Zápis do MŠ Brno 2015/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
15.2.15 11:17

Každá školka to má jinak, je tam fixní částka za měsíc a některé škoky chtějí ještě přízpěvek na hračky, na drogérku, kroužky, výlety, některé školky vybírají drogérku v podobě věcí, kroužky a výlety s eplatí až před akcí. Nejlepší je zajít do školky, kam chcete dítě dát a tam se poptat. Většinou to na měsíc vyjde plus mínus na 1000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.2.15 21:30

Když chodí malá do školky celý měsíc, tak je to cca 1000 měsíčně (školkovné + strava). V září jsme dávali příspěvek do SRPŠ (platí se z toho dárky na mikuláše, vánoce, divadla - mají min.1× měsíčně něco) a ještě jsme tam nesli kapesníky, toaleťák a tekuté mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.2.15 22:09

Maminky, mám dotaz na židenické. V jakém nejnižším věku se dostalo vaše dítko do školky, příp. do které z místních? Snad se tu nějaká maminka z okolí najde a odpoví mi. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 22:02

Ahoj, ohledně přihlášek na Brnu střed… Tam je přijímací řízení také elektronicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
28.2.15 19:03

Ano, všechny školky a čtvrtě máte zde: http://zapisdoms.brno.cz/mestske-casti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
8.3.15 18:36

Zdravim, nemam cas procitat diskusi, ale prosim o radu, na zaklade podani mi prisel email, generovan automaticky, ze se muzu. vyjadrit zitra, nejak nechapu, zda se ma zitra opet ukazat ve skolkach nebo ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
8.3.15 18:39

*podání prihlasek v minulem tydnu.

Omlouvam se muj chytry telefon je uplne zmatený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.3.15 18:39

@lalalalala můžeš se vyjádřit pokud si myslíte že vam spatne spočítali body nebo jsou jine nejasnosti v tom vygenerovánem emailu. Jinak tam chodit nemusíte. Od zítra staci sledovat email a web jak si Vaše dítě stoji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
8.3.15 18:44
@aknah31 píše:
@lalalalala můžeš se vyjádřit pokud si myslíte že vam spatne spočítali body nebo jsou jine nejasnosti v tom vygenerovánem emailu. Jinak tam chodit nemusíte. Od zítra staci sledovat email a web jak si Vaše dítě stoji :palec:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
8.3.15 18:50

Tak zjišťuji, ze memu telefonu emimino vadi, napsat sem normalni vetu je zahul,chtela.jsem poděkovat, bala jsem.se ze to budu muset vse obihat znovu. :mrgreen: tak od zitra vsem drzim palce, hlavne nam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.3.15 18:08

Ahoj holky, mam organizacni dotaz: prijali nas dnes do skolky v Novem Liskovci, ale my chcem spis do Kohoutek, je to po ceste do prace a bliz pro babicku na vyzvedavani, jenze tam jsme zatim 61 z 31. Jak postupovat, kdyz se do 17.3. neuvolni dost mist (protoze po 17. treba jeste jo)? Mam se zatim zapsat do toho Liskovce v teminu a cekat na to uvolneni mist nebo jak? Jde to potom jeste zmenit? Mate nekdo zkusenost ci podobny problem?
Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.3.15 18:13

@oveczka kdy podepisete v liskovci papir o prijeti ditete tak vas vyradi ze systemu a uvolnite misto v Kohoutovicich.
Jak dlouho muzete cekat to nevim. Jedine zkusit zavolat reditelnce do liskovce a domluvit si sni ze to prijdete podepsat pozdeji ze cekate na jinou skolku.
Ale zase tim brzdite posouvani ostatni deti.. je to zacarovany kruh.

My jsme z bystrci a cekam taky spis kohoutovice, v Bystrci jsme bez sance.

Nemate nahodou zkusenosti nebo recenze ktera skolka v Kohoutovicich je dobra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.3.15 18:22

@aknah31 No prave, nechci nekoho zbytecne blokovat, ale taky se nechci vyoutovat, ze jo :)

V Kohoutovicich se nam libila Libuska nebo Adelka, kvuli enviro zamereni, ale reference nemam. Znami meli kluky na Bellove a co vim, tak vpoho. Mne se ty kohoutovicke skolky libi vsechny uz kvuli tomu, ze nejsou na zaplivanym sidlisti plnym smogu, ale pekne na kopci, kde je cerstvy vzduch a par kroku do lesa. Liskovecke bohuzel tuto vyhodu nemaji. My bydlime skoro v Kohoutkach, ale spadame uredne do Liskovce, takze blby…
A v Bystrci je takovy naval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.3.15 18:26

@oveczka prosimte my jsme v bystrci
55/151, 35/133, 21/140, 20/117, 21/94 masakr :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.3.15 19:24

@aknah31 eh, hruza, my jsme teda v liskovci 33/36 a 49/43 a to bude male v zari 3 a 1 mesic, ani jsem necekala, ze se nekam dostanem a uz jsem koukala po soukrome skolce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin