Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
6.10.08 21:03

bublo:díky,tak nějak jsem si to myslela,ale je s nima domluva jako hrom,jsme jim psali,at teda fakturu pošlou a furt nic a oni nám furt píšou,že máme zaplatit,jenže my nevíme číslo účtu ani nic,no domluva jen z němcama :lol:

stanuško:tak já nemám bachůreček,ale přímo bachor!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
6.10.08 21:03

masozravko - já u doktora ještě nebyla.volala jsem po 3 dnech zpoždění ms a pozitivních testech a rovnou mě objednali až takhle pozdě.jinak ultrazvuk kvůli cystám mi od porodu nedělali.břicho mě ale bolí furt.a docela i dost.ale snad je to normální.je fajn že je Baru čistá.

Stanusko - no bohužel ted to nervování moc nejde, v pátek máme pohřeb,to bude hrozný :cry:

Bublo - já Lesině napsala i mail,tak uvidíme.někde jsem četla,že spíše čte mail než sz,tak uvidíme.

Davmi - já u Aničky byla na první kontrole někdy ve 4tt, a ¨pak jsem měla velké bolesti a šla tam znova v 5+1tt a dokonce už jsme tenkrát viděli srdíčko.uvidím,asi počkám do příštího týdne.

tak v pátek je pohřeb,jedu tam jen na otočku,jen na obřad,pak zas pofrčíme se ségrou domů,už ted je mi z toho špatně.snad to zvládnem.takže teoreticky bych na sraz mohla,jen záleží kdy pojede Nozu,jestli odpoledne,tak jedu a aspon se odreaguju a vy mě budete bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.08 21:04
davmi píše:
Please order over our webshop like all the other customers! Thnkas! you can pay with creditcard, paypal or as moneyorder ( we send invoice, when we get the money we send the clothes! )
Shipping rate to CZ is 14 EUR!

Prosím objednávejte přes náš webshop jako ostatní zákazníci! Děkujeme! Můžete platit kreditní kartou, přes paypal nebo paltebním příkazem (my pošleme fakturu, až obdržíme peníze, pošleme oblečení).
Náklady na doručení do ČR jsou 14 eur.

To si myslím, ale víc anglicky než já, umí určitě HOnzík od Pavče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.10.08 21:09

Davmi :lol: máš objednávat v Itálii a tam bych Ti to domluvila. :lol:

Misenko eslivá Tě to uklidní, tak si tam cinkni, no ni. :wink: A to by bylo super, kdyby to teda klaplo. A my bavit jo, no potěš koště, těžké břímě na nás kladeš. :lol: Jo a mejla jsem Lesině posílala dneska dopoledne, takže to taky moc neklaplo.

Mamino koukám, že google překladač je stejně dobrý jak Tvůj ingliš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
6.10.08 21:09

mamino:teda díky,jste holky šikovné!Já teda měla angličtinu na střední a kupodivu jsem tomu jakž takž rozuměla,ale chtěla jsem mít jistotu.Díky dobré víly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
6.10.08 21:10

mišenko:taky bych zítra volala,jak píše bubla,aspoň budeš klidnější a pozve tě třeba na příští týden.A břicho mě bolelo šíleně,ještě ted mě občas pobolívá,spíš mě ale píchne při otáčení apod,ale fest :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
6.10.08 21:11

ahooj … zkousim docitat ale moc to nejde … jsem ted byla nejaka rozlitana, deti uknourane a tak … ale uz je lip … Kaja kouka na Medvidka Pu a Benik spinka :D

foto z oslav narozenin s detmi dodam za chvilku ......

takze jen letmo

Misenko zavolej, za zeptani nic nedas …
Bublo ja tedy fotky Benika davam :wink:
Stanusko brisko mas oproti mne stale malinkate a vubec, sekne ti to tak to neres :wink: jinak oslava vypadala super ..,…jo jinak mooc dekuju za metriky, mas pravdu ze by bylo fajn to oriznout ale muj laptop to neumi(teda nemuzu si tam dat zadny program neb je to pracovni notebook - jedine ze bych zkusila jestli to nepujde v powerpointu …)
Vasinko tvoje brisko je uzasny a koukej vydrzet do toho 11 !!! :lol:
Davmi kapusta jo … no teda ty mas chute :-) a preklad je podobny co ti psala Bubla … proste objednavat muzes a jen se rozhodni jak chces platit .....
Nikco - ja chci taky hlidani zadarmo nebo za 50 … nechteli by hlidat i Kaju??? a co budes delat za praci? a kdy se chystas na ty vsechny tve aktivity?
Libo , super ze je lip! a stejne mne moc mrzi ze nemuzete na srazik …
Mamino u nas se taky za:,–(ne maluje do knizek - to ti potvrdi i Zanetka , prinesla Kaje takovou krasnou knizku a pak reklamni blocek a tuzku a nez se otocila tak kaja do ty knizky nacmarala :evil:
ad padani vlasu - padali po porodu Kaji faaaaakt hodne, pak se to nejak srovnalo a ted pohoda …

ad srazik … holky nezapomen te mi prosim pak nejak napsat v kolik a kde presne … a kdyz tak nejake cislo na mobil … mam kontakt na bublu … tak treba Babuldo prosim nebo nekdo kdo uz jste tam byl …
a kdo tedy vsechno jede? jede i ta Mouse a Hell? psali jste jim sms nebo sz?

jinak Kaja si prestalo uplne rikat na nocnik, sama si nejde ani omylem takze po tydnu kdy curala i kakala kompletne vsude po celem byte jsem to vzdala a dala opet plenky … dneska si lehala na Benikovu prebalovaci podlozku, svlekla se a dozadovala se prebalit jako Benik … takze holky my budeme s plenkou jeste hoooooodne dlouho :evil:

Jdu zkusit stahnout nejaky ty fotky … tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
6.10.08 21:16

amelie:my jsme zpátky taky na plenkách,přes léto mu to šlo a teď po průjmu skončil zase na plenkách a pořád říká: posim pinku a když se zeptám,kdy bude čurat na nočník,že už je velký kluk,tak odpoví: zitja :lol: Ale je pravda,že já jsem těžký flegmoš a nedůsledná,takže je chyby hlavně ve mě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 21:17

Míšenko-já byla na první kontrole u doktorky v 7+2tt,srdíčko bylo vidět a myslím,že je to lepší,že jsem se nenervovala,že není vidět.Bříško na začátku bolí.Tak pro klid doktorovi zavolej,uvidíš co ti řekne odborník.A co fotky bříška.

Davmi-bachor už není to co to bychůreček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
6.10.08 21:20

Ahoj Holky,

Janno bere vapnik, horcik, selen zinek a v te lekarne mi delali Plv.Methionini. Taky mi bylo trapny jit ke kadernici kdyz mi tak padaji vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
6.10.08 21:23

holky nestrašte,že se mi Aní zase vrátí do plínek.já se včera radovala,že jsme plíny nekupovali ani nepamatuju.jen na tu noc a tu když má ráno suchou,tak použijü ještě

tak uvidíme příští týden,bud se objednám,nebo to vydržím.

Stanusko - fotku bříška?to jako mýho? 8O no na mě není nic těhotenského,krom teda prsou,jelikož ty rostou a rostou.Tomáš už mlsně pokujuje :lol:

Bublo - no připrav veselé příhody z natáčení a bude to :lol:

ví se vlastně v kolik tam tedy máme být?a vlastně jestli to vůbec klaplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
6.10.08 21:24

davmi: ty jsi neco kupovala na ebay?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
6.10.08 21:25

foto z prvni oslavy:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
6.10.08 21:26

Holky, Vy snad toužíte po práci :lol:, že jsem vás tak nadchla :wink: …no, ta moje není nic světaborného…prostě cokoliv na půl úvazek v rámci administrativy ve firmě, kde jsem dělala před mateřskou :lol: :lol:

Jdu usměrnit Honzu- opět se celý svlékl :roll: a to nešel na nočník- vylezl si u matýska na stůl a jednou rukou si „čte“ noviny a druhou rve kelímek střídavě na prso a na koleno :roll: :D Tak už musí spinkat bobánek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.10.08 21:30

Amelie teda by mne švihlo v tuhle dobu kdyby mi tu prcková ještě řádila.A jj máš pochvalu, Ty fotky dáváš vcelku pravidelně. A v kolik bude sraz? No až dorazíš. :lol: Za naší skupinu hovoří Pavča, takže ta určí čas dojezdu. :lol: A podrobnosti o chatě najdeš tady /> Ty jo a to jsi mne moc nepotěšila s tím čůráním. Bo u nás je to teď stejný. Akorát hovňouse teda do nočníku udělá, ale čůrání ani zabohaa já furt vytírám jak debil a teď nevím co s tím. :(

Davmi já bych i důsledná byla, ale nevím jak jí donutit, aby se šla na ten nočník vyčůrat.Ona si prostě řekne jen na tuhouše. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí