Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
16.1.06 12:42

SISA: TO jsi mě uklidnila,že už na UTZ je něco vidět, já půjdu pravděpodobně příští pondělí, tak na konci sedmého TT,tak snad něco uvidím,ale nevím co?
Zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
16.1.06 12:53

Ahoj holky,

já dneska celý den ležim, od rána mě bolí strašně v kříži a vystřeluje to do podbřišku. Jsem z toho zničená, asi půjdu k Dr dřív.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
16.1.06 13:30

angelika - netusim, co vsetko uz bude vidiet v 7tt, ale myslim, ze to uz bije srdiecko, takze urcite nieco vidiet bude :-)

katula - mrzi ma, ze ti je zle :? snad ta to rychlo prejde, drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.1.06 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 14:21

EnkaL: tak dej pak vědět,jak jsi dopadla,když máme stejný termín? Poslední M byla 6.12?
Zdraví Angelika

• Citovat
  • Upravit
11935
16.1.06 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
16.1.06 14:41

enkal - neboj, urcite bude vsetko ok a v poriadku. ja som sa dnes tiez strasne bala, ci bude mimi tam, kde ma a ci narastlo… asi to uz k tomu patri, ze akonahle sa objavia tie vytuzene //, zacneme sa bat. a uz sa budeme stale :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.1.06 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.1.06 14:47

EnkaL: no z nových doktorů mám taky strach, ale člověk to musí nějak přetrpět.
Zažila jsem však jednu dobrou historku. Dva dni mě bolelo strašně břicho, po dvou hodinách čekání u obvodní doktorky jsem byla vyhnána na Gynekologii, bála jsem se že tam je jiný doktor, ale ku podivu byl tam ten můj, spadl mi kámen ze srdce, ale co mi řekl,to se jsem nechtěla věřit. Obvodní doktorka nepoznala,že to byl slepák, samozřejmě že Gynekolog zavolal záchranku a už jsem jela naštěstí do soukromé nemocnice, kde jsem předeběhla všechny pacienty, protože se jednalo o akutní případ, a taky že jo, místo laparoskopicky, mě už museli rozříznout a sešít. Vše naštěstí dopadlo dobře.
Poté jsem však změnila obvodní doktorku, protože bylo za pět minut dvanáct. Nepřeju to nikomu, ale co všechno musí Gynekolog umět a vedět co s pacientem, který přijde nakonec s jinou diagnozou. Stalo se mi to před třemi lety, hlídali mě pak kvůli srůstům, abych neměla problémy s mimi. Od té doby Gynekologa nemohu vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.1.06 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.1.06 14:58

Tak to je mi líto, že v Plzni je takový problém sehnat Gynekologa, to je celkem síla. Je fakt, když jsem studovala v Brně, a měla jsem jednou problém, tak to taky problém byl,protože jsem nevěděla kam s tím jít. Nakonec jsem se tak sevřela že nový Gynekolog po tom co mě seřval, se do mě nedostal, a bylo to. Předepsal mi co jsem chtěla a v životě jsem už k němu nešla. Svého gynekologa jsem měla v Trutnově, ale jet o týdnu domů se nedalo. S Gynegologem v Trutnově jsem měla taky velmi zajimavé zkušenosti, poté co přešel do soukromí, měl se tak dobře, že za rok snad přibral 20 kg, a né že bych mu to přála, ale nakonec ho z nadváhy klepapepka. Mezitím mě též jednou poslal do soukromé kliniky, obával se dle testů že mi něco je, ale mi nic nebylo,ale musela jsem tam týden být a připadala jsem si tam úplně zdravá mezi těmi ostatními. Nakonec jsem se přestěhovala na Severní Moravu a asi dal Bůh že jsem hned narazila na dobrého gynekologa, a ani nevím, že by tu měli problémi někoho nového vzít, jen vždy musím vyčkat cca 1,5 hodiny než mě vezme na řadu :-( Nebere objednávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
16.1.06 14:59

angelika - no dakujem pekne, ked obvodna nezistila, ze to bol slepak, dobre si spravila, ze si ju hned zmenila!

enkal - neboj, urcite to bude ok. mne sa uz teraz lahko hovori, ja viem. ale aj vcera som si stale hovorila, ze vsetko bude ok, ze inak to byt ani nemoze. a mimi potrebuje predsa kludnu maminku :wink: to je u vas v CR taky problem s doktormi? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.1.06 15:02

Holčiny,tohle je trošku mimo Vaši momentální diskuzi.
Ale nemáte taky nekterá pocit,že máte výtok?Není cítit,ani zabarvený,je to klasický hlenov.výtok,ale přijde mi,co jsem těhotná,že ho ze mě jde více :( ..
Holky já jdu zítra k doktorce,prvně,i když tam třeba ještě nic neuvidím(srdíčko)atd,tak se strašně moc těšim,až tam tu tečku uvidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.1.06 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.1.06 15:03

• načítám...
  • Citovat