Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Gábííí nebo to…něco italského mi tam dala…já myslela že je to atb…pořád to pobolívá…někdy více někdy méně :-/
@luckaamisa Spíše bych se přikláněla k té umrtvovací vložce, ta by se pak měla vyndat za 10 dní a pak se budou na několikrát čistit kanálky ![]()
@Gábííí no to by odpovídalo…dala mi ji tam minulé úterý a jdu tam znovu tento pátek
čistit kanálky?? a bolí to??
@luckaamisa proto máš tu umrtvovací vložku, poté zub odumře a čištění už by nemělo bolet, ale může se stát, že to i tak, může být cítit, to se buď dá vložka nová ještě na pár dní nebo se zub opíchne anestesií a následně se čistí kanálky. Po pročištění se dává další vložka, tentokrát léčivá, pak opět čištění a dle toho, jak zub vypadá, se dá buď opět léčivá vložka nebo se už zaplní kanálky a dá se plomba ![]()
@Gábííí ale mě to bolí pořád…takže to asi dostanu další vložku
no každopádně uvidíme v pátek
díky moc
už jsem si i zvykla na injekce…dostávám jí skoro každých 14 dní co u jsem ![]()
@luckaamisa ano, zub může pořád bolet, následek umrtvovaní, ale snad to bude do pátku ok ![]()
@Gábííí je fakt že už to nebolí tolik jako před týdnem
no snad ano ![]()
Záněty dásní jsem mívala už od dětsví. Je to dáno i genetikou. Mnohokrát jsem na to brala antibiotika, ale pak se to zase vrátilo
. Moje zubařka mi řekla samozřejmě to samé. Důkladně čistit, hlavně mezizubní prostory. Jenže já se tam fakt těžko dostávám i tím nejtenčím mezizubním kartáčkem. Teď jsem tedy objevila příjemnější způsob (takovou trysku), tak uvidíme, zda to bude fungovat.
Holky- když vám krvácely dásně, byly jste na zubní hygieně, tak po jaké době cca vám dásně přestaly krvácet?
Holky- když vám krvácely dásně, byly jste na zubní hygieně, tak po jaké době cca vám dásně přestaly krvácet?
@trckaludmila22 píše:
kazdy den menej a menej.. uplne asi po tyždni ![]()
Ahoj holky. V pátek jsem byla vytahovat stehy po extrakci dolní osmičky. Rostla mi do kosti.Ale ted me dvě noci budí bolest spánku a ucha.Dnes i snad horni osmička. A cítila sem jako by mi z toho něco teklo ale spíš z té horni. A pouze jen večer. Ty bolesti spánku a ucha mě trápily i před vytrženim osmičky proto jsem to podstoupila, ale trápím se stále. Nevíte co to může být? Nemůže to být zánět? a stále neotevřu pusu dokořán. Díky
Já byla na zubní hygiene na konci kvetna, cistim pravidelne a stejne krvaci, tak envim zda nedelam neco spatne ![]()
Ahoj holky chci se zeptat.jsem 29 tyden odstavaji mi od zubu kousky dasni myslite ze je to zanet? Hodne mi krvaci dasne uz nevim co s tim zubarka mi rikala ze mam zanet ale jelikoz je uz stara nerekla.mi k tomu vubec nic dekuji za rady ![]()
Holky, oživuji, snad někdo poradí.
V neděli mi otekla dáseň, ale nebolelo to vůbec. Jen na dotek a zub nad tím trochu při skusu. Ale raději jsem volala zubařce a dnes jsem u ní byla, odplombovala mi zub pod kterým otok byl, vyčistila kanálky a nařízla dáseň. Zub mi nechala otevřený a mám dren v tom řezu, aby vše ze zánětu mohlo odtékat. Zítra mám přijít na dočištění a uzavření zubu.
Pak už to bude v pořádku? Odjíždíme pak na dovču, tak mám strach. Může se zánět vrátit?