Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@bloklimiucet píše:
Z ničeho nic? Jako bez sexuální aktivity?
To ne, ale nic rizikoveho jinak.
@Havlova to mi nedošlo
moji lékaři to teda vždy měli, tak jsem z toho usoudila.
Ano, naprosto souhlasím ![]()
Muze to byt i atypicky ulozeny zanet slepeho střeva u toho muze byt crp v normě
@Desgreze on mi břicho říkal dost nelidsky prohmataval a to mě nebolelo. Mě bolelo jen hluboké vyšetření rukou a potom utz sondou vzadu.. to by snad slepak nemusel být? Ja nevím, jestli plasit a ještě někam jet nebo v klidu brat atb a neřešit to. Do půlnoci mě to celkem bolelo, pak to přestalo a spala jsem.. teď je to celkem v pohodě, ale občas to cítím.
Nevím, jestli si mam brat Nimesil a jakoby potlačovat bolest nebo raději ne a sledovat to..
@Anonymní píše:
@Desgreze on mi břicho říkal dost nelidsky prohmataval a to mě nebolelo. Mě bolelo jen hluboké vyšetření rukou a potom utz sondou vzadu.. to by snad slepak nemusel být? Ja nevím, jestli plasit a ještě někam jet nebo v klidu brat atb a neřešit to. Do půlnoci mě to celkem bolelo, pak to přestalo a spala jsem.. teď je to celkem v pohodě, ale občas to cítím.
Podle popisu to zánětu dělohy odpovídá. Měla jsem ho třikrát. Jinak u zánětu dělohy bývá crp nízké, leukocyty taky… až při velkém zánětu jdou ty hodnoty nahoru. Ale krev tu teda vzít mohl. To by měl být základ.
Jestli je to takto lepší, tak bych počkala.
@anavi13 a za jak dlouho se ti to cca zlepšilo? Ja mam v sobě teď 2.atb, snad to bude brzy o dost lepší. Mě tam porad děsí jen ten slepak ![]()
@Anonymní píše:
@anavi13 a za jak dlouho se ti to cca zlepšilo? Ja mam v sobě teď 2.atb, snad to bude brzy o dost lepší. Mě tam porad děsí jen ten slepak
Nechtela jsem te vystrasit. Ale zkus takovy ten slepakovy manevr, stlacit bricho rukou a rychle pustit anebo zkusit skocit z 2 schodu, to pry boli hodne moc nebo se rika zkusit skocit zabaka. Clocek se slepakem to neudela. Ale jsou to takove nic moc rady.
@Anonymní píše:
@anavi13 a za jak dlouho se ti to cca zlepšilo? Ja mam v sobě teď 2.atb, snad to bude brzy o dost lepší. Mě tam porad děsí jen ten slepak
Tak si zajdi na chirurgii. Trvalo to asi pět dnů. Ale já měla zánět dělohy jednou po revizi po potratu, podruhé po spont. potratu a pak pár měsíců po císaři jen tak zničeho nic. Těch pět dnů jsem lezla bolestí po zdi. Nemohla jsem si sednout. Hrozně mě to bolelo jakoby do kostrče. Ono to bolí hrozně moc.
@anavi13 mě prave dost bolí podbrisek, stěhuje se to občas zleva doprava a taky cely. Uplne tam dole. Při dosednuti to taky cítím. Dneska mam atb 2.den, tak snad to brzy povolí. Ja ho mam uplne z ničeho nic ![]()
@Anonymní píše:
@anavi13 mě prave dost bolí podbrisek, stěhuje se to občas zleva doprava a taky cely. Uplne tam dole. Při dosednuti to taky cítím. Dneska mam atb 2.den, tak snad to brzy povolí. Ja ho mam uplne z ničeho nic
Při čůrání tě to nebolí? Jestli se ti to nezdá, tak musíš znovu k lékaři. Takto to prostě neporadí nikdo. ATB trvají než zaberou.