Poradna duly
Jana Čurdová
teda, to ma stve, pisala som aj manzelovi, nech sa na to pozrie, jemu sa to v pohode zobrazuje… no skusim ju pridat este raz.
jannis - mna tiez este obcas pobolieva podbrusko, ale uz to je lepsie, ako minuly tyzden. haha, to je dobre, ze si robi poriadok na tych 9 mesiacov ![]()
potvurka - aku si mala vysku HCG???
skusim pripojit este raz tu tabulku, ked to nepojde, budem to musiet pisat len klasicky. tak dajte pls vediet, ci ju vidite
http://image63.webshots.com/…hzxEm_ph.jpg
POTVŮRKA:já jdu k dr.dneska poprvé,moc se těším,i když srdíčko ještě asi vidět nebude,to nevadí,jen uvídím tu těčku,a budu tam asi bulet ![]()
SISA:já pořád nic nevidím ![]()
Holky já už dneska končím,jedu k té doktorce,tak mi prosím držte palce,at je vše ok,a zítra napíšu..
papa,mějte se moc hezky
tak vyzera, ze to nejde, sakra, vobec tomu nerozumiem, lebo to vkladam ako obrazok ![]()
katula - jasne, prihodim ta tam
jannis - moc drzim palceky a daj vediet, ako si dopadla! urcite bude vsetko ok, nema dovod nebyt.
vecer to skusim vymysliet nejako inak s tou tabulkou, nebojte, raz sa to podari ![]()
Takže něco o mně:Veronika,28 let,poslední MS 17.12.05…
Včera hCG 306,5…
Vypadá to na 4 týden těhu,ale nejsem si jistá…
K doktorce jdu ve čtvrtek,pokud mě vezme…
Beru Calibrum babyplan…
potvurka - dakujem, tiez ta prihodim. ale budem mat na to cas az vecer, v praci to nestiham ![]()
ja vobec neviem, v ktorom tt som, lebo som mala neskoro ovu a nepravidelnu MS. ked som bola minuly tyzden na utz (ratam tt od ovu - cize cca. 4+5tt), bolo vidiet len malinku bodku, ale HCG som mala 1313, na vcerajsom utz (5+4tt) uz bol gestacny vacok 1 cm, ale bol len jeden, cize dvojicky sa asi nekonaju - len mi nie je jasne to moje vysoke HCG…
sisa:tady si něco přečti,ano?
https://www.emimino.cz/modules.php?…
potvurka - dik. podla tej tabulky to je vlastne v norme, lebo krv mi brali na 19DPO, cize by HCG malo byt medzi 18 - 7370 (21DPO), rozumiem tomu dobre?
Ahojky těhulky,
Tak jsem si včera dělala těhu test. A byla tam druhá slabá čárka. Ještě tomu pořád nemůžu uvěřit. Po třech letech problémů s otěhotněním. No snad to vyjde. Menzes jsem měla dostat včera a vždy mi chodil přesně na 100%. Tak snad se ta mrcha červená nedostaví.
Kdy jste šli poprvé k doktorov - po jak dlouhé době po předpokládané menzes?
Lucik
mně teprve návštěva lékaře čeká…Bude to 10 den po vynechání MS.
já vám řeknu, ty dny se teď povlečou.
Nemáte některá pocit, že máte zaražené prdy? Cítím se, jako bych měla zácpu. Ale na WC chodím pravidelně.
lucik
lucikry: blahopřeju moc!!!!
Já jsem šla k dr asi 50.den cyklu. Ale já měla cykly dlouhý různě, vždy přes 35 dní. Tak jsem to brala podle předposledního, který byl 38 dní a šla tedy 12 dní po vynechání. Dr mi řekla, že neví jestli 4tt nebo 5tt. to se uvidí na kontrole za týden. ![]()
Katula
Já na záchod snad vůbec nechodím. Teď mi todošlo, jak o tom píšeš. ![]()
Budu s tim muset něco udělat.
katula
Já na záchod chodím pravidelně,ale je fakt,že jsem víc nafouklá…Ale větry odcházejí v pohodě…Uvidíme…