Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6200
3.10.08 21:17

xbublax: to si piš, že se těším jak malá :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 21:17

Jé plánujete srazík,to je skvělý,drahý se chce taky na vás na otočku podívat se mnou,nevadí to?

Oslava proběhla dobře,dětičky jsou suprový.Ema nespí,samozřejmě,je z nich nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.10.08 21:19

jo já se tak těším, že jsem se pánovi do mailu o zdůraznění tepla podepsala babulda, asi čučel chudák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 21:22

Pavčo jj přesně tak, vytlemená jsem tu jak patnáctka. :lol:

Stanusko nevadí, když doveze medovník, bude vítán. :lol:

Babuldo :lol: :lol: :lol: :lol: ten nechápe ještě teď. :lol: Aby Ti o teple nenapsla něco nepěkného. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 21:24

Bublo-hm,tak to nevim,má teď tolik práce,že medovník asi nebude.Budete se muset spokojit s náma. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 21:25

Stanusko hm hm, no co už s váma, u Tebe to chápu, ale teda, že se Diskobolos nepřekoná jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 21:27

Bublo-můžu ho nechat doma,ale děti bych vzala všechny. :wink: Ať víte,co vás čeká. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 21:30

Stanusko u mne dobrý, já se děsit nebudu, ale těhulím by mohlo začít tvrdnout břicho. (Ostatně už Amelie bude dobrá zatěžkávací zkouška. :lol: ) A jen ho vem, aspoň si na chvilku bude připadat jak ve staré práci, akorát ty postavy budou trošku jiné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 21:31

jé já se taky hrozně těším na sraz.snad to Nozu vyjde a budu se tedy moci přifařit do auta.odvoz do Prahy mám již zajištěn.to bude paráda.

Babuldo - :lol: :lol: :lol: jsi mě dorazila s podpisem Babulda.jsem zvědavá,jestli zareaguje. :lol:

stanusko - no medovníček by byl dobrej,ale rádi vás uvidíme i bez něj. :wink: :lol:

Bublo - tý jo holka,tak ty si budeš takhle huntovat tělo a cvičit jo?jo a propo - lasagne na srazu nebudou? :lol: :lol:

jo a přivezeme každej zase nějaké žrádlo?já jestli se můžu těšit na lasagne od Bubly,těstovinový salát od Maki,zabijačkový věci a vínečko od Lemy,čokoládky od Pavči? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 21:32

babulda: tak teď jsi mě dostala, se tady řehtám jako magor :lol:

stanuška: jen vem Diskobola sebou, tolik zvědavých bab se jen tak pohromadě nevidí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 21:34

míšenka: ovšem bude chybět Lopenická a čerstvý chlebík od Září :cry: a to abych navštívila tchýni a nějakou čerstvou čokošku zařídila co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 21:38

Tak já se pro dnešek loučím, jdu se natáhnout a dospat včerejší radovánky v báru :lol: :-)

Všem dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.10.08 21:41

no hlavně, že vás pobavím, že jo

tak já jdu taky přes dřímoty do hajánek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 21:43

Misenko tak to má být! Pěkně všechny se širokým úsměvem, než půjde tyčkovat na záchod. Si tak připomeneme začátky u Maki. :lol: A jj tělo budu huntovat měsíc, pak zjistím, že jsem nezhubla ani kilo a vyseru se na to. :lol: A lasagní se Ti zachtělo jo. :lol: No uvažovala jsem o změně, že bych dovezla závitky.Tak uvidím, možná ještě přehodnotím situaci. :lol: A žrádlo sebou! Budu prdět na dietu a budu se cpát jak prokoplá. :lol:

Pavčo jj tchýně bude valit bulvy kolik čokošek budeš škemrat.A brou a hlavně klidnou noc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 22:09

Bublo-chacha,ve staré práci neměl kolem sebe tolik ženskejch jako teď,například má v kanceláři dvě asistentky a z obchodních ředitelů jsou čtyři chlapi z deseti a finanční poradci jsou většinou poradkyně. :lol: :lol:

Dobrou noc,případnou otočku na srazu tedy ještě zvážim. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital