Zaplacení registrace v Podolí

47
13.12.15 20:03

Zaplacení registrace v Podolí

Ahoj, dříve jsem se na internetu dočetla, že již existují placené služby (IT) za registraci do Podolí. Na internetu nemohu žádné najít. Máte někdo kontakt? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23298
13.12.15 20:16

@Jančata 8o to jako fakt? pristi tyden se chci taky registrovat, tak to jsem taky zvedava…ja teda mam doma manzela IT a ten uz neco vymyslel, ale kdyby se nezadarilo ani do 5 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
13.12.15 20:34

Ano, existovalo a bylo to nelegální a ty stránky už zrušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.12.15 20:42

Co na tom bylo nelegálního? Neetického možná, ale nelegálního? A nemáte někdo kontakt na „původní provozovatele“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
13.12.15 20:54

Takhle to nefunguje, ale co funguje je zaplatit si nějaký balíček služeb pro těhule, kde je mimo gynekologickou péči, fyzioterapii a já nevím co všecko dalšího, součástí i ta registrace. Konkrétně Podolí vím že dělá Canadian Medical Care a ten balíček, kde je i registrace do Podolí a výběr porodníka, se jmenuje Materna II a v současnosti stojí 38.000- Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
13.12.15 21:02

A oni ty registrace oteviraji v nejakych cyklech? Ted je tam poznamka, ze registrace nrpobiha, protoze nejsou volne terminy… otevira se to nahodne, nebo vzdycky v nejaky termin nebo jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.12.15 21:08

Muj partner mi naprogramoval robota, ktery zadal udaj a odeslal ve chvili kdy se to otevrelo :D ani jsem nemusela vstavat. Naprogramovat to mu trvalo par minut. Myslim, ale ze placena sluzba takova neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.12.15 21:10

@sakota otevira se to kazde rano tusim v 8:00 a muze se registrovat jen urcity pocet rodicek a dalsi den znovu. Samozrejme ta 5 minut uz neni volny termin a brana se zavre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
13.12.15 21:17

@Šarlota4 Ach. Diky za info. To by me nikdy nenapadlo, ze dostat se do podoli bude takova kovbojka. Nuze nezbyva nez doufat ve stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
13.12.15 21:36

Berou 12 budoucích maminek a většinou už v 8:01 bývá plno. No jo, chtějí tam všechny, tak je o to boj. Jinak byla a asi i je možnost si zaplatit péči po celé těhotenství v Podolí a to stalo v roce 2013 15000 Kč a byl v tom i porod v Podolí.
@Šarlota4 : jednou tu byl odkaz na stránky, kde tvrdili, že té bez problémů zaregistruji achtekinta to myslím 100 Kč, ale ty stránky už nefungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.12.15 21:49

Urcite to nejak vymyslet pujde, jak obejit i to zaskrtavani, ze „nejsem robot“
Sikovny ITak urco bude vedet, jak do 5vterin odeslat vyplneny formular…
Registrace me teprv ceka, minule jsem mela nadlimit, ted se chci pokusit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
13.12.15 21:56

@Křehulka85 : já to měla napodruhé stejně. U první nadlimit a druhé jsem se chtěla registrovat sama a podařilo se. Ale kdyby se nepodařilo, tak jsem měla nadlimit jistý, tak jsem se nestresovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.12.15 22:06
@myskalucka píše:
@Křehulka85 : já to měla napodruhé stejně. U první nadlimit a druhé jsem se chtěla registrovat sama a podařilo se. Ale kdyby se nepodařilo, tak jsem měla nadlimit jistý, tak jsem se nestresovala :oops:

Tak to mame stejne, ale chci to zkusit… Ted v patek jsem to cvicne zkusila a vyslo to. Bez extra priprav a nacvicovani. Pak jsem tam poslala mail, ze registraci rusim.
Nebude to az tak horke jsk se zda! Vzdyt mame tech pokusu celkem dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.12.15 22:18

Byl o tom i článek, dělal to nějaký IT. Stálo to několik tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.12.15 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková