Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, dříve jsem se na internetu dočetla, že již existují placené služby (IT) za registraci do Podolí. Na internetu nemohu žádné najít. Máte někdo kontakt? Předem děkuji.
@Jančata
to jako fakt? pristi tyden se chci taky registrovat, tak to jsem taky zvedava…ja teda mam doma manzela IT a ten uz neco vymyslel, ale kdyby se nezadarilo ani do 5 dni…
Ano, existovalo a bylo to nelegální a ty stránky už zrušili.
Co na tom bylo nelegálního? Neetického možná, ale nelegálního? A nemáte někdo kontakt na „původní provozovatele“?
Takhle to nefunguje, ale co funguje je zaplatit si nějaký balíček služeb pro těhule, kde je mimo gynekologickou péči, fyzioterapii a já nevím co všecko dalšího, součástí i ta registrace. Konkrétně Podolí vím že dělá Canadian Medical Care a ten balíček, kde je i registrace do Podolí a výběr porodníka, se jmenuje Materna II a v současnosti stojí 38.000- Kč.
A oni ty registrace oteviraji v nejakych cyklech? Ted je tam poznamka, ze registrace nrpobiha, protoze nejsou volne terminy… otevira se to nahodne, nebo vzdycky v nejaky termin nebo jak to funguje?
Muj partner mi naprogramoval robota, ktery zadal udaj a odeslal ve chvili kdy se to otevrelo
ani jsem nemusela vstavat. Naprogramovat to mu trvalo par minut. Myslim, ale ze placena sluzba takova neni
@sakota otevira se to kazde rano tusim v 8:00 a muze se registrovat jen urcity pocet rodicek a dalsi den znovu. Samozrejme ta 5 minut uz neni volny termin a brana se zavre
@Šarlota4 Ach. Diky za info. To by me nikdy nenapadlo, ze dostat se do podoli bude takova kovbojka. Nuze nezbyva nez doufat ve stesti.
Berou 12 budoucích maminek a většinou už v 8:01 bývá plno. No jo, chtějí tam všechny, tak je o to boj. Jinak byla a asi i je možnost si zaplatit péči po celé těhotenství v Podolí a to stalo v roce 2013 15000 Kč a byl v tom i porod v Podolí.
@Šarlota4 : jednou tu byl odkaz na stránky, kde tvrdili, že té bez problémů zaregistruji achtekinta to myslím 100 Kč, ale ty stránky už nefungují.
Urcite to nejak vymyslet pujde, jak obejit i to zaskrtavani, ze „nejsem robot“
Sikovny ITak urco bude vedet, jak do 5vterin odeslat vyplneny formular…
Registrace me teprv ceka, minule jsem mela nadlimit, ted se chci pokusit sama
@Křehulka85 : já to měla napodruhé stejně. U první nadlimit a druhé jsem se chtěla registrovat sama a podařilo se. Ale kdyby se nepodařilo, tak jsem měla nadlimit jistý, tak jsem se nestresovala ![]()
@myskalucka píše:
@Křehulka85 : já to měla napodruhé stejně. U první nadlimit a druhé jsem se chtěla registrovat sama a podařilo se. Ale kdyby se nepodařilo, tak jsem měla nadlimit jistý, tak jsem se nestresovala
Tak to mame stejne, ale chci to zkusit… Ted v patek jsem to cvicne zkusila a vyslo to. Bez extra priprav a nacvicovani. Pak jsem tam poslala mail, ze registraci rusim.
Nebude to az tak horke jsk se zda! Vzdyt mame tech pokusu celkem dost
Byl o tom i článek, dělal to nějaký IT. Stálo to několik tisíc.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.