Zapomenutá pilulka v 1. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
7.10.13 17:52

Teda po přečtění vašich příspěvků bych se nad sebou asi měla zamyslet :) Řešit jednu zapomenutou pilulku by mě tedy nenapadlo… Já teda sem tam zapomenu a asi nade mnou bdí všichni svatí, protože mám zatím jedno a to plánované dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 12:06

Ahoj, zapomněla jsem si 3 dny v prvním týdnu vzít pilulku. Chci ale vědět, jak mám brát dál? normálně zase od prvního prášku? Kamarádka mi tvrdí, že musím sníst ty tři zapomenuté. To se mi nějak nezdá. :think:

• Citovat
  • Upravit
5394
28.2.14 12:10

Nene, zapomenuté se nedobírají, pokračuje se dál. Hlavní je týden používat ještě jinou ochranu než je HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
28.2.14 12:11

Ty tři co jsi zapomněla si nevemeš ani na konci. Prostě ti zůstanou. Poznamenej si to na platíčku, nebo je z něj vyndej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
28.2.14 13:02

A ty nemáš příbalový leták k antikoncepci? Já třeba u jedné četla, že v okamžiku, kdy si chybu uvědomíš, sníš všechny zapomenuté tabletky, i kdyby byly dvě najednou (o třech nepsali). Pak samozřejmě následující týden další ochrana. A jako bonus - i tak můžeš být těhotná, pokud jsi měla pohlavní styk v týdnu před zapomenutím pilulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
28.2.14 13:49

Možná opravdu záleží o jakou HA jde. V mé je vzít až další a ne užít i zapomenuté. Ono možná záleží taky jestli se jedná o jedno, dvou nebo třífázovou antikoncepci. V příbaláku to musíš najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
28.2.14 16:54
@Misula.vdf píše:
Možná opravdu záleží o jakou HA jde. V mé je vzít až další a ne užít i zapomenuté. Ono možná záleží taky jestli se jedná o jedno, dvou nebo třífázovou antikoncepci. V příbaláku to musíš najít…

Na tom něco bude. Já psala o jednofázové a pak pilulky placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 12:21

zapomenuti pilulky

Dobrý den chtěla jsem se zeptat ve 2týdnu jsem si zapomela vzít pilulku a měla jsem nechraneny sex a vzpomněla jsem si na to až druhý den tak jsme si vzala dvě najednou za minuly a současný den.je velké riziko otehotneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.12.14 19:42

Ahoj, zapoměla jsem si 3. tabletku /pondělí/ v blistru hned po MS, vzala jsem si až v utery a měla jsem s přítelem sex, je tady nějaka pravděpodobnost otěhotnění? Jinak beru HA pravidělně už 2 roky, Sunya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.12.14 20:12

Eva00: sanya je dost silná:)tak buď vklidu brala jsem ji 6let a poslední rok nepravidelně treba2najednou pak jsem 3dny třeba zapomela a pak zase v pohodě jsem pokračovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.12.14 20:27

@renata-l jejda tak snad to bude v pohode :-) 16. jdu jeste na kontrolu ale radsi si jeste udelam test at me tam pak netrfi slak :-D 8o jinak dekuji za uklidneni :-) a jeste mela jste nechraneny sex po zapomenite tabltece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.12.14 20:28

Stoprocentně a ne jednou a když jsem je vysadila tak ještě 2mesice mě chránili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.15 16:51

Ahoj
Beru antikoncepce sunya teprve 3 měsíc, bohužel jsem 4 den v 1 týdnů zapomněla vzít antikoncepci,
Zapomenutí prášek jsem si druhý den po 14 hod vzala, ale bohužel jsem si zapomněla vzít druhý prášek který jsem si měla vzít normálně ve 20:00 a vzpomněla jsem si na to zase až ráno s 12 hod zpožděním. Hlavně jsem měla pohlavní styk s přítelem před tím i po zapomenutí prášku :-/
Chci se zeptat jak velké je riziko otěhotnění?
Předem moc děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
750
20.7.15 10:47
@eva00 píše:
@renata-l jejda tak snad to bude v pohode :-) 16. jdu jeste na kontrolu ale radsi si jeste udelam test at me tam pak netrfi slak :-D 8o jinak dekuji za uklidneni :-) a jeste mela jste nechraneny sex po zapomenite tabltece?

Ano:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.5.17 09:15

Zapomenutí 1. pilulky

Ahoj. Včera jsem si měla vzít první prášek z platíčka, ale zapomněla jsem a tak jsem si ho vzala po 8 hodinách od zapomenutí. Mám se teď chránit i jinak, nebo to zas není až takový problém, jako kdybych na něj zapomněla úplně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí