Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@oveczka maly je v dubnu takze v zari bude mit 3r a 5mesicu
![]()
ale v kohoutovicich si nestojime spatne tak trebas se to posune…
Ja to nechapu jsme v kazde skolce nejaky 30/90 atp jakou teda mame sanci?
kdyz se prihlasim mam vsude ty minusy a na vypisu skolek je prijatych jen 9, takze to jeste neni u konce? ![]()
No jste v každe školce, kromě poslední tak 20 mist pod čarou
@lalalalala mozna se dostanete, ale bude to na hrane. zatim nebere Obla, tak az zacne brát, tak se posunete. Ale mate realnou sanci.
Ty jo ja to vubevc ale vubec nechapu.. ja myslela ze to je me poradi ze vsech tech mist..
vubec tomu nerozumim tem cislum s lomitkem.. jsem asi blba
Zvlaszni je, ze ta puvidime neni ani v me casti..no uvidime.. ![]()
Takze cislo pred lomitkem je pod carou a za lomitkem je co? ![]()
@lalalalala
Já to pochopila tak, že např. u toho prvního budou nabírat 33 dětí a vy jste v pořadí 53. ![]()
Nás to čeká až za rok, jen sleduji diskuzi ![]()
@oveczka píše:
@aknah31 eh, hruza, my jsme teda v liskovci 33/36 a 49/43 a to bude male v zari 3 a 1 mesic, ani jsem necekala, ze se nekam dostanem a uz jsem koukala po soukrome skolce
To 49/43znamena 6mist nad carou? ![]()
@zvědavá borůvka píše:
@lalalalala
Já to pochopila tak, že např. u toho prvního budou nabírat 33 dětí a vy jste v pořadí 53.Nás to čeká až za rok, jen sleduji diskuzi
@zvědavá borůvka píše:
@lalalalala
Já to pochopila tak, že např. u toho prvního budou nabírat 33 dětí a vy jste v pořadí 53.Nás to čeká až za rok, jen sleduji diskuzi
@lalalalala prvni cislo je pocet volnych mist a druhe cislo je vase umisteni…
49/43 je sest mist nada carou. 49/49 je na care a 49/50 je jedno misto pod carou…
Prvni cislo je kolik berou deti a druhe je to, kolikati jste.
takze 49/43 znamena, ze berou 49 deti a ditko je 43.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.