Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zajít za ředitelkou/ředitelem nebo počkat na zápis a tam ukázat kupní smlouvu na pozemek a to by mělo stačit, pokud mají dostatek volných míst, nebude problém. My jsme to též řešili jen s tím rozdílem, že při řešení koupě a ptaní se na školku u starosty byla i ředitelka školky, takže věděla, že děláme vše proto, aby dítě bylo přijato i bez trvalého pobytu v místě školky, takže dítko vzala, aniž bychom měli kopnuto do země.
Hezke ráno, to je velmi individuální. Záleží na obsazenosti, na ochotě ředitelky… nám třeba vzali holku už ve 2,5 letech, byla šikovná, a měli místo, tak ji vzali. Nebyla sem s ní ten rok ani u zápisu, učitelka mi prostě v srpnu zavoala že mi ji vezmou jestli chci, že tam někdo odpadl a že na ni budou mít prostor i když je menší. zaleží to na ochotě
@j.a.n.i1
Dum kupujeme od developera, trvaly pobyt dostaneme az po kolaudaci, takze tato varianta mozna neni
Zkusim poresit u zapisu na miste s reditelkou, dekuji vsem za napady. V nejhorsim budu resit soukromou skolkou
Ahoj, chci se zeptat, ja i dite mame trvalý pobyt na obecním úřadě. Je to pro školku problem? Nebo mi dite vezmou v obci, kde jsme hlášeni?
Dekuji
@Anonymní píše: Více
U nas musi mit trvaly bydliste v obci. Jinak je dite bez sance.
Tak sanci na prijeti zvysuje, kdyz je dite spadove, ale pokud budou mista, muze se dostat i do nespadove skolky.
Přihlášku můžeš podat kdekoliv, ale nespadovi jsou v pořadí až po spadovych, takže se může stát, že ti dítě při nedostatku míst nevemou.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.