Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
7.4.09 13:47

STANUŠKO, velká gratulace k narození Žofinky! (nakoukla jsem do dubna09)
Přeju hodně zdraví, štěstí a lásky Vám oběma :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.5.09 18:44

Ahoj vsem jsem tu nova. Mam dcerku Anicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.5.09 22:17

Ahoj Lidisko,
diskuse září 2006 je uzamčená, začala sem psát jedna maminka (Zuzucha) a já po uzamčení, občas přispějí i holky ze „staré“ diskuse. Jenže málo a pro mě je těžké „reagovat bez reakcí“.Ačkoli bych ráda :wink:
Jestli ale chceš, tak si tu můžem povídat a třeba se někdo ještě přidá. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.5.09 21:07

Frominko-moc děkuji opožděně za gratulace.Bohužel teď nestíhám dvě diskuze(zamčené září a duben) a tady jsem nakoukla taky vyjímečně.Jak se vede,co nového u vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.09 20:35

Milá záříjňátka,
přeju všem holčičkám i klučíkům ke třetím narozeninám co nejvíc zdraví, štěstí, spoustu lásky a nových kamrádů ve školce, pro ty, kteří nastupují. Maminkám pevné nervy, hodně optimismu a pohody a klidu jak při starání se o rodinu, tak i v práci. Novým i starším bratříčkům a sestřičkám jen samé hodné sourozence :wink: 

Děvčata, je to možné, že už jsou to 3 roky 8O :?:
nepřihlášená zuzucha

• Citovat
  • Upravit
9867
6.10.09 22:01

Jak víte, chystáme novou verzi eMimina. Již několik týdnů ji máte máte možnost testovat a psát nám, co se vám líbí a co ne. Podle Vašich připomínek jsme udělali spoustu změn a protože se blíží definitivní a ostré spuštění nové verze potřebujeme, aby se ještě před dnem D na novou verzi podívalo co nejvíc lidí - však víc hlav víc ví a může najít chybky, které nám unikly.

Prosím, podívete se na ni tady:
http://www.motivo.cz/emimino.php

Připomínky nám pište sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Moc moc děkujeme a těšíme se na vaše poznatky :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
11.2.10 09:32

ahojky všem,
jsem tady opět po velmi velmi dlouhé době :( zjistila jsem, že emimino vypadá úplně jinak 8-o a že je tu si spousta nových lidiček…
já asi jako většina taky od října zařezávám, nic moc nestíhám, jsem dosti unavená, ale to asi všechny po nástupu do práce..
druhé mimčo bych ráda, tak snad se do toho pustíme koncem léta, teď pořád ještě stavíme a tak je toho moc :)
včera jsem byla na gyndě, s tím, že mě hodně bolí v podbříšku, lékař konstatoval, že mám dosti zvětšený vaječník, k tomu cystu a nádor na děložním čípku, ale že se nemám vůbec vzrušovat… navhrl mi akorát antikoncepci a nic víc, ať mě to klidně dál bolí, jsem z toho dosti přepadlá :(
no nic no, tak jsem si aspoň postěžovala :)
moc vás všechny zdravím a jdu juknout na nějaké fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.10 11:49

Czaki, pojď k nám tady:

https://www.emimino.cz/…nkovani/850/

teda, doufám, že odkaz bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek