Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V klidu, nemuselo se stát vůbec nic. U nás bakterie e coli způsobily zánět ledvin a projevilo se to vysokými horečkami 39, 40. Kdyby něco vezmi k doktorce moč, pokud nezvládneš odchytit do zkumavky, prodávaji se takové pytlíčky co se nalepí do plenky. Dávej malý hodně pít. Myslim, že to bude v pořádku ![]()
Jeeej, kvůli tomuhle fakt špatná matka nejsi!! Neblázni ![]()
Ta šance na zánět je, ale není dle mě úplně velká… pravděpodobně z toho bude jen nějaká opruzenina ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, stala se mi taková blbá věc. Dceři je 14 měsíců. Posledních několik měsíců, snad půl roku, vždy kaká přes den, brzy to zjistím, že má v plince pokakáno, a hned prebaluju. Poslední noc se mi pokakala v noci, zjistila jsem to bohužel až ráno. Já vím, jsem nemožná matka, nevšimla jsem si toho, byla jsem děsně unavená a spala a spala… To mě samozřejmě neomlouvá. Teď mám strach, aby malá z toho neměla zánět močového měchýře
Ty z vás, které s tím máte zkušenosti, jak jste to u tak malých dětí poznaly? Jak se to projevuje a jak brzo? Četla jsem o tom pár diskusí na netu, ale moc jich není. Děkuji všem za rady. Odteď budu dávat pozor na malou v tomto i v noci, jsem z toho špatná. Prosim anonymně, připadám si jak strašná matka. Kdyby to někomu vadilo, diskusi mi smažte. Děkuji.
Rozhodně kvůli tomuhle nejsi špatná máma!! V klidu ![]()
Dobrý den, stala se mi taková blbá věc. Dceři je 14 měsíců. Posledních několik měsíců, snad půl roku, vždy kaká přes den, brzy to zjistím, že má v plince pokakáno, a hned prebaluju. Poslední noc se mi pokakala v noci, zjistila jsem to bohužel až ráno
. Já vím, jsem nemožná matka, nevšimla jsem si toho, byla jsem děsně unavená a spala a spala… To mě samozřejmě neomlouvá. Teď mám strach, aby malá z toho neměla zánět močového měchýře 
Ty z vás, které s tím máte zkušenosti, jak jste to u tak malých dětí poznaly? Jak se to projevuje a jak brzo? Četla jsem o tom pár diskusí na netu, ale moc jich není. Děkuji všem za rady. Odteď budu dávat pozor na malou v tomto i v noci, jsem z toho špatná. Prosim anonymně, připadám si jak strašná matka. Kdyby to někomu vadilo, diskusi mi smažte. Děkuji.