke odvody statu.
Poslala jsem na ne Inspektorat prace, pry dostali pokutu.
Kdyz jsrm di chtela vypsat formular na dovolrnou a dat podepsat sefovi, bylo mi receno, ze nic takiveho nemaji, ale tedy mailem par dnu dovce schvaleno. Presto, kdyz jsrm se pak v praci objevila, tak pry vypoved dohodou mam podepsat, za tu dovcu, ze jsrm si dovolila.
Dohodu jsrm odmitla podepsat, tak zacly ruzne vy hruzky, tak jsem radsi odesla na nemocenskou a nakonec jsem dobrovolne odesla, zijeme jen jednou a fakt nestoji ta to se stresovat s deb. ilama za kazdou cenu.
Ale nejhorsi je, ze nas stat takoveto firmy podporuje vedome.
- Citovat
- Upravit
A mcpen?