Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
10.1.06 12:44

tak som dnes bola na UTZ, bola tam malilinkata bodka. ale kedze si dr. nebol isty, zobrali mi aj krv na HCG, vysledky budu po 14:00 hod, tak tu sedim a nic nerobim, lebo sa neviem na nic sustredit… podla dr. bola bodka moc mala, nezodpoveda tomu, ze som mala poslednu MS 26.11. lenze ja som mavala cykly vzdy nepravidelne a dlhe a podla BT som mala ovu az 22.12. - no to on nebral do uvahy :-/ uf, asi sa do tej druhej zblaznim.

janca - s tym alkoholom ti neporadim, ale mam rovnaky problem, my sme boli oslavovat silvestra a pila som campari a to som uz tiez bola tehu, i ked mi to test este nepotvrdil… ale myslim, ze tak skoro este mimi nie je naviazane na telo matky, takze by s tym nemal byt problem - aspon dufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.1.06 12:46

Holky, musím se přihlásit pod kamarádkou,jinak mě to sem nepustí :evil: ..TO JSEM JÁ JANNIS,co sem včera psala.
Tak jsem dneska ráno naposledy zkoušela testíka,byl poslední z toho milionu :) ..položila jsem ho pak na stůl asi po 15minutách jsem si na něj vzpomněla,a ejhle byly tam //.Pěkně vidět..tak jsem vlítla v 5.40h na přítele a začla ho líbat na tvář,že jsem těhu..chudák,nevěděl která bije.. :D
Podle poslední MS,bych ted měla být v 5.týdnu..takže termín asi 16.9..
já mám radost,včera k večeru mě fakt hrozně bolel pobbřišek,tak jsem si říkala,že to určitě dostanu..jupí jupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.1.06 12:54

JANNIS - gratulujem k pozitivnemu testiku!!! super, ze vam to vyslo na prvykrat, takych vela nie je :-) tak sa opatruj a davaj na seba aj na mimi pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
10.1.06 13:03

Už to funguje. :) . .právě,že vím kolik holek snažilek tu je,tak si toho neskutečně vážim..
Dneska jsem volala doktorce,abych se objednala..Ty bláho,já tomu nemůžu pořád nějak uvěřit.Bude to takovej můj dáreček,mám 11.9.narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.1.06 13:17

jannis - tak to mas super nacasovane :-) u nas to bude darcek k narodkam pre moju mamu … teda dufam, ze je vsetko ok, este tristvrte hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
10.1.06 13:37

určitě bude,uvidíš..musíš jen doufat,já budu doufat s Tebou! :) ..no ono to bylo celkově naplánované :) ..začali jsme na prckovi pracovat na mikuláše,o týden později mě přítel požádal o ruku…
Jediný z čeho mám strach je to,abych se vešla do šatů…v sobotu jsem si je už zamluvila,jsem z nich nadšená,a moc by mě mrzelo,kdybych si musela vzít jiný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.1.06 13:43

jupiii! prave mi volali, vsetko je ok, HCG mam dokonca 1313, co je podozrenie na dvojicky! :lol: normalne sa mi klepu ruky a som uplne paf, ani sa mi to nechce verit, ze to predsa len vyslo!!!

jannis - no fakt ste to mali pekne naplanovane a nacasovane :-) neboj, do siat sa zmestis, to este nebudes mat velke brusko. ake si si vybrala? pokial su korzetove, tak sa daju v pohode upravit snurovanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ber
875
10.1.06 13:49

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu :)

Sisa: Veeeeliká gratulace, moc se opatruj :wink:

EnkaL: Holka moje, taky blahopřeju (pro mě jsi byla jasná hned) :D

Všem vám přeju pohodové těhu :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
10.1.06 13:53

jééé 2 rarášky,tak to zaslouží velkou gratulaci :D
jsou korzetový,tak to snad půjdue..já tam byla tuhle sobotu a pani v půjčovně mi je pěkně stahovala,a ptá se mě,nejste těhotná?Abych vám je mohla hodně stáhnout..a já nééé,klidně stahujte :) .ta bude v dubnu koukat. :)
Ještě jednou moc gratuluju,opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.1.06 14:02

Sisa: Moc gratuluju :) . Vidíš, mému doktorovi se v pátek zdál nález UTZ taky malý, ale já si taky myslím, že je to taky tím, že mám taky delší cykly. Další kontrolní UTZ mám příští pondělí a tam už snad bude vidět srdíčko. Už se moc těším :) .
pa
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.1.06 15:54

dakujeeem! mne bude asi este chvilu trvat, kym sa z toho zotavim :D ale som strasne stastna, ze to je ok a ze to vyslo. uf, padol mi kamen zo srdca.
v pondelok idem na dalsi UTZ este do CAR a ked bude vsetko ok, budem uz chodit k mojej dr. je to fakt sranda, ze nam stacilo ist sa do CAR zhlboka nadychat a vyslo nam to :lol:

pomnenka - od kedy je vidiet srdiecko? ja som v 5tt a bola to len malilinkata bodka, nic viac nebolo vidiet.

jannis - ked su korzetove, tak nebude problem. uzi si tie pripravy na svadbu a aj tu krasnu spravu, ze budes maminka :-) dnes je super den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.1.06 17:18

Sisa: Myslím že v 6 týdnu těhu už by mělo být srdíčko vidět. Doktor mě vlastně chtěl pozvat už teď v pátek, ale já jsem mu řekla že můžu až v po 16.1., budu tu mít babičku na hlídání, tak říkal , že to tak bude lepší, že pak už bude určitě něco vidět. Dám pak vědět :) . Je to legrace jak mě můj malý skoro 2,5 letý syn pořád přemlouvá ,abych ho vzala sebou k panu doktorovi, že tam bude hodný a že bude jenom stát a dívat se , chi chi, no možná až bude nějaký větší utz tak ho pak vezmu. Ale nevím nevím, on má z doktorů hrůzu a křičí jenom vidí bílý plášť, tak nevím jak by reagoval kdyby se pan doktor věnoval mě a ne jemu.
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
10.1.06 18:40

Ahojte těhulinky!
Jen jsem na vás nakoukla - jsem z rodíme v září 2005! Teda malý se narodil až v říjnu…
Vy jste šikulky, já na těhu přišla až v 6. týdnu a na UTZ byla jen malilinká tečička a srdeční akce ještě nebyla.Tak se nebojte a vyčkávejte!!

Přeji vám krásné a nekomplikované těhotenství! Užívejte si to, je to nádhera !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.1.06 08:02

Dobré ranko,
holčiny já mám trošku strach,včera mě večer bolelo břicho,jakoby slepák,občas mě v tom podbřišku píchlo.
Nevíte,jestli je to v pořádku nebo se mám bát??
Dneska jsem si ráno udělala ještě jeden test,od jiný značky,a taky tam byly //.. :) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.1.06 08:14

Ahoj Jannis,

neboj se, to je v pořádku:-). V podbříšku Tě píchá, protože se roztahuje děloha, je to fakt dobrý!!! Hlavně se nenervuj a pokud to máš potvrzené od Dr., tak jsou už testy zbytečný :wink:

Hodně štěstíčka, těhulky a pohlaďte pupíky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital