Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
13.1.06 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
13.1.06 11:36

Ahoj holky, jen jsem vám chtěla říct, že vás pravidelně čtu, protože od tohoto měsíce se taky začínáme snažit o mimi a doufám, že se začlením do října nebo listopadu 2006. Se Zuzkou se známe z jiné diskuze.:) Takže vám všem moc držím palečky, ať vás ti prckové moc netrápí a je všechno OK! Mějte se! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
13.1.06 11:37

to je super, ake ste vsetky este mladucke :-) ja som sa vydavala, ked som mala 24, manzel 27 a tiez sa na nas vsetci pozerali, preco sa berieme, ked sa nemusime… teraz mam 27, manzel o par dni 30 a ak to vsetko dobre dopadne, budeme mat prve mimi :wink: ja sa z toho tak strasne tesim, az mi z toho sibe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 11:47

Capinko-moc děkuju,a ať se brzy zadaří a máte už pod stromečkem překvapení :wink:
SISA-já taky na to všechno pořád musím myslet,sice to vím teprve pár dní,ale přijde mi,jako kdybych to věděla,hrozně dlouho.Těším se k dr.,až mi to potvrdí,a ,modlím se,aby všechno bylo v pořádku…Stejně těch 9 měsíců hrozně rychle uteče,to je taková škoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.1.06 12:08

SISA2: mi bude za dva měsíce už 31 8O ,a bude to teprve první mimi. Zjistila jsem, že nade vším moc přemýšlím :roll: Přítel už má dítě (3,5R) z prvního manželství jemu je 34, tak snad mi bude dávat zkušenosti? I tak si říkám že to je ještě dost brzo, přišlo to neplánovaně hned po vynechání AC, doufala jsem že zapadnu tak až za půl roku. Ikdyž doktor už strašil poslední dva roky, ať s tím něco dělám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
13.1.06 12:12

capinka - drzim palce, nech vam to vyjde!
jannis - tak sme na tom rovnako, ja tiez nerozmyslam takmer nad nicim inym. mam spravit jeden blby preklad a vobec sa mi do toho nechce :? neboj, urcite bude vsetko v poriadku, skratka musi byt, nic ine si ani nemozeme pripustit. a koncom januara, ked to uz budeme mat vsetky potvrdene od dr. to zacne utekat ovela rychlejsie :-)
angelika - to si ma potesila, ze tu nie som najstarsia :lol: a bud rada, ze sa vam podarilo mimi tak skoro, my sme sa snazili 11 mesiacov a uz som z toho bola zufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
15.1.06 17:18

Hezkou neděli…

posílala jsem tady v pátek komentář a on tady není :( takže znova…

Mi je špatně a hoooodně… celý den chodím jak tělo bez duše, jsem vyčerpaná, unavená a je mi zle… dneska ráno jsem i zvracela :cry:

Doufám, že to brzo přejde, protože jsem z toho fakt hodně špatná… nejsem shopná nic dělat a čeká mě hora práce do které se musím vrhnout… Spoustu věcí mi pomůže přitel, ale třeba žehlení musím udělat sama… Snad vám není taky tak špatně a užíváte si těhu…

Na kontrolu jdu až 24.1. dřív neměla doktorka místo, ale to nevadí, alespoň už bude jasně vidět, že je vše v pořádku :wink:

Jinak jsem psala, jestli by nějaká šikovná těhulka nechtěla udělat seznámek…

S přezdívkou, temínem prodle MS, termínem kontroly a popřípadě věkem… a bydlištěm…

takže Já mám 25let, bydlím ve Frýdku - Místku, termín podle MS 4.9. a kontrola u DR. 24.1.

Tak co vy na to?

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.1.06 07:53

Dobré ráno kočky,
tak jaký byl víkend,u nás z 80%prospalý :D .Včera jsem se donutila uklízet,a žehlit,a holky byl to boj.. :)
Co se týká nevolnosti,tak se mi včera poprvé zvedl žaludek z pachů a nejhorší jsou pro mě stále rána. :(
Já jsem pro seznámek,takže :

JANNIS,22 let,Meziboří(Mostecko),dle MS 16.9. a 1.kontrola 17.1.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 08:23

Ahojky,
no včera mi též nebylo nejlíp, spíše mám poslední dobou problémy se spaním, jinak OK. V sobotu jsem si dala dvě deci červeného vína, ale pálila mně pak v noci žáha. Tak nevím, jestli budu muset úplně omezit alkohol, ani skleničku? :(
Mám teď spíše chutě na věci nezdravé než zdravé, třeba taková hořčice? Klobásy?

Pondělní ráno zdraví Angelika

Angelika, Palkovice-Myslík (okres Frýdek Místek), Termín 13.9, kontrola:někdy přiští týden - v 7 týdnu TT.

• Citovat
  • Upravit
1052
16.1.06 08:36

hu

Musím se přiznat, že jsme si vůbec nevšimla, že jakýsi Chat (požvatlávání) je i na těhle stránkách. Takže hurá tam, kdo jste v práci nebo doma on-line a máte čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
16.1.06 11:24

Ahoj

Ahojky holky,já mám termín asi koncem srpna podle menstruace,ale jsem si jistá,že jsem otěhotněla později,takže to spíš vidím na začátek záři.Jinak jsem byla na kontrole v 6TT a byl tam vidět jen gestační váček,myslíte,že je to v pořádku?Jinak je mi tak šíleně zle,že můžu jíst jen rajčata a dětské přesnídavky,jinak nic do sebe nedostanu :( Držím všem těhulkám palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
16.1.06 11:55

Ahojky děvčátka,

to je tak hezké, jak se postupně rozrůstáme :D

Podle MS mi termín vychází na 25.8., ale ve čtvrtek mi Dr. řekl, že mu na UTZ vyskočilo, že by termín měl být 1.9.. Takže buď budu rodit ještě v srpnu nebo až v září. Nechám se překvapit. Už nám bije srdíčko a máme 14 mm. Další kontrola až 2.2..

Davmi gestační váček je v pořádku. Ještě před 14 dny u mě v bříšku taky nic jiného nebylo. Zkus se podívat do knihy Tajemství lidského života, je tam přesně popsán vývoj plodu po jednotlivých týdnech i s fotografiemi, jak právě vypadá.

Holky, přeji vám hlavně pohodové těhu a zdravá miminka. A nevolnosti taky časem přejdou. Já jimi naštěstí netrpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
16.1.06 12:05

Děkuju moc za uklidnění,to víte jak to je,když člověk chce mimíska a pořád se o něco bojí.Na další utz jdu příští pondělí,tak snad bude všechno OK.Držím Vám všem maminky palečky,ať je všechno v naprostém pořádku!Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
16.1.06 12:21

ahojte, dnes som bola na kontrolnom utz, sice sme este nic nevideli, len gestacny vacok, ale ma 10 mm, tak sa tesim, lebo pred tyzdnom sme mali este len malinku bodku. nechce sa mi verit, ako rychlo rastie. k svojej dr. idem az koncom januara, tak to uz snad bude vidiet nieco viac.

pokial sa k zoznamu nikto nema, vecer ho spravim. no ak by nejaka dobra dusa nemala co robit :wink: prikladam svoje udaje:
SISA, 27 rokov, Bratislava, TP cca. 14.09., 1. kontrola 26.01.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital