Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak leginy se bez vrsku, ktery zakryva rozkrok ani nenosi, ne
i kdybys mela nejlepsi postavu na svete.
A na sport je to jedno, zensky to vydrzej a chlapuj se to libi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, koupila jsem si fakt pěkný leginy, jsou kozenkovyho vzhledu.. jenomže mi dělají docela dost výrazný zářez mezi nohamanevíte nějaký figl, jak to zmírnit?? Jinak se nedají nosit
dekuji
Já tě asi nepotěším, ale jsem toho názoru, že legíny jsou punčocháče bez ťapek, takže přes ně patří šaty, sukně nebo alespoň top pod zadek. Právě z důvodu nevzhledného rozkroku a také časté průsvitnosti nebo vyrýsovanosti spodního prádla ![]()
Slož si tam plenu
Mimochodem volal rok 2012, že chce svoje koženkové legíny zpátky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, koupila jsem si fakt pěkný leginy, jsou kozenkovyho vzhledu.. jenomže mi dělají docela dost výrazný zářez mezi nohamanevíte nějaký figl, jak to zmírnit?? Jinak se nedají nosit
dekuji
Koupit si větší. A taky raději nosit něco neprůsvitného.
Vyhodit. S velbloudem nic neuděláš, příště si kup větší velikost nebo jinej střih
@PaníKadrnožková píše:
Tak leginy se bez vrsku, ktery zakryva rozkrok ani nenosi, nei kdybys mela nejlepsi postavu na svete.A na sport je to jedno, zensky to vydrzej a chlapuj se to libi
Kezby se nenosili ![]()
@Russet Neprůsvitného? Vždyť většina legín se dnes dělá neprůsvitných, z pevného materiálu… Rozdíl od slim džínů v podstatě nevidím, akorát je to pohodlnější.
@Freeandwild píše:
@Russet Neprůsvitného? Vždyť většina legín se dnes dělá neprůsvitných, z pevného materiálu… Rozdíl od slim džínů v podstatě nevidím, akorát je to pohodlnější.
Jak to ženský děláte?
.. Já v žádných legínách, žádný zářez nikdy a nikde nemám..
.. Teda né, že bych po tom toužila, to vůbec.. ![]()
@Elin29 píše:
Jak to ženský děláte?.. Já v žádných legínách, žádný zářez nikdy a nikde nemám..
.. Teda né, že bych po tom toužila, to vůbec..
To je jednoduché, když máš velikost L a narveš se do legín velikosti S. To by měl velblouda každý.
Ocividne jsiu ti male, takze si kup vetsi anebo si tam dej silnou vlozku
Ahoj holky, koupila jsem si fakt pěkný leginy, jsou kozenkovyho vzhledu.. jenomže mi dělají docela dost výrazný zářez mezi nohama
nevíte nějaký figl, jak to zmírnit?? Jinak se nedají nosit
dekuji