Zánět močových cest pomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
11.6.18 22:23
@zelená7 píše:
@radkka Ještě jsem nebyla diagnostikovaná, ale je mi to jasný. Mám to po dlouhé době, snad dva roky jsem měla klid. Tak právě přemýšlím kam se vydat. Že třeba gynekolog se i “podívá”.

Mně osobně se věci týkající se spodku řeší lépe s gynekologem, ale to je jenom nějakej můj pocit… Ať je to brzy ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
11.6.18 22:23

Šla bych spíš obodnímu. Buď ti napíše nějaká antibiotika první volby (zpravidla pokud to máš poprvé a ne moc), pokud usoudí, že je to horší, odešle tě s doporučenkou k urologovi (kde jsou nevrlí, když jdeš bez doporučení od obvoďáka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.6.18 22:24

Chodím rovnou na urologii, obvodaka vynechavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.6.18 22:26

@klamonožka U urologa jsem nikdy nebyla a bez žádanky od obvodního by mě tam ani nenapadlo jít. Jen jsem tak přemýšlela co je lepší. Tak zajdu tedy k obvodnímu, tam se nemusím objednávat jako u gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
11.6.18 22:27

@mroe : kupř. v Praze na urologii bez objednání s akutním problémem buď nemožné, nebo akce na celý den ;-) běžný infekt moč. cest dokáže bez problému zvládnout každý praktický lékař :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35316
11.6.18 22:31
@cell píše:
@mroe : kupř. v Praze na urologii bez objednání s akutním problémem buď nemožné, nebo akce na celý den ;-) běžný infekt moč. cest dokáže bez problému zvládnout každý praktický lékař :-)

Ano, jiste, ale treba u nas se se zanetem chodi na urologii bezne. I ja jsem uz jednou byla mimo bydliste na urologii se zanetem, normalne v nemocnici, ve vetsim meste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
11.6.18 22:32

@cell U nás je to proces na celý den i s akutním problémem a žádankou a objednáním… Fakt peklo, jako jsem u žádného jiného doktora nezažila :zed:

@zelená7 Hlavně do zítřka hodně pij. Držím palce, moc dobře si pamatuju, jak je to nepříjemné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.6.18 22:35

@klamonožka Děkuji, už tuším, že noc ztrávím víc na wc, než v posteli. Mně se tak strašně nechce jíst antibiotika. Ach jo. Ale v tomto případě se jim nevyhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.6.18 22:40

@zelená7 Je to jedno, oba ti předepisi antibiotika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.6.18 09:02
@zelená7 píše:
@klamonožka Děkuji, už tuším, že noc ztrávím víc na wc, než v posteli. Mně se tak strašně nechce jíst antibiotika. Ach jo. Ale v tomto případě se jim nevyhnu.

Třeba kapky Rowatinex jsou k dostání bez předpisu. Pak je super Lichořeřišnice a Medvědice/byliny, k dostání i v kapslích/. Občas si můžeš zapít dvě-tři tablety jedlé sody. Zmírní to pocit, že čůráš žiletky. Pak jsou super i brusinky. A hlavně, chce to nohy a záda v teple, a hodně pij obyčejnou vodu. Pokud by se objevila teplota, tak jdi ihned k lékaři, ať nedostaneš zánět ledvin, s tím není legrace. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
12.6.18 11:46

Ja chodím rovnou na urologii, ale mám to hodně často, takže mě tam praktik posílá i když jdu k němu třeba době dovolený na uro, ale souhlasim, ze najít urologa, co vas vezme bez žádanky a ještě vás nenechá dřepět půl dne v čekárně je téměř nemožný- já to absolvovala naposledy včera, ráno zavolám na uro, ti řeknou, ať hned přijedu a pak jdu na řadu přednostně, sice ostatní pacienti v čekárně mají blbý kecy, ale co už…ale jakmile jsem ve škole ve velkým městě, na urologii mě vždy poslali na emery, že oni na to nemají čas a ani náladu…takže pak dřepim x hodin na emery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí