Dotykový mobilní telefon

503
10.5.12 20:34

dotykový mobilní telefon

Nazdárek, chtěla bych vás všechny poprosit o radu. Ráda bych si pořídila nový mobilní dotykový telefon, nejraději bych samsung, jsem na něj zvyklá a byla jsem s ním spokojená. Nechce žádný zbytečně drahý, protože mobil opravdu využívám hlavně na sms, mms, fotky, telefonování, organizér, kalkulačka, budík a tím to asi končí. Díky moc za typy telefonů, které máte osvědčené. Krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4605
10.5.12 20:38

Ahoj,
já mám samsung,tu limitovanou zlatou edici.Jsem se toho dotykáče bála ale v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.5.12 20:38

Já mám teď samsung galaxy mini, bílý za 2700 a pohoda. Jen net na něm mám vypnutý a jede jen doma přes wifi, protože to bych se nedoplatila, stále to chce něco aktualizovat, dokonce i na MMS to chce aktivovat mobilní net, ale to prý lze obejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 21:03

A co nokia? Přešla jsem ze Samsungu (nerada), ale naprostá spokojenost - hlavně ta kombinace dotykáče a klávesnice :srdce:
 http://www.nokiax3.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.5.12 21:16

Já mam iphona a jsem s ním maximálně spokojená, ale cena je vysoká. Kamarádka má samsung , ale nevím jaký cena asi 4500 a je s ním spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.5.12 21:28

@Hanule
prosím prosím jak se to vypíná? ten internet? mám nově ten samej a nejde mi to vypnout.. už jsem bez kreditu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.5.12 21:31

Podržet zapínací tlačítko a v menu tam vybrat Režim datové sítě. Při vypnuté datové síti tam je napsáno Režim datové sítě byl deaktivován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.5.12 21:57

ahojky já jsem taky přešla na nokii dotýkáč a maximálně spokojena.mám nokii 5530 a mám už ji dva roky a v pohodě,párkrát letěla z kapsy na silnici až mě předběhla a rozsypala se dála jsem dohromady a s hrůzou čekala že nepůjde a ejhle šla.je malá no prostě supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
10.5.12 21:58

Samsung galaxy ace spokojenost mooc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.5.12 21:59

ahojky já jsem taky přešla na nokii dotýkáč a maximálně spokojena.mám nokii 5530 a mám už ji dva roky a v pohodě,párkrát letěla z kapsy na silnici až mě předběhla a rozsypala se dála jsem dohromady a s hrůzou čekala že nepůjde a ejhle šla.je malá no prostě supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.5.12 08:37

Díky moc za tipy, kouknu a uvidím, který nakonec vyhraje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nasokes
20.2.15 19:43

Možná už není aktuální, ale rád bych vyjádřila svůj názor k samsungům jak chceš… můj manžel měl ten nejnovější a já jsem z toho byla hrozně zklamaná, tak škaredý telefon jsem ještě neviděla:)…sice ten dotykový mobilní telefon podle jeho slov uměl hodně věcí, ale většina telefonů v dnešní době umí… telefon se pak stává spíše módním doplňkem, než nástrojem.

• Citovat
  • Upravit
15473
12.11.15 09:24

Mám dotykový telefon a kdykoliv při volání si na displeji zároveň nastavím různé věci - samozřejmě nechtěně - např. se mi ukončí volání, jednou se mi zrušila simkarta, takže jsem pak složitě hledala, co je za problém (neměla jsem díky tomu signál)… Co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
13.11.15 15:49

Nikdo mi neporadí? :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie