Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemate nekdo aktualni informaci o skolce Kukucinova? Nechodi tam vase deti?? Moc dekuji!
@Krčka : kamarádky holčička tam chodí a jsou spokojeny. Ptala jsem se ji, jestli ji třeba nebude přehlasovat jinam, tak prý rozhodne ne. Tak asi tak. A byli jste dneska u zápisu? My byli ve 2 školkách, tak snad alespoň jedna klapne, když už vlastně bude 4leta.
@myskalucka ja prave nevim jestli Nemcickou nebo Kukucinovu. Z Nemcicke je každy strasne nadšený
Kde jste byli vy?
@Krčka : my právě byli v Nemcicke a Jilovska a preferujeme Nemcickou, tak snad to letos už klapne, loni ji nevzali, brali 30 a dcera byla 50. A i dcera by radši do Nemcicke a máme to i blíž. Ptala jsem se reditelky, jestli musíme i jinam a prý by stačilo se hlásit jen k nim, ale pro jistotu letos dámě 2 přihlášky.
Ahoj, chci se zeptat, zda nekdo nema zkusenosti z Ms boleslavova ci ms kresomylova? ![]()
@Krčka : zatím je doma, mám ještě 15mesicniho chlapecká, takže jsme loni školku nehrotili a hlásili jen do Nemcicke, ale letos básně byli řadí, kdyby už fakt chodila, ma strašně rada kolektiv děti. Tak snad to vyjde.
@Krčka :
. A tvoje dítko chodí už někam a nebo jsi s nim doma?
Obnovuji a prosím o radu: nevíte jak je to s počtem letošních odchozích dětí z MŠ vs. přijetí? Jestli jsou to silné ročníky jako loni.. na stránkách P4 píšou, že doporučují se hlásit jen na jednu MŠ, ale máte na to nervy nebo budete dávat víc přihláše? MŠ se prý na P4 radí mezi sebou a děti si rozdělují podle bydliště.. a nevíte, jestli se nějak zjišťuje, jestli je matka v práci nebo na MD nebo se k tomu už nesmí přihlížet?
Předem díky.
Pokud je zřizovatelem Praha 4, tak pro ně platí následující pravidla (stejná). Třeba zde: http://www.msvzapoli.cz/index.php?…
@Kaac No tak to máte ještě rozumnou ředitelku. U nás to je takhle:
Kritéria k přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání
Takže se bojím, kolik bude těch odkladů a starších dětí + sourozenců..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.