Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky a čekatelky na //
Tak se hlásím do záříjňátek
Moje poslední MS byla 27.11., takže jsem byla v pátek na UTZ, kde mi doktor potvrdit, že jsem těhotná
- zatím je vidět jen gestační váček, 25.1. jdu zas na UTZ - to už by mělo být vidět mimi a snad hlavně uslyšim srdíčko ![]()
Tak přeju všem těhulkám pohodové těhu a čekatelkám // ![]()
To se nám to hezky rozjíždí… vítám nové těhulky, večer písnu víc ,pa
enkal - dakujem, si zlata. ved sa zajtra ozvem, ako som dopadla.
janca - tiez ta vitam a gratulujem k potvrdenemu mimi! to je super, ze uz nieco bolo aj vidiet, v kolkatom tt si?
holky, děkuji za gratulace, jsem v 6tt - když jsem byla na 1.UTZ, tak jsem byla v 5tt+5, předběžný termín mám 4.9. (podle MS, doktor zatím o termínu nic neříkal, jen povídal, že jsem těhu a nález je normální).
Už se nemůžu dočkat druhého UTZ ![]()
Jsem v práci, už končím, doma net nemám, tak pa a všem hezký večer
![]()
Ahojky…
Enka,copak bude za 5 měsíců,že tam máš napsáno Velký den..Prozradíš?
Pro Sisu2: já jsem byla na Utz v pátek- bylo to 27 den DPO, 43den cyklu. Mám také delší cykly, tak 31-32 dní Ovu jsem měla tentokrát asi 16 den cyklu, na UTZ byl vidět jen ten gestační váček, a tak mě doktor pozval za 10 dnů znovu, že prý by pak už mělo být vidět srdíčko. Aspoň mě to uklidnilo, že to není mimoděložní těhu a že jinak se zdá všechno v pořádku.
Jinak k těhu příznakům, ještě před tím než jsem si udělala testík jsem najednou měla pocit že se mi nějak zlepšil čich
, je to hrůza jak mi teď spousta věcí smrdí, třeba česnek nemůžu ani cítit, hned mám stažený žaludek. Doufám, že se to nebude moc zintenzivňovat. V minulém těhu jsem pak tak od 8-16 týdne mohla jíst věci jen bez výrazné chuti a bez zápachu, jinak se mnou žaludek hned cvičil. Přeju vám, aby vás to nepotkalo a doufám, že u mě to nebude takové jak minule. Musím teď totiž mnohem víc času trávit v kuchyni , když vařím pro malého, a jak mě přepadá to nechutenství tak mě ani nenapadá co vařit. Ještě že moji chlapíci doma nejsou moc vybíraví a mají ohled, ale do restaurace je posílat nemůžu…
Pa
Pomněnka
Obrovská GRATULACE
. Víš kdy jsem si já dělala testík? Na Silvestra, řekla jsem si, že si ho udělám ráno, na příbalovém letáku testu bylo napsáno že je to ráno nejlepší, ale nemohla jsem už dospat, tak jsem si ho dělala asi v 3.30 ráno
. A pak jsem měla chuť hned vzbudit manžela, ale to už jsem vydržela až do opravdovýho rána
. Je to veliká radost, že? Přeju krásné těhotenství. Pomněnka
enkal - super!!! gratulujem k dalsiemu pozitivnemu testiku! takze uz to je jasne!!! si dva dni predo mnou ![]()
pomnenka - gratulujem k pozitivnemu testiku! ja som si ho robila tiez aj na silvestra, ale bol negativny. no to som bola este len 9DPO. drzim palce, aby ti toto tehu bolo lepsie, ako minule. ja zatial extra cuch nemam, ale som len na zaciatku, takze vsetko este moze prist ![]()
TAky graguluju k pozitivním testíkům
Já si dělala první na Štědrý den - tedy 28DC (měla jsem cykly tak 26 dní) - ta „důležitá“ čárka byla hrozně slabá, tak jsem tomu moc nevěřila. Za dva dny jsem si udělala Clearblue -byl jasně pozitivní a pak jsem si do třetice udělala testík 30.12. a tam už byly // jak tlustou fixou (a taky jsem kvůli tomu zrušila Silvestra a byli jsme s manžou doma).
Holky, ještě mám dotázek - ještě když jste nevěděly, že jste těhu, pily jste? Já jsem právě v prosinci pila docela dost - byly samé vánoční večírky. Konkrétně si pamatuju, že jsem třeba 26DC (to už mimi bylo určitě v děloze) vypila přes litránek vínka - doufám, že to takhle brzy nevadilo
Já jsem si totiž v listopadu měrila teplotu, sledovala OVU, v prosinci jsem se na všechno vykašlala, jen jsem dělala vánoční přípravy, obcházela večírky a zrovna se zadařilo ![]()
Tak jdu zas pracovat
je to hrůza, chce se mi srašně spát - vždycky když přijdu z práce, jdu si hned lehnout. zatím pa.