Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nazdárek, chtěla bych vás všechny poprosit o radu. Ráda bych si pořídila nový mobilní dotykový telefon, nejraději bych samsung, jsem na něj zvyklá a byla jsem s ním spokojená. Nechce žádný zbytečně drahý, protože mobil opravdu využívám hlavně na sms, mms, fotky, telefonování, organizér, kalkulačka, budík a tím to asi končí. Díky moc za typy telefonů, které máte osvědčené. Krásný večer.
Ahoj,
já mám samsung,tu limitovanou zlatou edici.Jsem se toho dotykáče bála ale v pohodě.
Já mám teď samsung galaxy mini, bílý za 2700 a pohoda. Jen net na něm mám vypnutý a jede jen doma přes wifi, protože to bych se nedoplatila, stále to chce něco aktualizovat, dokonce i na MMS to chce aktivovat mobilní net, ale to prý lze obejít.
A co nokia? Přešla jsem ze Samsungu (nerada), ale naprostá spokojenost - hlavně ta kombinace dotykáče a klávesnice ![]()
http://www.nokiax3.cz/
Já mam iphona a jsem s ním maximálně spokojená, ale cena je vysoká. Kamarádka má samsung , ale nevím jaký cena asi 4500 a je s ním spokojená ![]()
@Hanule
prosím prosím jak se to vypíná? ten internet? mám nově ten samej a nejde mi to vypnout.. už jsem bez kreditu
![]()
Podržet zapínací tlačítko a v menu tam vybrat Režim datové sítě. Při vypnuté datové síti tam je napsáno Režim datové sítě byl deaktivován.
ahojky já jsem taky přešla na nokii dotýkáč a maximálně spokojena.mám nokii 5530 a mám už ji dva roky a v pohodě,párkrát letěla z kapsy na silnici až mě předběhla a rozsypala se dála jsem dohromady a s hrůzou čekala že nepůjde a ejhle šla.je malá no prostě supr.
ahojky já jsem taky přešla na nokii dotýkáč a maximálně spokojena.mám nokii 5530 a mám už ji dva roky a v pohodě,párkrát letěla z kapsy na silnici až mě předběhla a rozsypala se dála jsem dohromady a s hrůzou čekala že nepůjde a ejhle šla.je malá no prostě supr.
Možná už není aktuální, ale rád bych vyjádřila svůj názor k samsungům jak chceš… můj manžel měl ten nejnovější a já jsem z toho byla hrozně zklamaná, tak škaredý telefon jsem ještě neviděla:)…sice ten dotykový mobilní telefon podle jeho slov uměl hodně věcí, ale většina telefonů v dnešní době umí… telefon se pak stává spíše módním doplňkem, než nástrojem.
Mám dotykový telefon a kdykoliv při volání si na displeji zároveň nastavím různé věci - samozřejmě nechtěně - např. se mi ukončí volání, jednou se mi zrušila simkarta, takže jsem pak složitě hledala, co je za problém (neměla jsem díky tomu signál)… Co s tím???