Poradna duly
Jana Čurdová
Jéééééééé to je úžasný, přesně před rokem jsme začínali naši diskuzi záříjňátka- teď už máme všechny naše broučky z bříšek venku a máte se opravdu na co těšit- je to super:-)) Já mám Lukáška narodil se 24.9. v 0,50h 4100gr a 53cm:-)
Tak ať se vás tu sejde co nejvíc a kdyžbyste potřebovaly nějakou radu a budeme-li vědět tak nám ji klidně písněte do diskuze rodíme v září 2005.
Tak ještě jednou držím palečky ať je u vás všechno OK:-)
Pa H+L:-))
""http://lilypie.com/pic/051227/m7gN.jpg":http://lilypie.com/…227/m7gN.jpghttp://b1.lilypie.com/rwMHp1/.png
Zuzanag: no víme už asi měsíc.řekli nám to na velkém utz. většina květňátek už ví, nebo se v nejbližších dnech chystají na velký utz. utíká to zběsile, teď už mě ten můj rarášek nenechá moc spát a kopká co se do mě vejde:-) je trošku větší, tak je to dost cítit. ale stejně je to fajn. konečně se nemusím nervovat jestli je vše vpořádku, když můj dr utz nedělá a vím, že je ok, když do mě celý den šije.
u nás vdiskuse je polomrtvo. víc se toho napíše do deníčku. jsme tak nějak rozdělené, takže toho moc nepřibývá ani tam ani tam ale jde to. pár „věrných“ tam je…:-)
Budu vás každopádně sledovat a přeju úspěšné těhotenství a porod.
MisoN, vím, že v diskuzi trochu upadáte, občas ji pročítám, ale hlavně, že se vám daří dobře, to je důležité…
Cokoladkova, děkuji za povzbuzení, ráda se k vám chodím koukat na fotečky, ale pročítat moc nestíhám..... chodím ještě do jiné diskuze a do deníčku, takže je to ho opravdu hodně, ale díky ![]()
Jinak jsem teda zvědavá, kdy se tady objeví nějaká další těhulka ..... na rodině je nás už spoustu a tady pořád nic..... no nevadí, nevadí… já si na vás počkám ![]()
paa Zuzka
Enko a jak dlouho máš zpoždění? Já jsem si dělala jenom jeden test a byl pozitivní..... k Dr. ještě nemířím, teda zatím ne..... chci aby bylo na utz vidět srdíčko a to je až v 8tt takže mám ještě fůru času.....
Doufám, že budeš patřit k nám
Víš už alespoň předběžný termín podle MS? já bych měla mít termín 4.9.
jé holky,
naše zářijňátko v těchto dnech před rokem teprve vznikalo a 30.9.2005 se vyloupl na svět náš Davídek ![]()
Tak vám všem držím palce ať se to povede a máte všechny krásná a zdravá miminka na podzim v náruči ![]()
Všechny zdraví Tina a Davídek ze Zářijňátek 2005
Tak se hlásím s termínem podle MS 7.9. Zatím tedy to víte jenom vy emimiňačky a můj manžel, trochu se bojím rozhlásit to. Minulý týden jsem totiž začala pár dní po pozitivním testíku špinit, takže i když se snažím nebýt moc vystrašená mamka(je to moje 2 těhu) hned jsem naklusala k doktorovi. Ten mě vyšetřil, uklildnil, že se to občas stává,udělal UTZ , vyloučil mimoděložní těhu, ale samo, že tam zatím nebylo vidět víc než gestační váček, za deset dnů nás pozval znova a musím papkat Utrogestan na udržování. Tak se modlím ať všechno dobře dopadne. O tohle druhé mimi jsme se snažili půl roku, snad bude všechno dobrý. Tak zatím Pa Pomněnka
Pomněnko, určitě to bude dobré… špinění je celkem normální… pokud to není krev s kousky, tak je to o.k. budu držet palečky…
Tino, přeji tobě i Davídkovi hooodně štěštíčka a zdravíčka a snad se taky dočkáme.....
Holky díky moc za podporu. Špinění zatím po Utrogestanu ustalo, akorát jsem strašně unavená, tak chodím spát večer s malým kolem půl deváté a v poledne si s ním taky někdy na půl hoďky schrupnu
. Nějak mě to druhé těhu zmáhá víc než to první, ještě že jsem na MD a nechodím do práce. Nebo už si to po těch třech letech nepamatuju, jaké to bylo? Nevím. Vám všem přeju pohodové těhu a dnes moc pěkný den. Pa Pomněnka
Pomněnko, nic si z toho nedělej, já jsem taky unavená jako blázen… ráno ještě dobrý, ale kolem poledne nejsem schopna cokoliv udělat
je to děs, ale snad to přejde..
zatím napíšu takhle anonimně, protože teprve „předpokládám“, že by TP mohl být teprve 25.9.2006 - protože teprve mě čeká - nečeká zpoždění. Takže tahle diskuze počítám se rozjede tak v druhé půli září. Budu si držet palce, aby mi to vyšlo - jelikož předchozí těhu skončilo mimoděložním těhotenstvím v 6tt. S otěhotněním nemám snad problémy, s donošením mimi také ne - nějaké ta dítka už mám doma - tak v skrytu duše doufám, že se dočkám Julinky… Předchozí těhu byla taková neplánovaná, ale když už jsem ležela na operačním stole, moc jsem si to mimi přála - tak mi držte palce - ozvala bych se - ale až tak 25. ledna. Dřív opravdu by to nebylo potvrzené…
Děkuji za možnost se tu „vykecat“
skorotěhulka ![]()