Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Každá školka to má jinak, je tam fixní částka za měsíc a některé škoky chtějí ještě přízpěvek na hračky, na drogérku, kroužky, výlety, některé školky vybírají drogérku v podobě věcí, kroužky a výlety s eplatí až před akcí. Nejlepší je zajít do školky, kam chcete dítě dát a tam se poptat. Většinou to na měsíc vyjde plus mínus na 1000.
Když chodí malá do školky celý měsíc, tak je to cca 1000 měsíčně (školkovné + strava). V září jsme dávali příspěvek do SRPŠ (platí se z toho dárky na mikuláše, vánoce, divadla - mají min.1× měsíčně něco) a ještě jsme tam nesli kapesníky, toaleťák a tekuté mýdlo.
Maminky, mám dotaz na židenické. V jakém nejnižším věku se dostalo vaše dítko do školky, příp. do které z místních? Snad se tu nějaká maminka z okolí najde a odpoví mi. Předem děkuji.
Ahoj, ohledně přihlášek na Brnu střed… Tam je přijímací řízení také elektronicky.
Ano, všechny školky a čtvrtě máte zde: http://zapisdoms.brno.cz/mestske-casti
Zdravim, nemam cas procitat diskusi, ale prosim o radu, na zaklade podani mi prisel email, generovan automaticky, ze se muzu. vyjadrit zitra, nejak nechapu, zda se ma zitra opet ukazat ve skolkach nebo ne? ![]()
*podání prihlasek v minulem tydnu.
Omlouvam se muj chytry telefon je uplne zmatený
@lalalalala můžeš se vyjádřit pokud si myslíte že vam spatne spočítali body nebo jsou jine nejasnosti v tom vygenerovánem emailu. Jinak tam chodit nemusíte. Od zítra staci sledovat email a web jak si Vaše dítě stoji ![]()
@aknah31 píše:
@lalalalala můžeš se vyjádřit pokud si myslíte že vam spatne spočítali body nebo jsou jine nejasnosti v tom vygenerovánem emailu. Jinak tam chodit nemusíte. Od zítra staci sledovat email a web jak si Vaše dítě stoji
Děkuji ![]()
Tak zjišťuji, ze memu telefonu emimino vadi, napsat sem normalni vetu je zahul,chtela.jsem poděkovat, bala jsem.se ze to budu muset vse obihat znovu.
tak od zitra vsem drzim palce, hlavne nam ![]()
Ahoj holky, mam organizacni dotaz: prijali nas dnes do skolky v Novem Liskovci, ale my chcem spis do Kohoutek, je to po ceste do prace a bliz pro babicku na vyzvedavani, jenze tam jsme zatim 61 z 31. Jak postupovat, kdyz se do 17.3. neuvolni dost mist (protoze po 17. treba jeste jo)? Mam se zatim zapsat do toho Liskovce v teminu a cekat na to uvolneni mist nebo jak? Jde to potom jeste zmenit? Mate nekdo zkusenost ci podobny problem?
Diky ![]()
@oveczka kdy podepisete v liskovci papir o prijeti ditete tak vas vyradi ze systemu a uvolnite misto v Kohoutovicich.
Jak dlouho muzete cekat to nevim. Jedine zkusit zavolat reditelnce do liskovce a domluvit si sni ze to prijdete podepsat pozdeji ze cekate na jinou skolku.
Ale zase tim brzdite posouvani ostatni deti.. je to zacarovany kruh.
My jsme z bystrci a cekam taky spis kohoutovice, v Bystrci jsme bez sance.
Nemate nahodou zkusenosti nebo recenze ktera skolka v Kohoutovicich je dobra?
@aknah31 No prave, nechci nekoho zbytecne blokovat, ale taky se nechci vyoutovat, ze jo ![]()
V Kohoutovicich se nam libila Libuska nebo Adelka, kvuli enviro zamereni, ale reference nemam. Znami meli kluky na Bellove a co vim, tak vpoho. Mne se ty kohoutovicke skolky libi vsechny uz kvuli tomu, ze nejsou na zaplivanym sidlisti plnym smogu, ale pekne na kopci, kde je cerstvy vzduch a par kroku do lesa. Liskovecke bohuzel tuto vyhodu nemaji. My bydlime skoro v Kohoutkach, ale spadame uredne do Liskovce, takze blby…
A v Bystrci je takovy naval?
@oveczka prosimte my jsme v bystrci
55/151, 35/133, 21/140, 20/117, 21/94 masakr
![]()
@aknah31 eh, hruza, my jsme teda v liskovci 33/36 a 49/43 a to bude male v zari 3 a 1 mesic, ani jsem necekala, ze se nekam dostanem a uz jsem koukala po soukrome skolce ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.