Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
6.10.08 08:36

hojda,

tak ten pán na sraz se mi fakt neozval, asi si myslel, že si z něho dělm blázny, no nic, jdu tam napsat znova a teď snad udržím i svoje jméno - si pro jistotu položím před sebe občanku :wink:

stanuško:bahůreček je krásnej :D :D mě se to fakt líbí, mě by to ani nepřišlo jako urážka, ale tyhle zdrobnělinky mi lezou na nervíčky :D jinak přijeeeeeeď, fakt, kdyby to šlo tak dojeďte, moc ráda vás uvidím

pavčo: se slzou v oku ti slibuju, že nikam jinam netáhnu :D já jsem ráda, že jakžtakž stíhám vás a občas šátkařky a navíc už prostě nemám kapacitu, usmiřování ti přeju (to je vždycky hezký :D )

vasinko: já jsem z tebe nervní jak čokl, já ráno vstanu a myeslím, jestli už je jáchymek na světě, mám příšerný nervy, tak mě holka už nemuč a poroď :D

míšenko: upřímnou soustrast, jen mi kdyžtak dej vědět jak a co

víc nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 08:53

Dobré ranko,
no,sice mě pořád třeče z nosanu a jsem zarýmovaná,ale už mě neškrábe v krku a nebolí celý tělo a tak za chvilku vyrazíme na plavčo.Snad se zase pořádně nezachřipajzuju,protože už vážně potřebuju tento týden k obvoďákovi a na krev.
Kolegyni z dubna vůbec nepodezírám ze zlého úmyslu,nicméně ani blbost neomlouvá.Je to asi tím,že na to tady nejsem zvyklá(až na Nikču :lol: :lol: ),že by se někdo o druhém zmiňoval zvířecím přirovnáváním.Opravu máme na sebe štěstí,je to přesně i o tom,co psala Janno,jsou mladé a většinou prvorodičky a taky řeči tipu vyúadám mladě,všichni mi to říkají,ještě nikdy jsem se nesetkal a s holkou ,co by tu napsala vypadám staře. :lol: :lol: :lol:

Lexie-ne bříško není veliké,s Emou vypadalo větší,pořád se budu opakovat,to všechno okolo je velké. :wink: :lol: A v obličeji se změním vždycky,když jsem těhotná(snad jen s Esterkou ne).Rozšířejí se mi zorničky a to dává úplně výraz očím. 8) A taky se změnim v obličeji,když zhubnu nebo stloustnu. :lol: :lol: 8)

Nikčo-kdyby si neměla tak rušný víkend,tak bych tě .....já ti dám bachůreček.Vím,že mám břicho vyžrané víkendovým salátečkem,řízečkem,br. placičkama ,chlebíčkama.....,ale to ještě neznamená,že jsem kráva,spíš prase. :lol: :lol:
Hlavně,že je Honzíkovi lépe.

Vasinko-tak vyzkoušej a pak potreferuj.Já jsem měla na Davida Maxi -cosi a přišla mi suprová,narozdíl od rebela od Jané.Ta mi pila krev.Bříško máš krásné žádný bachůreček. :lol: Ale přijde mi ještě hodně nahoře na to,že by měl být den D za chviličku.Jj,mikiny jsou z Disneylandu.

Taky jsem chtěla pražandám,že mám možnost sehnat dobře vakcíny žloutenky a jiné nedostatkové zboží z farmaceutické oblasti.Čirou náhodou jsme v sobotu přišli na to,že paní,co jí pronajíme byt na Vinohradech v jedné firmě pracuje a tak nám sežene do středy A+B žloutenku.Konečně,nemohli jsme jí sehnat.

Tak vidím,že už i vy máte jasno o Žofince :wink: 8) a tak je vlastně zbytečný tipování na pohlaví,takže až pak termín,kdy se narodí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.10.08 08:54

Nikca: viaderm mi mati dala hned po porodu. Vysledek… :evil: PRD :evil: :evil: :roll:

vasinko, nadherny pupik, po porodu budes jak proutek. Jee, ja chci taky.. ale tatovi se zminim, a zbabele zdrha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U nas opet nastydnuto, aspon pocasi je dneska lepsi, tak se po pyzamove nedeli snad vykopeme ven :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.10.08 09:21

Zdarec babynec. U nás svítí slunko a tak je mi jasný, jak budem trávit den. :lol: NOc u nás nic moc, měla jsem debilní sny (Co se divím, když čtu pomalu hororovou knihu před spaním :lol: ) a prcková mi taky cosi furt vykládala. Jsem jak přejetá parním válcem.

Stanusko dobrá tedy, po obědě se vrhnu na porovnávačku deseti rozdílů. :lol: A teda to jsi odvážná frčet po nachcípání znovu na bazén. 8O A já klidně napíšu, že vypadám staře. Bo dneska mám kruhy, šedý vlasy se opět prokvetly až napovrch a energie je kdesi v pérdeli. :lol: A dej jim šanci, třeba někdo bude mít odvahu a napíše jiné pohlaví. :lol:

Janno jj taky si myslím, že je to o tom, že už to není poprvé. A asi jsme tu moc nezdrobňovali, když nám druho matky nezdrhly. :lol: A tatíkovi pěstuješ antikoncepci jo.Že mu před tulením naznačíš, že by jsi chtěla prubnout do třetice. :lol:

Lexxie :lol: tak to to tam Edík dobře vysvětlil, co si o jejich jednoduchých jídlech myslí. :lol: :lol: :lol: :lol: A plácání do vzduchu jo. POčkej jak rychle to uteče a vy doma budete mít velká dítka a pak teprve to s Tebou začne mlátit, že jako to třetí by nebylo marný. :lol:

Nikčo tak i u vás jo. Hm to jsme tu ale ostře sledované. By se pánové mohli sejít a dát řeč, jaké jsme to pipiny co. :lol: A s tou krví, hm znám to jen od strýce, ale tomu se z nosu spouštěla samovolně. Eslivá to teče hodně, zašla bych k mudře. Mohla Ti prdnout nějaká cévka a tak by stačilo jen to spálit, aby se zatáhla.

Davmi je nějak podezřele hodný… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasinko tak to je bomba! Teda tohle těhotenství Ti jde k duhu! Přesně takovýhle pupíky jsem záviděla babám v nemocnici! A včera jsem si taky říkala, kde že jsi. JInak kámoška ještě nerodí jo. A přidáívám se ke Stanusce, pupík máš ještě vysoko. :lol: (Jo a nenecháváš si to na sraz, že by jsi nám tam předvedla překotný porod a my jsme konečně mohly vyzkoušet noviny v praxi. :lol: )

Babuldo ten teď ještě dumá, kdo mu to psal a instaluje v domě mříže, abychom mu to tam nerozkradly. :lol:

Jo a děvčata nevím co si o tom myslet, Lesina se mi ještě neozvala. :( Nevíte některá, jestli náhodou nemá dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
6.10.08 09:39

ahoj

Stanuško, ale mně přijdeš s váhou úplně v pohodě, asi to srovnávám se sebou, je jasný, že jsi asi byla zvyklou na jinou váhu, ale tohle je pořád po čem většina našich občanů sní, váha v mezích normálu :D Já budu ráda, když to dotáhnu zpátky na nějakých 67-8 kg a když se povede víc, tak budu ráda. Ad ostatní diskuze, no já jsem v ledňátkách, je to tam celkem fajn, ale taky nezapadám co se týče pečení, pletení, vyváření, zavařování, nakupování..ale jinak to je dobrý.

Bublo, no nevím, nevím, to bychom to 3. museli stihnout tak do 2 let, protože víc bych si netroufla a stejně už bych byla stará, až se to druhé narodí tak mi bude ještě 36, takže další tak do 38..no asi z toho nic nebude, prostě jsme začali pozdě :D A upřímně si nedokážu představit, jak se to dá zvládnout, třeba my jezdíme rádi na lyže a to potom se 3 malýma dětma..no ale trošku to láká :D a ty jsi původně chtěla 2. dítko do roka od Majdy?? To jsi teda dobrodruh, to musí být hrozný záhul.

Vašinko ty máš všechno jenom v pupíku, jsi jako lunt, to půjde dolů samo..a věřím, že už se nemůžeš dočkat, ten konec je dlouhý. Tak ať nepřenášíš. Podvozek na kočár budeme mít asi taky, přece jenom , se to hodí..

Padání vlasů nevím, Vichy má Dercos s aminexilem ampule, ale působí to vždycky jenom na tu dobu, když se to používá, je fakt, že potom jsou vlasy takové silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
6.10.08 09:43

Ahoj,
tak u nás leje a to tvrdili, že bude tento týden pěkně.

Stanusko - já jsem to / teda jen pro tentokrát :lol: / , ale takhle nemyslela…naopak jsem tím chtěla napsat , že i já bych se na to pojmenování netvářila- kor od cizí a zvažovala tu nelibost! Ale ani se nedivím, že u mne si to vzala jako rýpnutí :D …

Bublo - jaký pálení, ty saďoure- nikam nejdu :D

Vasinko - jen tak dál- nezapomeň 8. nebo 10.

Janno - tak možná působí jen na tetu :D

Davmi - tolik slivovice nemáte abych byla v poho :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.10.08 09:48

wexxie já se vždycky hrozně bavím, když u nás někdo napíše, že je v 38 starý. :lol: Bo vItálii mi všichni říkali, že jsem měla prckovou hodně mladá. :lol: Novšak uvidíš, jak budeš zvládat dvě dítka. Třeba to druhé bude opravdu neskutečně hodné dítko a to Tě zlomí. :lol: A jáb jsem měla v plánu dítka tři. Hned rok po šmajdě jsem chtěla skočit na druhé. No měsíc po narození prckové už jsem byla sama. :lol:

Nikčo já jim ještě věřím! O víkendu bude určitě babí léto a tak nám to s babama klapne!Já a saďour jo? Ale jdi. :wink: To by byla fofrovka, by jsi jen slyšela zasyčení a pak by krev netekla. :lol: To by zvládnul udělat i Honzík. :lol:

Ještě upravuji, bo jsem na něco zapomněla. Baby co uvažujete o zhotovení kalendářů a umíte trochu ovládat program na úpravu fotek, tak tady jsou ke stažení super šablony! Stačí tam jen frknout vlastní fotku. A vůbec nevypadají špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
6.10.08 09:55

bublo, však ještě není všem dnům konec, určitě někoho potkáš a i sourozenec bude :D
A v kolika mají 1. dítko v Itálii? Tady teda taky většinou až kolem v 30, v Čechách to je sice taky posunuté, ale myslím, že většina má to 1. dítko před 30. V té době, jsem na to neměla ani pomyšlení a hlavně manža ne. No uvidíme, zbytečné plánovat, když to druhé ještě není na světě, třeba to bude kliďas, ale edík je pomalu jak vyměněný, kromě toho, že spí u nás v posteli a musím uspávat :D ale jinak začíná být dost pohodář..
Ještě jsi se ptala jaké to byly psí závody před týdnem..no takové normální, bylo tam několik set psů všech velikostí a měli tam několik úrovní, no a museli prolézat tunelem, přeskakovat, slalom atd..některým to šlo, některým míň, ale bylo to pěkný, paníčkové si teda dost zaběhali..

ad Lesina, kdy jsi jí to posílala? Zkus ještě počkat, nebo je třeba fakt někde pryč..

Nikčo, tak vám je už líp, to je dobře Slivovici tady mám taky, nikdo ji nepije, jenom táta, když přijede, už ji tu máme 2 roky :D A teda dobře ponocuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.10.08 09:56

Elliot mi nakrmil jonnyho pernikem, a ja si nevsimla :evil: 8O 8O 8O takze dite usopleny, zalepeny…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
6.10.08 10:00

ahojky holky

díky za soustrast,každopádně dědovi už je dobře,nic ho nebolí a netrápí.on už stejně poslední půl rok chtěl umřít,ani proto nejedl,byl už slepý,měl i bolesti,tak už je mu dobře.vždy si přál aby neumřel v nemocnici a to se mu splnilo.aspon tak

ale dost smutné nálady,stačí že jsem já smutná

Vašinko - bříško más fakt krásný a taky mi příjde dost vysoko,takže toho 11.to jistí.

Stanusko - břiško už se taky začíná kulatit,a taky bych to tipla na Žofinku.a fotky z laga nádherna,fakt krása

Pavčo - tak usmíření zní dobře,hlavně že u vás lepší atmosféra

Babuldo - určo ti dám vědět jak se srazem,jestli nebude pohřeb,tak určo jedu,aspon se odreaguju.

bublo - je to parada jak se hezky rozmlouvají co?člověk si už aspon trošku pokecá. tak zkus Lesinu urgovat.mám jí taky písnout sz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
6.10.08 10:00

aww, no Janno ještě, že už je Eliottovi 6 měsíců a ne třeba 2..takhle už můžou příkrmy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
6.10.08 10:15

Ahoj, jen ke srazu … dala jsem si dnes do opravy auto, jelikoz mam vadny spodni cep u predniho kola a pred tou cestou jsem to chtela mit v poradku a jen jsem rekla ze to v 80 zacne posledni dobou rachotit ..... no a ted mi volal ten oravar ze mam vytluceny kardan (ne ze bych vedela o co jde) a ze by s tim rozhodne nikam nejezdil, ze se to musi opravit … soiucastka cca 6t +prace a tak … takze pocitam ze to bude jeste pekna palka … no ale vysledek je ze na vikend nemam sve velke 8mi mistne auto :cry:

Napisu vecer jestli jsem ukecala nekoho z rodiny aby mi pujcil jeho, ale kazdopadne segra rozhodne nejede a ja uvidim jak se mi zadari … doufam ze se nekdo slituje … jeste me neruste, udelam vsechno mozne i nemozne abych se tam dostala … je to od nas jen cca 50km, tak i kdyby me tam mel nekdo dovezt …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
6.10.08 10:49

pěkné dopoledne,

kdo máte sluníčko, závidím, u nás je dnes zamračeno a pěkná kosa…jj podzim prostě v plném proudu, ale pořád doufám, že ten víkend s váma vyjde a bude svítit oskar :lol:
Markétka před chvílí usnula, včera nespala po obědě, tak je unavená, no dnes se mi to vcelku hodí, protože máme na 14.00 náhradu za sobotní plavčo, tak bude alespoň vyspaná a nebudu ji budit :wink: musím vyjet trošku dřív a mrknout ve městě jestli dělají plavací čepice pro takové malé děti, přece jenom kdo má to její háro sušit :lol:

stanuška: ještě mě napadlo k tomu bachůrka…není ona děvčica z moravy? u nás se totiž břichu vcelku běžně říká „báchor“ a nemá to nic společného s krávou a jejím trávicím traktem :lol: stejně tak jako říkáme, že má někdo cíchu :lol: tím ji teda rozhodně nechci omlouvat, ale je docela možný, že jí souvislost s turem domácím vůbec nedocvakla :lol:
A držím pěsti, aby plavčo nepřidalo tvojí rýmě a pořádně ses dala tento týden do pořádku :wink: jo a co se tipovačky týče, tak já si klidně zůstanu u toho chlapečka, změny nezměny, mě neukecáte, já předpokládám pindíka :lol:

nikča: to mi neříkej, že tvůj muž na úrovni by se snížil k něčemu tak potupnému jako je šmírování své choti? no to by teda u mě hluboce klesnul :lol:

vasinka: teda ten tvůj pidipupík mě fakt dostává, tobě to těhu vyloženě prospívá, myslím, že už teď bys měla uvažovat o tom třetím :lol: a že není dole vůůůbec nevadí, toho si nevšímej, u druhého docela často „spadne“ až v první fázi porodní :lol:

janno: a co chutnal malému perníček? :lol: :lol: :lol: troška upatlanosti přece nevadí, jen aby se pak nerozčiloval, že mu cpeš hluchou zeleninu a přitom brácha má esa v rukávu a samé laskominy po ruce :lol:

mouse: k těm vlasům, já mám speciální šampon a masku na barvené vlasy Klorane (mají v lékárně) a střídám to se šamponem Epicrin (taky v lékárně), ještě jsem si dávala do vlasů nějakou kůru v ampulích od Altermedu…nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo… ale přikláním se k tomu, že to chce většinou návštěvu odborníka, já nebyla na kožním, ale přímo u doktorky co se zabývá vlasama, udělala mi jejich kompletní rozbor ze vzorku a řekla co a jak, přesně nadávkovala šampony, ampule, prášky, taky jak často je potřeba stříhat, kolik a tak. A taky mě upozorňovala, že nemám čekat zázraky hned, že viditelný výsledek se dostaví tak po 2-3 měsích, to je totiž doba potřebná pro obnovení.

xbublax: já bych teda Lesinu urgovala, myslím, že to není běžné, aby se tolik dní neozvala, nebo klidně napiš Šárce či Zdeňkovi :wink: jo a ještě k odjezdu v pátek, my máme na 10.00 oční, jdu s oběma, doktorka chce včas prohlídnout i kukadla Markétě, aby se případně daly brejle hned, říkala, že je docela časté, že je vada u obou sourozenců, zvlášť, když jsme na to trpěli oba rodiče… ale máme to 5 minut od baráku, takže budeme brzo doma a auto nabalím předtím, tož dej vědět, kdy dorazíte, ať to nějak zkoordinuju, pokud pojedete vlakem, vyzvednu vás na nádru, buď než půjdu k doktorce (zas aby to pro vás nebylo brzo) a nebo potom…

maki: kdyby to u vás neklaplo s autem, tak nabízím, že pro tebe a děti přijedu až vyklopím bublu na chalupě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
6.10.08 10:57

Tak jsme zpátky z procházky,nakonec jsme šli 1,5km do cukrárny a zpátky,takže musím prcka pochválit,že ušel 3km a ani necekl,tak aby taky když dostal lízátka z hroznového cukru a ty on miluje.já si koupila marcipán a už je ve mě :lol:

bublo:lesina včera přispívala do nějaké diskuze o autosedačce,takže je přítomná,ale jednou někde psala,že na maily se moc nedostane,takže zkus ještě SZ,nebo jsi to hned psala SZ?

maki:tak na sraz 50km těžce závidím!!!Já bych to měla 263km,což je podle mapy 3hodiny 51minut a to fakt nedám s tím,jak je mi v autě špatně :oops: No budu doufat ještě v nějaký podzimní sraz aspoň tady u nás v ZOO Ostrava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
6.10.08 11:01

lexxie:tak já bych 3.dítko stihla v pohodě,v listopadu mi bude 27 a druhé na cestě,takže já začala tak akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí