Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@aknah31 koukala jsem, že bylo hodne zpetvzeti, jakmile zacal brat zebetin. No jo, oni to zkouseli i na kamesskou skolku, ktera patri pod bystrc.
@zuuzka píše:
@aknah31 koukala jsem, že bylo hodne zpetvzeti, jakmile zacal brat zebetin. No jo, oni to zkouseli i na kamesskou skolku, ktera patri pod bystrc.
jj ale my jsem se o moc mist neposunuli. Zebetin je temer plny… tak budu doufat v ty kohoutovice no… ![]()
Pristi rok to snad bude lepsi
@aknah31 píše:
My mame o 120bodu vice a k vasemu umisteni se ani neblizime![]()
![]()
![]()
Tohle jsem nepochopila taky.. bopritomk p a pritomprdu
Ja se omlovam sem psat je horror.. telefon na vyhozeni nevim proc mi to tak prepisuje porad ![]()
Bodogy system a poradi stejne uplne jinak..body k prdu.tam melo byt
@lalalalala je to mestska cast od mestske casti. Kamaradka ma kluka o par dni mladsiho a dostal se ji do Liskovce.. my si v bystrci ani nep.dnem ![]()
@lalalalala myslim ze mate velkou sanci..
jak jste stari ze mate tak malo bodu? ![]()
Ja myslim ze se dostanete. Novy liskovec ma zatim malo prijatych deti… sance tam je urcite ![]()
V červenci 3,znama ma v zari a o 700b menemeneclovek aaby se bal rodit v druhe polovine roku..
@lalalalala my v dubnu 3 a mame 1562.88bodu..
Taky jsme puvodne chtela davat liskovec, ale pro bez auta by to bylo narocne ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.