Zápis do MŠ - Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
31.3.16 07:44

@Jullca : klidně běž, ještě dneska vydávají přihlášky. Můžeš jít i do více školek. Jinak v „naší“ školce pohoda a v té druhé nám řekli, že syn je hraniční ( prosincovy ), takže možná šance je, uvidí se, kolik přijde děti k zápisu a kolik půjde do školy.
@luphen : mas pravdu, každá školka to chce jinak. Tak držím palecky, ať va m to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
31.3.16 08:08

@myskalucka no ptala jsem se ředitelky jaká je šance když je březnová tak jen mávla rukou že to je bez problémů tak doufám že to tak bude :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
31.8.16 10:27

Dobry den, potrebovala bych poradit, syn mel ted v cervenci dva roky, chtela bych ho zkusit davat do skolky, ale vubec netusim kdy jsou zapisy a co a jak? poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
1.9.16 20:08

Tak státní školku zapomeň, tam berou na Praze 4 od 3 let a zápisy jsou březnu. Zkus soukromou školku Honzík, je na Kamýku a u Eltoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
2.9.16 08:45

Aha tak diky za radu, kouknu na to.maji nejakou webovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.16 01:06

děti

Maminky jak to máte? dostaly se Vaše děti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.16 01:07
@alik86 píše:
Aha tak diky za radu, kouknu na to.maji nejakou webovku?

já znám jednu na hájích :) takovou menší -ale soukromou. ale to je asi mimo dojezd co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
18.10.16 06:16

@myshatko02 : přijali mi prosincové dítě ( od prosince ), ale jen díky tomu, že měl bod za starší sestru. Jinak prý koncili dětmi narozenými začátkem října ( bez sourozence ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
18.10.16 11:33
@myshatko02 píše:
já znám jednu na hájích :) takovou menší -ale soukromou. ale to je asi mimo dojezd co?

noo to je daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.5.19 19:37

Holky mate prosim nekdo reference na Zvonnicce? MS Kavci Hory? Hudeckova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.20 08:59
@luphen píše:
zkusit to můžete… přednost budou mít děti dřív narozené, ale když pak bude někde místo tak vás vezmou i takhle později :)mě se původně starší dcera minulý šk. rok nedostala (je srpnová), nedostala se ani v Jitřní ani v Jílovské (všude byla asi 20. pod čarou) ale na konci prázdnin jsem si školky obvolávala jesli někde přece jen nevzniklo místo…a měla jsem štěstí že v té Jitřní kam jsme chtěli dát přednostně místo bylo..jen ředitelka to místo musela nejdřív nabídnout všem dětem co byly před dcerou ale všichni to odmítli :mrgreen: takže se dostala takhle na poslední chvíli :palec:

Muzu se zeptat na zkusenosti s Jitrni? Byli jste tam spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 09:54

Školka Laděnka v Praze 4 - Libuš
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin