Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
6.1.06 10:54

Jéééééééé to je úžasný, přesně před rokem jsme začínali naši diskuzi záříjňátka- teď už máme všechny naše broučky z bříšek venku a máte se opravdu na co těšit- je to super:-)) Já mám Lukáška narodil se 24.9. v 0,50h 4100gr a 53cm:-)
Tak ať se vás tu sejde co nejvíc a kdyžbyste potřebovaly nějakou radu a budeme-li vědět tak nám ji klidně písněte do diskuze rodíme v září 2005.
Tak ještě jednou držím palečky ať je u vás všechno OK:-)
Pa H+L:-))

""http://lilypie.com/pic/051227/m7gN.jpg":http://lilypie.com/…227/m7gN.jpghttp://b1.lilypie.com/rwMHp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
7.1.06 12:37

Zuzanag: no víme už asi měsíc.řekli nám to na velkém utz. většina květňátek už ví, nebo se v nejbližších dnech chystají na velký utz. utíká to zběsile, teď už mě ten můj rarášek nenechá moc spát a kopká co se do mě vejde:-) je trošku větší, tak je to dost cítit. ale stejně je to fajn. konečně se nemusím nervovat jestli je vše vpořádku, když můj dr utz nedělá a vím, že je ok, když do mě celý den šije.

u nás vdiskuse je polomrtvo. víc se toho napíše do deníčku. jsme tak nějak rozdělené, takže toho moc nepřibývá ani tam ani tam ale jde to. pár „věrných“ tam je…:-)

Budu vás každopádně sledovat a přeju úspěšné těhotenství a porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
8.1.06 16:58

MisoN, vím, že v diskuzi trochu upadáte, občas ji pročítám, ale hlavně, že se vám daří dobře, to je důležité…

Cokoladkova, děkuji za povzbuzení, ráda se k vám chodím koukat na fotečky, ale pročítat moc nestíhám..... chodím ještě do jiné diskuze a do deníčku, takže je to ho opravdu hodně, ale díky :)

Jinak jsem teda zvědavá, kdy se tady objeví nějaká další těhulka ..... na rodině je nás už spoustu a tady pořád nic..... no nevadí, nevadí… já si na vás počkám :)

paa Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.1.06 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
8.1.06 17:25

Enko a jak dlouho máš zpoždění? Já jsem si dělala jenom jeden test a byl pozitivní..... k Dr. ještě nemířím, teda zatím ne..... chci aby bylo na utz vidět srdíčko a to je až v 8tt takže mám ještě fůru času.....

Doufám, že budeš patřit k nám :wink: Víš už alespoň předběžný termín podle MS? já bych měla mít termín 4.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.1.06 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
8.1.06 17:56

jé holky,

naše zářijňátko v těchto dnech před rokem teprve vznikalo a 30.9.2005 se vyloupl na svět náš Davídek :)
Tak vám všem držím palce ať se to povede a máte všechny krásná a zdravá miminka na podzim v náruči :)
Všechny zdraví Tina a Davídek ze Zářijňátek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.1.06 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.1.06 18:18

Další do klubu

Tak se hlásím s termínem podle MS 7.9. Zatím tedy to víte jenom vy emimiňačky a můj manžel, trochu se bojím rozhlásit to. Minulý týden jsem totiž začala pár dní po pozitivním testíku špinit, takže i když se snažím nebýt moc vystrašená mamka(je to moje 2 těhu) hned jsem naklusala k doktorovi. Ten mě vyšetřil, uklildnil, že se to občas stává,udělal UTZ , vyloučil mimoděložní těhu, ale samo, že tam zatím nebylo vidět víc než gestační váček, za deset dnů nás pozval znova a musím papkat Utrogestan na udržování. Tak se modlím ať všechno dobře dopadne. O tohle druhé mimi jsme se snažili půl roku, snad bude všechno dobrý. Tak zatím Pa Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.1.06 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
8.1.06 18:28

Pomněnko, určitě to bude dobré… špinění je celkem normální… pokud to není krev s kousky, tak je to o.k. budu držet palečky…

Tino, přeji tobě i Davídkovi hooodně štěštíčka a zdravíčka a snad se taky dočkáme.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
9.1.06 06:19

Děkuji

Holky díky moc za podporu. Špinění zatím po Utrogestanu ustalo, akorát jsem strašně unavená, tak chodím spát večer s malým kolem půl deváté a v poledne si s ním taky někdy na půl hoďky schrupnu :) . Nějak mě to druhé těhu zmáhá víc než to první, ještě že jsem na MD a nechodím do práce. Nebo už si to po těch třech letech nepamatuju, jaké to bylo? Nevím. Vám všem přeju pohodové těhu a dnes moc pěkný den. Pa Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
9.1.06 08:42

Pomněnko, nic si z toho nedělej, já jsem taky unavená jako blázen… ráno ještě dobrý, ale kolem poledne nejsem schopna cokoliv udělat :( je to děs, ale snad to přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.1.06 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.06 10:49

Ahoj holky

zatím napíšu takhle anonimně, protože teprve „předpokládám“, že by TP mohl být teprve 25.9.2006 - protože teprve mě čeká - nečeká zpoždění. Takže tahle diskuze počítám se rozjede tak v druhé půli září. Budu si držet palce, aby mi to vyšlo - jelikož předchozí těhu skončilo mimoděložním těhotenstvím v 6tt. S otěhotněním nemám snad problémy, s donošením mimi také ne - nějaké ta dítka už mám doma - tak v skrytu duše doufám, že se dočkám Julinky… Předchozí těhu byla taková neplánovaná, ale když už jsem ležela na operačním stole, moc jsem si to mimi přála - tak mi držte palce - ozvala bych se - ale až tak 25. ledna. Dřív opravdu by to nebylo potvrzené…

Děkuji za možnost se tu „vykecat“

skorotěhulka :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital