Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Marcelka146 Ony ty spojivky u dětí bývají většinou v souvislosti s nějakou celkovou nemocí.
@ivašot.
Zatim je bez teploty a bez kasle, tak nevim, co to muze byt ![]()
@Marcelka146 Ona to klidně může být nakonec jen rýma od které pálí v krku. Ať jste do Vánoc OK ![]()
@Marcelka146 Ona to klidně může být nakonec jen rýma od které pálí v krku. Ať jste do Vánoc OK ![]()
@ivašot. tak samozřejmě, když z děcka ukapávají loužičky hnisu a má k tomu další věci, tak nečekat a jet, já reagovala na původní příspěvek, kde bylo jen psáno, že zalepené oko, tečka, nic víc. Mně od včera taky hnisají oči, jen malinko, jakmile jsem zjistila první šlem (pardon za ohavný popis), hned jsem kapala, nemaluju se, čočky vyndány. Lepší už po několika hodinách, ale kapu fakt hned, preventivně obě oči a nejmladší večer taky radši kápnu, neb se pořád tulíme.
Tak jsem nakonec rychlou volala.Mela masivni krvaceni z nosu a jak byla napolykana krve, tak zvracela.
@Marcelka146 a co s ní udělali? Ptám se pro zajímavost, jednou jsem už uvažovala, jestli zavolat-minimálně se poradit, dceři nešlo zastavit třičtvrtě hodiny silný krvácení. Tak abych věděla, co by nás eventuálně čekalo ![]()
@zuzouš
Taky jsem volala o radu, co mam delat s nezastavujicim krvacenim, protoze zadna technika nezabirala.Pani na drate mi radila vse co jsem uz doma udelala a v momente kdy jsem ji dekovala za „radu“ a ze to ukoncim, tak zacala zvracet a ona na to, ze pokud uz tu krev i zvraci, ze nam posle sanitu.Ve spitale ji cevku spalili, aby to prestalo tect a vzali krevni obraz kvuli velkym krevnim ztratam.