Poradna duly
Jana Čurdová
uff,tak to jsem ráda..jak jste psaly výše,jakmile člověk vidí //,tak se pořád bojí.. ![]()
ENKAl-odpovídala jsem Ti v diskuzi -jak jste se seznámily se svým partenerem?Máme toho nějak moc společného,svatba,těhotenství,a seznámení s partnerem,cholka jedna ![]()
enkal - este k tym chutiam, ja zatial nemam ziadne, lepsie povedane, nemam chut na nic, som rada, ked nemusim nic jest, uz mi robi problem aj voda, lebo mam pocit, ze som stale plna a tlaci ma to ![]()
jannis - mam presne to iste, ale vraj to je normalne.
ENKAL-já jsem taky ráda,je skvělý,že mám takhle s někým hodně podobný (pro mě v životě moc důležitý)věci
..do dneska poslouchám,jak jsem mu kradla svačiny(udělala jsem to jednou
),a jak jsem na něj žalovala ![]()
SISA: já vyloženě chutě ne(moje kamarádka jedla tlačenku s jahodama
)ale vůbec nemám chut na sladké,ani ovoce mi nechutná,jediné k čemu se donutím je ananas..Moje strava je spíše teď " masová"…ale těhle chutí se za těch 9 měsíců ještě prostřídá ![]()
Teďka si dávám domácí jogurt s borůvkovou marmeládou, tím vím,že nic nezkazím. Chutě mám taky na nezdravé jídlo, hlavně na uzeninu, ale po té mi bývalo blbě, ikdyaž jsem těhotná nebyla, tak jsem to musela omezit, hold bude jogurt a sýry ve všech provedení, už se těším na léto na čerství slátek ze skleníku - kyselina listová je důležitá!!! ![]()
ENKAL-nečetla jsi někde můj život
?
U nás ve třídě na něj měla zálusk jedna holka,co s ním chodila ve 14letech,a jaksi si na něj dělala pořád majetn.sklony..ona je dneska sice s někým jiným,a má 1,5roční holčičku,ale s tím klukeme,co s ním žije,tak mají " itálii"..a tak kdykoliv se s ní sejdu(občas se stýkáme)se ptá,co Míša?A když jsem jí oznámila,že se budeme brát,tak sice gratulovala,ale to vycítíš,když to není upřímný
Když čekala malou,a nevěděla,že to bude holčička,tak měla pro chlapečka jméno " Michal
"(jméno mého přítele)
naštěstí,nemusím mít strach z přítelovo strany,jeho to v těch 14letech opravdu přešlo.. ![]()
prdíme na ně,na závistivky jedny
..my máme ty naše lásky doma a jsme šťastný.
Si přijdu jak Miluna a Blažena ve " slunce,seno…„…takový " opravdový“ kamarádství..
já mám posledních 30.minut taky neuvěřitelně dobrou náladu,jelikož jdu za krásných 15 minut domůůůůů ![]()
já se těším do postele,to si zase dám svojí " dvanáctku" ![]()
Holčiny mějte se krásně,opatrujte se,a at Vám je všem dobře.
papa