Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jullca : klidně běž, ještě dneska vydávají přihlášky. Můžeš jít i do více školek. Jinak v „naší“ školce pohoda a v té druhé nám řekli, že syn je hraniční ( prosincovy ), takže možná šance je, uvidí se, kolik přijde děti k zápisu a kolik půjde do školy.
@luphen : mas pravdu, každá školka to chce jinak. Tak držím palecky, ať va m to vyjde.
@myskalucka no ptala jsem se ředitelky jaká je šance když je březnová tak jen mávla rukou že to je bez problémů tak doufám že to tak bude ![]()
Dobry den, potrebovala bych poradit, syn mel ted v cervenci dva roky, chtela bych ho zkusit davat do skolky, ale vubec netusim kdy jsou zapisy a co a jak? poradite?
Tak státní školku zapomeň, tam berou na Praze 4 od 3 let a zápisy jsou březnu. Zkus soukromou školku Honzík, je na Kamýku a u Eltoda.
@alik86 píše:
Aha tak diky za radu, kouknu na to.maji nejakou webovku?
já znám jednu na hájích
takovou menší -ale soukromou. ale to je asi mimo dojezd co?
@myshatko02 : přijali mi prosincové dítě ( od prosince ), ale jen díky tomu, že měl bod za starší sestru. Jinak prý koncili dětmi narozenými začátkem října ( bez sourozence ).
@myshatko02 píše:
já znám jednu na hájíchtakovou menší -ale soukromou. ale to je asi mimo dojezd co?
noo to je daleko
Holky mate prosim nekdo reference na Zvonnicce? MS Kavci Hory? Hudeckova?
@luphen píše:
zkusit to můžete… přednost budou mít děti dřív narozené, ale když pak bude někde místo tak vás vezmou i takhle pozdějimě se původně starší dcera minulý šk. rok nedostala (je srpnová), nedostala se ani v Jitřní ani v Jílovské (všude byla asi 20. pod čarou) ale na konci prázdnin jsem si školky obvolávala jesli někde přece jen nevzniklo místo…a měla jsem štěstí že v té Jitřní kam jsme chtěli dát přednostně místo bylo..jen ředitelka to místo musela nejdřív nabídnout všem dětem co byly před dcerou ale všichni to odmítli
takže se dostala takhle na poslední chvíli
Muzu se zeptat na zkusenosti s Jitrni? Byli jste tam spokojeni?
Školka Laděnka v Praze 4 - Libuš
https://www.youtube.com/watch?…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.