Zánět dásní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
2.4.13 18:36

@Gábííí nebo to…něco italského mi tam dala…já myslela že je to atb…pořád to pobolívá…někdy více někdy méně :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.4.13 18:39

@luckaamisa Spíše bych se přikláněla k té umrtvovací vložce, ta by se pak měla vyndat za 10 dní a pak se budou na několikrát čistit kanálky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.4.13 18:47

@Gábííí no to by odpovídalo…dala mi ji tam minulé úterý a jdu tam znovu tento pátek :-) čistit kanálky?? a bolí to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.4.13 19:00

@luckaamisa proto máš tu umrtvovací vložku, poté zub odumře a čištění už by nemělo bolet, ale může se stát, že to i tak, může být cítit, to se buď dá vložka nová ještě na pár dní nebo se zub opíchne anestesií a následně se čistí kanálky. Po pročištění se dává další vložka, tentokrát léčivá, pak opět čištění a dle toho, jak zub vypadá, se dá buď opět léčivá vložka nebo se už zaplní kanálky a dá se plomba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.4.13 19:05

@Gábííí ale mě to bolí pořád…takže to asi dostanu další vložku :-( no každopádně uvidíme v pátek :-) díky moc :-) už jsem si i zvykla na injekce…dostávám jí skoro každých 14 dní co u jsem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.4.13 19:07

@luckaamisa ano, zub může pořád bolet, následek umrtvovaní, ale snad to bude do pátku ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.4.13 19:12

@Gábííí je fakt že už to nebolí tolik jako před týdnem :-) no snad ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.13 11:19

Tak to bohužel znám...

Záněty dásní jsem mívala už od dětsví. Je to dáno i genetikou. Mnohokrát jsem na to brala antibiotika, ale pak se to zase vrátilo :nevim:. Moje zubařka mi řekla samozřejmě to samé. Důkladně čistit, hlavně mezizubní prostory. Jenže já se tam fakt těžko dostávám i tím nejtenčím mezizubním kartáčkem. Teď jsem tedy objevila příjemnější způsob (takovou trysku), tak uvidíme, zda to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.6.13 12:43

Holky- když vám krvácely dásně, byly jste na zubní hygieně, tak po jaké době cca vám dásně přestaly krvácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.6.13 12:43

Holky- když vám krvácely dásně, byly jste na zubní hygieně, tak po jaké době cca vám dásně přestaly krvácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
30.6.13 14:21
@trckaludmila22 píše:

kazdy den menej a menej.. uplne asi po tyždni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaaceenkaa
30.6.13 14:57

extrakce osmičky

Ahoj holky. V pátek jsem byla vytahovat stehy po extrakci dolní osmičky. Rostla mi do kosti.Ale ted me dvě noci budí bolest spánku a ucha.Dnes i snad horni osmička. A cítila sem jako by mi z toho něco teklo ale spíš z té horni. A pouze jen večer. Ty bolesti spánku a ucha mě trápily i před vytrženim osmičky proto jsem to podstoupila, ale trápím se stále. Nevíte co to může být? Nemůže to být zánět? a stále neotevřu pusu dokořán. Díky

• Citovat
  • Upravit
8975
30.6.13 18:29

Já byla na zubní hygiene na konci kvetna, cistim pravidelne a stejne krvaci, tak envim zda nedelam neco spatne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.1.15 15:19

Ahoj holky chci se zeptat.jsem 29 tyden odstavaji mi od zubu kousky dasni myslite ze je to zanet? Hodne mi krvaci dasne uz nevim co s tim zubarka mi rikala ze mam zanet ale jelikoz je uz stara nerekla.mi k tomu vubec nic dekuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.5.15 09:38

Holky, oživuji, snad někdo poradí.

V neděli mi otekla dáseň, ale nebolelo to vůbec. Jen na dotek a zub nad tím trochu při skusu. Ale raději jsem volala zubařce a dnes jsem u ní byla, odplombovala mi zub pod kterým otok byl, vyčistila kanálky a nařízla dáseň. Zub mi nechala otevřený a mám dren v tom řezu, aby vše ze zánětu mohlo odtékat. Zítra mám přijít na dočištění a uzavření zubu.

Pak už to bude v pořádku? Odjíždíme pak na dovču, tak mám strach. Může se zánět vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.