Zářez v leginách

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.10.20 13:27

Zářez v leginách

Ahoj holky, koupila jsem si fakt pěkný leginy, jsou kozenkovyho vzhledu.. jenomže mi dělají docela dost výrazný zářez mezi nohama :lol: nevíte nějaký figl, jak to zmírnit?? Jinak se nedají nosit :? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
6.10.20 13:28
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.10.20 13:28

Tak leginy se bez vrsku, ktery zakryva rozkrok ani nenosi, ne :think: i kdybys mela nejlepsi postavu na svete.

A na sport je to jedno, zensky to vydrzej a chlapuj se to libi :P

• Citovat
  • Upravit
53190
6.10.20 13:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, koupila jsem si fakt pěkný leginy, jsou kozenkovyho vzhledu.. jenomže mi dělají docela dost výrazný zářez mezi nohama :lol: nevíte nějaký figl, jak to zmírnit?? Jinak se nedají nosit :? dekuji

Já tě asi nepotěším, ale jsem toho názoru, že legíny jsou punčocháče bez ťapek, takže přes ně patří šaty, sukně nebo alespoň top pod zadek. Právě z důvodu nevzhledného rozkroku a také časté průsvitnosti nebo vyrýsovanosti spodního prádla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12142
6.10.20 13:31

Koupit si jine leginy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.10.20 13:32

Slož si tam plenu :palec: Mimochodem volal rok 2012, že chce svoje koženkové legíny zpátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
6.10.20 13:32

Vzít si k nim dlouhý top

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.10.20 13:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, koupila jsem si fakt pěkný leginy, jsou kozenkovyho vzhledu.. jenomže mi dělají docela dost výrazný zářez mezi nohama :lol: nevíte nějaký figl, jak to zmírnit?? Jinak se nedají nosit :? dekuji

Koupit si větší. A taky raději nosit něco neprůsvitného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.10.20 13:35

Vyhodit. S velbloudem nic neuděláš, příště si kup větší velikost nebo jinej střih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.10.20 13:37
@PaníKadrnožková píše:
Tak leginy se bez vrsku, ktery zakryva rozkrok ani nenosi, ne :think: i kdybys mela nejlepsi postavu na svete.A na sport je to jedno, zensky to vydrzej a chlapuj se to libi :P

Kezby se nenosili :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4785
6.10.20 13:43

@Russet Neprůsvitného? Vždyť většina legín se dnes dělá neprůsvitných, z pevného materiálu… Rozdíl od slim džínů v podstatě nevidím, akorát je to pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.10.20 13:45
@Freeandwild píše:
@Russet Neprůsvitného? Vždyť většina legín se dnes dělá neprůsvitných, z pevného materiálu… Rozdíl od slim džínů v podstatě nevidím, akorát je to pohodlnější.
:roll: no, my jo :roll:
  • Citovat
  • Upravit
763
6.10.20 13:50

Jak to ženský děláte? :think:.. Já v žádných legínách, žádný zářez nikdy a nikde nemám.. :think:.. Teda né, že bych po tom toužila, to vůbec.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
6.10.20 13:54
@Elin29 píše:
Jak to ženský děláte? :think:.. Já v žádných legínách, žádný zářez nikdy a nikde nemám.. :think:.. Teda né, že bych po tom toužila, to vůbec.. :mrgreen:

To je jednoduché, když máš velikost L a narveš se do legín velikosti S. To by měl velblouda každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
6.10.20 13:59

Ocividne jsiu ti male, takze si kup vetsi anebo si tam dej silnou vlozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie