Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
12.1.06 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.1.06 08:57

Mi se též poslední dobou nějak nic nechce a poslední dva dny nemám ani na nic chuť. Problém je i se sexem, nějak nemám chuť. je to normální? Možná jsem trochu netrpělivá,z toho čekání na doktora, říkal až v sedmém TT, teď jsem v 6,5TT, ale nemohu nějak přidat metřík ke své zprávě, nemůže mi někdo poradit? :?: Zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 09:21

Dobré ranko,
tak já jsem dneska zase přejetá,spala jsem nějakých 8.h(což by mi jindy stačilo),ale přijdu si neškutečně nevyspalá.. :( ..
Holčiny nevíte náhodu jestli můžu užívat kapsle s lactobacilama(proti kvasinkám a mykóze)..??Nikde jsem to na té etiketě napsané nenašla.
Angelika je to jednoduché-zvolíš si ty stránky odkud bys chtěla metřík vybereš si těhotenství(pregnancy,expecing a baby),ted si vybereš tu lištičkut,tam si zvolíš obrázek,co bude na lištičce,zvolíš bud datum poslední MS nebo datum předpokládaného termínu,a pak zkopíruješ BBCode.Na emiminu si pod svým přihlášením najedeš na nastavení(svoje)a tam si zkopíruješ ten bbcode,a níže zvolíš -vždy připojit můj podpis..Snad jsem to napsala jednoduše :o ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
13.1.06 09:22

ahojte, tak ja sa zatial drzim, dnes mi dokonca nebolo rano ani zle :-) az mam strach, ci som naozaj tehu, ked nemam takmer ziadne priznaky…
my mame sex striktne zakazany kvoli moznemu potratu, takze na to nemame ani pomyslenie :wink:

angelika - s tym metrikom skus pozriet diskusiu https://www.emimino.cz/modules.php?…, urcite sa ti to podla toho podari nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.1.06 09:28

Nevím, jestli to není tím že je na toho na mě moc :( Předělávám chalupu na které zároveň bydlím, autko nechávám pod kopcem cca 400 m od chalupy, do práce jezdím cca 32 km každý den autem (v tomhle počasí opravdu není co závidět). No nevím jak to budu zvládat až mi bude špatně. Jednou mi bylo tak špatně, že jsem musela na chvilku zastavit, pak jsem pokračovala, pak jsem však hodinu pracovně vymrzla a když jsem jela po městě začalo mi být opět špatně. Nemohla jsem nikde zastavit až na červené, kdy jsem stihla jen otevřít dveře, chudáci řidiči, co stály za mnou, asi nechápali co se děje, blikla zelená a já jsem jela dál, myslela jsem si tenkrát cca 1/4 roku zpět že jsem v tom, ale nebyla, teď jsem v tom, zatím mi špatně není, ale asi se mám naco tešit. Jak je nebezpečné řídit těhéotná, má s tím někdo zkušenosti?
Zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 09:29

SISA možná jsem v nějakém příspěvku přehlédla(pokud ano,tak se omlouvám),ale proč máte riziko potratu??Já vím,že by měli být partneři v 1.trimestru opatrní,ale vyloženě rizko potratu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
13.1.06 09:34

angelika - kedze som este tehu nebola, neviem, nakolko to je rizikove - urcite by som to ale nezvladla, ked pridu ble stavy, lebo to budem rada, ze som a nie este aby som sa sustredila na cestu. zatial mi to problem nerobi, takze este tiez soferujem.

jannis - u nas bol problem s otehotnenim, mne diagnostikovali PCOS a preto je lekar z CAR strasne opatrny, vlastne mi ani nechcel podla utz potvrdit tehu, i ked tam ta mini bodka bola, radsej mi este brali aj krv na HCG. takze zrejme kvoli tomu, ze ked uz sa nam to podarilo, aby sme nahodou o mimi neprisli, neviem. v pondelok rano tam idem zas, tak som zvedava, co mi povie, dufam, ze mimi uz bude vacsie a ze vsetko bude v poriadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 09:35

Angeliko nemyslím to zle,ale musím se smát :D ,úplně vydím ty vyděšené obličeje ostatních řidičů,jak na Tebe koukali a nevědeli co budeš dělat :D ..
Taky jsem aktivní řidička,a dojiždím do práce 25km,ale takhle špatně mi nebylo..ale uvádíš,že to jsi v té době těhotná nebyla..Nemyslím,že by bylo nebezpečné řídit těhotná,pokud třeba vyloženě nemáš mžitky před očima,a není ti hodně zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 09:38

tak to se omlouvám,držím palečky,at je to všecno ok :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 09:44

těším,jako blecha :P .máme to na Apríla,tak nám to nikdo nevěří.Šatičky mám už vybraný,jen jsem tu minule řešila se SISOU,jestli mi budou v tom dubnu,ale jsou korzetové,tak je snad v pohodě obléknu. to bříško by mělo být minimální(DOUFÁM)..a pozvánky už jsou na poště.Ono se to nezdá,ale je to za chvíli 8O
Koukala jsem na metřík-Tvůj,a jsme na tom skoro stejně,těhu i svatba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat