Poradna duly
Jana Čurdová
Davmi-tak abych řekla pravdu,tak od vás bych se bachůrkem pobavila a asi učůrlla smíchy,ale od holčiny,kterou vůbec neznám,mě dost nas*al. ![]()
Davmi jj mamina byla poslední přenašečka.
No vidíš a Ty nás tu krmíš kecama o beďarech a jak si připadáš škaredá! JJ to jsou ty subjektivní pocity co.
A já furt slyším Štěpánkůůů z Básníků. ![]()
Stanusko sorry.
Tak to je mazec, tak bachůreček jo. Ty fole tak to by tu v diskuzi neklaplo.
Joj, tak to za chvíli můžem čekat útok z jiné diskuze co.
A koukám, že to máte narvaný. Jj píšu míň, bo je mi jasný, že velký bratr se dívá. A od Lesiny zatím žádná zpráva, takže uvidíme co bude dál. ![]()
stanuško:koukla jsem do dubna na fotku tvého bachůrečku
a teda to musí být Žofka jak vyšitá,ty jsi tak hrozně změněná,bych tě vůbec nepoznala
![]()
bublo:a neozval se ti ex,že jsi ho odhalila,že by to jako vysvětlil?
Tak alespoň pro něco byl bachůreček dobrej,jsem vás dobře pobavila a já už se tomu taky řechtám,ale fakt jsem čuměla jak......kravičička a nemohla uvěřit svým očím.
![]()
Davmi-fakt?Všichni mi to říkají(družinářka mě taky nepoznala),ale já jak se vidím každý den,tak to nevidím.
![]()
stanuško:tak podle fotky fakt,tím nechci říct,že bys byla škaredá,ale jsi taková jiná,těžko se to popisuje. ![]()
Tak já jdu hodit sprchu a asi do pelechu,celé odpo jsme byli s kamarádkou venku,tak jsem nějaká zmožená.
Hezký večer a dobrou noc.
Davmi no on je v pozici, že by mi na to nic říct nemohl, páč kdyby se ozval, tak by to je potvrdil. ![]()
Stanusko jsem se hnedle šla mérknout na fotku a náhodou mi příjde, že jsi stejná jako s Emičkou!Tím, že jsi byla jak za groškudla, tak Ti pupík vylezl hnedle. Takže mne to nepřekvapilo a kravičička mne rozřehtává ještě teď.
Ale dívčina se omluvila.
Hm tak teď čtu diskuzi s Davmi a jsem mimoň, bo mi to fakt připomíná fotky s Emičkou, kdy jsem čuměla, jak máš velký pupík už na začátku těhotenství. ![]()
Tak to já hned i holkám musim dát sem bachůreček,aby viděly tu naší holčiku
(hlavně Nikča):
Davmi-tak to jasný,že tloušťka nikoho krásnějšího nedělá,to já si iluze nedělám.
Budu mít co dělat,abych se zase vrátila do nějaké rozumné váhy. ![]()
Hej bublo,stano:já jsem nenapsala,že je stana tlustá,to mi nepříjde,dám tu asi zítra mojí fotku
Přijde mi jiná po obličeji,nemůžu najít správné slovo-ztrápená?Prostě jiná,než si jí pamatuju z osobního setkání.No nic,letím.
Bublo-no ona se dívčiny omlouvá skoro pořád,když jsme polemizovaly o porodnicích,tak se mi taky přes SZ omlouvala a to jsem nechápala taky.
Prostě dneska mám na ní pivku a nesnažím se.
S Emou jsem měla o deset kilo méně.Tak pupík vypadal trošku jinak,chtěla jsem ho sem dát na porovnání,ale fotka byla přes celý monitor.Tak na to dlabu,bachůrečíček mám takový oproti ostatním partiím bych řekla menší,než při Emě.Já na to až zase tolik nevěřim,ale spíš na nějakou vnitřní intuici a ta mi říká-Žofie!!!!
![]()
Tak co s tím uděláme,budeme Lesinu bombardovat všechny,aby se to pohnulo?Já ač odpůrce zamykání,nechci aby naše hlavní drbna psala jen sporadicky.
Davmi dobrou noc.Taky přemýšlím o vaně(i když ne tolik teplý),mám sůl levandulovou a trošku bych si odpočinula,dneska jsem sekala zahradu,trhala rajčátka a tak kmitala kolem zahrady,že bych si zasloužila odpočinek.
stanuško:teda ty jsi nazvala bublu drbnou?To tady bude veselo,to bych měla počkat na nějakou hádku tady
![]()
A už fakt jdu ![]()
Stanusko aha, takže nejdřív někoho ťafne a pak se omlouvá jo. Hm tak to musí být super.
A s Emou jsi měla v tomhle týdnu o těch deset kilo míň, nebo na startu? Se ještě můžeš utěšovat, že celkově třeba přibereš míň.
No a teď vypadáš jako správná česká cholká, kozy a zadek no.
No a když intuice ještě nezklamala a Nikča ví něco, co my ne, tak na Žofku budem věřit taky. ![]()
A hlavní drbna jo.
Sem to dopracovala, Kelišku mi už neodpářou a ještě drbna. ![]()
Davmi mi se neomlouvej, to Stanušce.
A že by byl boj? Hm, tak mohly bychom diskuzi před zamčením rozbouřit.
(Co Stanusko?) ![]()
Ahoj Holky,
Stanusko moc ti to slusi a na ne kasli.
Tak jsme oslavili Vitkovi narozky, ale prdka ted tak strasne zlobi, ze to neni ani mozny.
Davmi-že by Bubla nepoužila zdrobněliny a rovnou na mě zostra??
![]()
Fotky od Laga:
A takhle byla Ema zmožená tůrou: