Zánět průdušek a močového měchýře

Anonymní
21.9.19 00:03

Zánět průdušek a močového mechyre

Jsem doma nemocna a nejdříve to zacalo nachlazenim a kaslem. Ten zpočátku přešel v mokrý a docela dobrý. Jenže ouha. O dva dny pozdeji se k tomu přidal zanet močových cest… pálení, řezání, tlak a nutkání na močení. Znám to. Proste klasika a vypadá to i na mykozu současně. Doktorce připadá divne, ze bych mela tohle současné a mně taky 8o. Jsem úplnému haji, není mi dobre. Nevim, co je horší, jestli nuceni na kasel, bolest na hrudniku, nebo divny pocit dole, stahy, pocity na curani a řezání a natekly spodek… Trochu se bojím, ze to je nějaký jeste jiny problem, třeba přemnožení kvasinek apod. Protoze mít to soucasne, to jsem teda nevidela…dostala jsem antibiotika ofloxin, modlím se at zaberou, ptz jinak nebudu spát. Navíc jsem 5.dpo, takže co kdyby a ty antibiotika do toho…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
21.9.19 00:59

Ahoj, tvá dr. By tě měla proklepnout, jak jsi na tom s imunitou, tam bych asi začala. Když je takhle víc věcí najednou, tak bývá právě oslabená imunita z nějakého důvodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 08:02
@Fany97 píše:
Ahoj, tvá dr. By tě měla proklepnout, jak jsi na tom s imunitou, tam bych asi začala. Když je takhle víc věcí najednou, tak bývá právě oslabená imunita z nějakého důvodu..

Pracuji jako ucitelka, takže vždycky na zacatku školního roku a pak po Vánocích jsem nemocna. Proste pokazdy, vzdycky zánět průdušek… jenže teď dvě věci no. U mě je to stress asi. Krev a prohlídka byly někdy v květnu no. Uvidíme, jestli antibiotika zaberou. Ale nebaví mě to. Navíc 5.dpo a antibiotika. Už jsem jednou potratila…

• Citovat
  • Upravit
380
21.9.19 10:51

Je možné, že máš oslabenou imunitu, proto jsi pořád nemocná. Pokud myslíš, že je té stresové, pořiď si magnesium treonat, objednej z internetu, musí to být 100% hořčík. Sama ho užívám a opravdu dělá divy. Pomáhá na stres, zlepšuje myšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 20:17
@Fany97 píše:
Je možné, že máš oslabenou imunitu, proto jsi pořád nemocná. Pokud myslíš, že je té stresové, pořiď si magnesium treonat, objednej z internetu, musí to být 100% hořčík. Sama ho užívám a opravdu dělá divy. Pomáhá na stres, zlepšuje myšlení.

Koupila jsem si v lekarne, ale neci s beckem no. Podle mě to je stres. Protože o prázdniny jsem mela minimum potíží…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex