Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
17.1.06 12:01

teda, to ma stve, pisala som aj manzelovi, nech sa na to pozrie, jemu sa to v pohode zobrazuje… no skusim ju pridat este raz.

jannis - mna tiez este obcas pobolieva podbrusko, ale uz to je lepsie, ako minuly tyzden. haha, to je dobre, ze si robi poriadok na tych 9 mesiacov :lol:

potvurka - aku si mala vysku HCG???

skusim pripojit este raz tu tabulku, ked to nepojde, budem to musiet pisat len klasicky. tak dajte pls vediet, ci ju vidite
 http://image63.webshots.com/…hzxEm_ph.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.1.06 12:02

POTVŮRKA:já jdu k dr.dneska poprvé,moc se těším,i když srdíčko ještě asi vidět nebude,to nevadí,jen uvídím tu těčku,a budu tam asi bulet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.1.06 12:04

SISA:já pořád nic nevidím :(
Holky já už dneska končím,jedu k té doktorce,tak mi prosím držte palce,at je vše ok,a zítra napíšu..
papa,mějte se moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
17.1.06 12:04

tak vyzera, ze to nejde, sakra, vobec tomu nerozumiem, lebo to vkladam ako obrazok :-(

katula - jasne, prihodim ta tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
17.1.06 12:06

jannis - moc drzim palceky a daj vediet, ako si dopadla! urcite bude vsetko ok, nema dovod nebyt.
vecer to skusim vymysliet nejako inak s tou tabulkou, nebojte, raz sa to podari :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.1.06 12:08

Takže něco o mně:Veronika,28 let,poslední MS 17.12.05…
Včera hCG 306,5…
Vypadá to na 4 týden těhu,ale nejsem si jistá…
K doktorce jdu ve čtvrtek,pokud mě vezme…
Beru Calibrum babyplan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
17.1.06 12:11

potvurka - dakujem, tiez ta prihodim. ale budem mat na to cas az vecer, v praci to nestiham :?
ja vobec neviem, v ktorom tt som, lebo som mala neskoro ovu a nepravidelnu MS. ked som bola minuly tyzden na utz (ratam tt od ovu - cize cca. 4+5tt), bolo vidiet len malinku bodku, ale HCG som mala 1313, na vcerajsom utz (5+4tt) uz bol gestacny vacok 1 cm, ale bol len jeden, cize dvojicky sa asi nekonaju - len mi nie je jasne to moje vysoke HCG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.1.06 12:21

sisa:tady si něco přečti,ano?
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
17.1.06 12:33

potvurka - dik. podla tej tabulky to je vlastne v norme, lebo krv mi brali na 19DPO, cize by HCG malo byt medzi 18 - 7370 (21DPO), rozumiem tomu dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
17.1.06 12:54

snažilka Lucka

Ahojky těhulky,
Tak jsem si včera dělala těhu test. A byla tam druhá slabá čárka. Ještě tomu pořád nemůžu uvěřit. Po třech letech problémů s otěhotněním. No snad to vyjde. Menzes jsem měla dostat včera a vždy mi chodil přesně na 100%. Tak snad se ta mrcha červená nedostaví.
Kdy jste šli poprvé k doktorov - po jak dlouhé době po předpokládané menzes?
 Lucik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.1.06 12:55

mně teprve návštěva lékaře čeká…Bude to 10 den po vynechání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
17.1.06 13:06

já vám řeknu, ty dny se teď povlečou.
Nemáte některá pocit, že máte zaražené prdy? Cítím se, jako bych měla zácpu. Ale na WC chodím pravidelně.
 lucik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.06 13:09

lucikry: blahopřeju moc!!!!
Já jsem šla k dr asi 50.den cyklu. Ale já měla cykly dlouhý různě, vždy přes 35 dní. Tak jsem to brala podle předposledního, který byl 38 dní a šla tedy 12 dní po vynechání. Dr mi řekla, že neví jestli 4tt nebo 5tt. to se uvidí na kontrole za týden. :D

Katula

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.1.06 13:11

Já na záchod snad vůbec nechodím. Teď mi todošlo, jak o tom píšeš. :)
Budu s tim muset něco udělat.

katula

• Citovat
  • Upravit
2064
17.1.06 13:15

Já na záchod chodím pravidelně,ale je fakt,že jsem víc nafouklá…Ale větry odcházejí v pohodě…Uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí