Zamítnutá reklamace bot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ncc1701
11.5.12 17:47

Boty se reklamujou blbě. Mně na zimních kozačkách upadl podpatek a reklamaci mi neuznali, cituji: „obuv není určená na nošení ve sněhu“… :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
11.5.12 17:48

Oni si vzdycky neco najdou,takze se kdyz mi rikaji,ze boty jsou v zaruce,ani to neposloucham,protoze nejsou :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
645
11.5.12 17:54

Pokud můžu radit, tak bych tam udělala teda velké rošambo, nechce se jim ti je vyměnit za jiné stálo by je to prachy, já jsem vyreklamovala boty stylem: oni zamítnuta reklamace, já nesouhlasila s vyjádřením servisu a napsala jsem tomu servisu pěkný dopis, přišla jsem si pro ně podruhé zase neuznali, tak jsem si nechala zavolat vedoucí a vysvětlila ji že jsem teda parádně naštvaný zákazník a že co si jako myslí apod. a začla jsem vyhrožovat českou obchodní inspekcí tak tedy paní vedoucí poslala boty po třetí na reklamaci a světe div se ze servisu přišlo vyjádření že reklamace uznána, chyba technika, vrátili mi prachy a já si vybrala jiné boty a ty fungují a ještě jsem na ně dostala slevu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
11.5.12 18:05

Bohužel my v obchodě ale nemůžeme za to, zda je reklamace zamítnuta či uznána, jen si pak vždy slízneme tu „omáčku“ od zákazníků… ALe úplně živě si umím představit, že posudkář od nás by na prošoupanou patu napsal to samé - volná obuv apod…To nazouvání si nejsem jistá, to je nesmysl, byla by prošoupaná zadní část, která je u achilovky a ne vnitřní část, kde je pata…

• Citovat
  • Upravit
381
11.5.12 18:07

Lorr-Přesně tak mam stejnou zkušenost,jinak to s nima nejde! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
11.5.12 18:07

Pokud tedy chápu správně tu vnitřní část u paty a není to i přimo na té „obrubě“ boty uvnitř, tam bych to i nazouváním pochopila…

• Citovat
  • Upravit
10905
11.5.12 18:15

Zkus se domluvit s ČOI na pomoci při řešení sporu -
 http://www.coi.cz/…skych-sporu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
11.5.12 18:15

Podrážka přece nemůže být ošoupaná špatným obouváním, to spíše ta zadní část. A velikost se dá přeci snadno dokázat, šoupneš jim nožku pod nos jako Popelka ;)
Kámoška jednou pohrozila při zamítnutí reklamace tím, že si přinese posudek znalce a budou jí muset zaplatit ještě další s tím spojené výdaje a reklamaci uznali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
11.5.12 18:18

@renč a rozvazovala jsi je kdy jsi se do nich obouvala? Já to totiž skoro nikdy nedělám, tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
11.5.12 18:25

@colafit To by Ti uznali jako špatně, resp tedy neuznali.. Prče správně máš nazouvat botu tak, že ji rozvážeš, obuješ buď na volno nebo pomocí lžíce a poté zašněruješ… No když jsme měli školení, tak jsem zjistila co vše vlastně dělám blbě, takže svoje boty zásadně nereklamuji :-D

• Citovat
  • Upravit
colafit
11.5.12 18:31

@Gibbo já taky nereklamuji. Já jsem děsný ras na boty, takže bych se styděla, že tam nesu zničené boty. Jen mě zajímalo, zda renč to dělá správně. Popravdě, já kdybych tam nesla boty, tak by mě zavázat tkaničky nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
645
11.5.12 19:31

gibbo já taky pracuji v obchodě a dobře vím jak to chodí, že prodavačka nemá se servisem nic společného, ale taky dobře vím že když na servis zaurguješ tak to jde. a hlavně taky dobře vím co kolikrát na servisech pracují za pacholci kterým se s tím nechce zabývat a spoléhají na lhostejnost lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.5.12 19:42

Kdybyste viděly co k nám kolikrát zákazník donese! co reklamaují: došlo k okopání špic, nebo odřená barva na podpadku! jako nezlobte se na mě, ale jestli někdo neumí chodit, tak až si udělá nějaký nárazník na špici, ten materiál není nezničitelný a to samé u podpatků, když někdo v botech s podpadtky řídí tak co čeká? to je jako by si odřel auto a pak to šel reklamovat. nebo když si někdo dává kalhoty do kozaček a pak se diví že když silu ten zip zapíná tak se zničí, ten zip je taky jen zip a ke všemu se člověk musí chovat přiměřeně.

co se týče daného tématu, tak jestli to dobře chápu, tak je tam vada roztržené podšívky v zadní částy - za patou. je jasné, že obuv nevidím, ale je pravda,že jsem se s tím také setkala. pokud někdo opravdu nerozšněrovává obuv a obouvá se bez lžíce tak se toto stane, někdy když v obuvi noha lítá tak tím tře o podšívku a ta se časem prodře. také záleží na tom, v jak rozšířeném prodření bota je, protože se vada musí uplatnit ihned aby byla možná oprava v ranném stádiu a ne když už to není možné.

:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.5.12 19:44
@Gibbo píše:
Bohužel my v obchodě ale nemůžeme za to, zda je reklamace zamítnuta či uznána, jen si pak vždy slízneme tu „omáčku“ od zákazníků… ALe úplně živě si umím představit, že posudkář od nás by na prošoupanou patu napsal to samé - volná obuv apod…To nazouvání si nejsem jistá, to je nesmysl, byla by prošoupaná zadní část, která je u achilovky a ne vnitřní část, kde je pata…

taky jsem před mateřskou dělala v botech,u nás by ti taky napsali více méně to samý :( boty si musíš obouvat i zouvat se lžící,jinak se ti stane tohle,bohužel i špatně zvolená velikost hraje velkou roli,protože někdo si koupí boty volnější a aby byly pohodlný,boty se po půl roce rozšlápnou a sjíždí při chůzi z paty,potom se pata vydírá,je to opravdu tak,bohužel :,( nejsem někdo kdo posuzuje reklamace,jen je vyřizuju(papírování)takže mi pod rukama prošli stovky bot se stejným problémem,výsledné vyjádření bylo vždy stejné,podobné jak píše zakladatelka,no a nejeden zákazník se na mě hned zhojil a vynadal mi,ale já jsem bohužel jen prostředník,takže jsem si na nádávky už zvykla,vždy jsem se omluvila,že za to nemohu,pokud dál prudili,tak jsem řekla naschledanou,a odešla dál dělat dále svou práci :mrgreen: :mrgreen: no teď mám na mateřské konečně klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.5.12 19:50

je to poravdu těžký dělat s botama. vemte si kolikrát jste reklamovaly oblečení? to si člověk opraví sám,ale obuv ne. a opravdu se člověk diví, s čím zákazník dokáže přijít. a pak když nedokáží přijmout zamítnutí v případě, kdy je to jednoznačné! a začnou se ohrazovat černýma ovcema a ochranou spotřebitele. nikdo nechce problémy a člověk nemá ani čas se zabývat s takovým zákazníkem, někdy je lepší si říct, že at si vezme peníze a už ho tu nechce nikdo vidět, protože o takovýho zákazníka určitě nikdo nestojí. je možné že i proto někdy někdo nakonec radši reklamaci uzná, protože to je nejrychlejší rešení a ne to že někdo vám to zamítá jako třeba u Deichmana jsem slyšela, že co nejde opravit tak zamítnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák