Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kup Rosalgin a udělej si výplach. Jestli tam je, měl by se nacucat a vypláchnout.
@Okta to vám poradil doktor?
Nechci to zhorsit o to více.. a doktorem budu riskovat výpověď..
Mě se stalo něco podobného. Ja jsem si lehla na zem, nohy si opřela o zed a jak jsem zatlačila, tampon se trosku posunul a to jsem ho uz nahmatala a podařilo se mi ho vytáhnout
@Anonymní píše: Více
Ja se v tom tak nevyznám, ale podařilo se mi ho takto vytlačit. Možná ty nohy muziu být i pokrcene. Zkus, uvidis
Tak si na pohotovost zajeď ve volném čase. Nejsi v práci 24hodin denně ne? Nebo jdi normálně na ambulanci v nemocnici (pokud máš volno pouze přes den.) ![]()
@Yasmina21 mimo čas kdy pracuju nemám jak se tam dostat.. je to odemne 70km
A bez doktora budeš riskovat zdraví? Na doktora nás ze zákona nárok. Kvůli tomu ti nemohou dát výpověď.
Tak ho tam nech a neřeš to. ![]()
Když je ta pohotovost takový problém. ![]()
To je nezávadný pokus, jak se toho tamponu zbavit. Nacucaný tampon bude mít tendenci klesat a můžeš ho lépe najít. Nenacucaný bude někde přilepený. Rosalgin taky vypláchne ten binec. Nebo běž k doktorovi.
Hele zkus ho aspoň trochu vytlačit. Pochva zas není tak velká, abys ho nenašla. Zkusila bych nějakou co nejpřísnější polohu a musíš ho chytnout. Anebo tam prostě není.
Nejsem žádný troll ale zoufalá žena..
Asi 2 dny zpátky jsem si možná zapomněla tampon..mám extrémní stres v životě momentalne a je možné že mi to proste vypadlo z hlavy a dala jsem tam pouze druhý.
Nepodařilo se nic nahmatat a dneska ráno byl silný zápach..
Gyn mi řekl že at si zajedu na pohotovost že tyhle případy nebere..
Pokud zajedu na pohotovost v práci budu mít problémy.. I když mi to omluví.. jsou hodně moc přísný
Nevím co stim.. je možné že ten pach byl kvůli menstruaci nevím..