Zanedbávání péče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15448
12.5.18 12:32
@Kobliha51 píše:
Dát spát malé děti na jiné podlaží, to je taťka fakt kaskadér. Může k nim v noci vlítnout nějaký ožrala, může dítě začít zvracet, může začít hořet, může cokoliv. Myslím, že ti rodiče, který se ztratila ta holčička Maddie z hotelového pokoje, už do smrti nebudou mít klidné spaní. A byla to jen večeře v dohledu. Ta partnerka otce roku musí být taky řádně vypatlaná, že tohle dopustí. :cert:

Souhlasím s Tebou a naprosto nechápu, že tady tolik diskutujících řeklo, že jim to připadá OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.5.18 12:35
@Kobliha51 píše:
Dát spát malé děti na jiné podlaží, to je taťka fakt kaskadér. Může k nim v noci vlítnout nějaký ožrala, může dítě začít zvracet, může začít hořet, může cokoliv. Myslím, že ti rodiče, který se ztratila ta holčička Maddie z hotelového pokoje, už do smrti nebudou mít klidné spaní. A byla to jen večeře v dohledu. Ta partnerka otce roku musí být taky řádně vypatlaná, že tohle dopustí. :cert:

Taky jsem to sem chtěla napsat ohledně Maddie.„Čert nikdy nespí“, a někdy stačí malý mžik, a dítě zmizí beze stopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.5.18 13:28
@Kobliha51 píše:

Jak ti vletí do pokoje ožrala, když budou děti zamčené? A dítě ti může zvracet i jen ve vedlejším pokoji a nemusíš si toho všimnout.
Kluk byl tedy prvně večer sám v 6 s 10 letým a užili si to. Stejně tak i cestu pražskou mhd v tom věku.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.5.18 17:43
@lucenka píše:
Jak ti vletí do pokoje ožrala, když budou děti zamčené? A dítě ti může zvracet i jen ve vedlejším pokoji a nemusíš si toho všimnout.
Kluk byl tedy prvně večer sám v 6 s 10 letým a užili si to. Stejně tak i cestu pražskou mhd v tom věku.

To víš. Úžasná matka, úžasné děti. :dance:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.5.18 18:25
@Kobliha51 píše:
To víš. Úžasná matka, úžasné děti. :dance:

Ano pro mě je moje dítě úžasné :srdce: to by snad mělo být normální pro každou matku

• Citovat
  • Upravit
81492
12.5.18 19:42

V hotelu bych je na jiné podlaží nedala, už jen proto, že může mít třeba škaredý sen - a kde budu? Neuslyším je. Ale to, že chodí s jedenáctiletou roznášet letáky, mi žíly netrhá. Však at chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
12.5.18 23:20
@Kobliha51 píše:
Tak tenhle už kramle vzal. :mrgreen: Děti si vzal a šel na oslavu - špatně. Ano, mohl je nechat doma, zaplatit hlídání, vrátit se do půlnoci střízlivý a pak se dětem druhý den věnovat. To je dobře. Tak to dělají rodiče, kterým na jejich dětech záleží, když už se termín nedá přeložit. Je to tak? Mimochodem, kdyby tohle udělala matka a on se to dozvěděl, tak to použije jako argument, že se matka špatně stará a chodí pařit po nocích. Nevím, jestli by to zrovna řekl tenhle otec roku, ale určitě by jich bylo dost, kteří by to jako argument použili a v podstatě by měli pravdu. Takže za mě je prvotní se o děti postarat tak, že je bude hlídat zodpovědný a dospělý člověk a nebo nejdu nikam. On se ten svět nezboří. A je jedno, jestli jsou zrovna u matky a nebo u otce.

Nevím jak ty, ale ani ve snu by mě nenapadlo podle jedné oslavy hodnotit kvalitu otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
12.5.18 23:28
@Kobliha51 píše:
Když jsou děti u otce, stará se otec, když jsou u matky, stará se matka. A ne že se budou starat děti o děti celou noc, případně den. Chápeš ten rozdíl?

Ne opravdu nechápu. Děláš z toho kovbojku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
12.5.18 23:43
@Kobliha51 píše:

Tak jednak nevíme nic o tom, jak to přesně bylo. Zakl. nebyla vůbec konkrétní a info má nejspíš zprostředkované od dětí. Klidně mohlo jet víc rodin s dětmi, které byly pohromadě v patře a dospělí dole. Nebo si jako myslíš, že táta se ubytovával s tím, že chce 2 pokoje co nejdál od sebe? Sami jsem jezdili ve více rodinách a plno dětí k tomu. Děti v patře a mi v přízemí. Hospodařily si tam nahoře báječně, chodili jsme se tam na ně mrknout a nebyl problém. Nejmladšímu bylo 2,5, nejstaršímu 13. Podle tebe jsme ale všichni „rodiče roku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81492
13.5.18 09:35

Byli jsme pod stanem, čtyři rodiny. A děcka měly vlastní stan a tam spávaly samy, představ si. s Výjimkou té nejmenší čtyřměsíční, ta spala s mámou v autě. A jak si to děcka užívala! Sice se krapítek přidusili repelentem, ale jinak paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.5.18 22:53
@Kobliha51 píše:

No já si taky myslím, že ta tam bude mít taky nějaký vliv, no já bych svoje dítě takto daleko spát nenechala. Přesně jak říkáš, může se stát cokoli a v životě si to neodpustí. Můj chlap by dítě nespustil z očí v takovém prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna