Poradna duly
Jana Čurdová
Lexxie- také jsem měla strach aby nebyl problém z kočky. Honzíkovi to začalo ještě před tím než jsme Fidouše měli. Ale ideální to asi není. Mně třeba kočka na alergii nevadí- já jsem jen pyly a Honza má negativní všechno včetně zvířat- zatím. No, nevím jak bych se s kočkou loučila…jsem si zvykla a mám ji i do postele
krásně hřeje a přede a mně je hned míň smutno ![]()
Tenhle víkend je zase o nervy, no vlastně teď už je ticho a to je snad lepší, hmm stejně se takhle brzo zblázím
Dle pořekadla jednou jsi dole jednou nahoře by mne zajímalo, kdy už mne to trochu nahoře konečně čeká..
Dobré odpoledne, jsme na otočku u našich. Honza to zalomil a tak jsen jdu napsat, že se stále nic neděje.
Já snad fakt budu přenášet, ikdyž pořád je 10 dní čas.
Jinak jsem nedočítala to si nechám na doma.
Vasinko-jsi zlatá,že dáváš o sobě vědět.Jsem si zrovna říkala,kde jsi,než jsem si vzpomněla,že jsi odjela. ![]()
Nikčo-neříkej,že řešíš zase drahouše i když je Honzíkovi zle si nedá pokoj?
Lexie-David se svlíkal jenom při kakání a svlíkal se jenom doma,protože kakal jenom doma.Když jsme letěli poprvé na Kanáry,tak se mu začalo chtít v letadle při cestě domů a tam měl premiéru kadění bez svlíkání a zvládnul to.Bylo sedm let.
![]()
Jedeme do Obi pro nějaké podzimní kytičky,ať není zahrada až tolik smutná.
papa,večer,snad se někdo ukážete.
Tak vazne nevim, Bara ve vane taky cura ve stoje , dokonce i kadi, ale jen ve vane, kdyz se koupa s tatou
, chudak byl z toho vedle ![]()
Ahojík, no tak tu sedím s otevřenými ústy......
, pár dní tu nejsem a zde už je snad každej těhu
. i Mišenka a Stanuska
…no páni. Ostatní jsem zaregistrovala už dřív, ale toto je tedy překvápko
, neříkal zde náhodou někdo, že čtvrtý mimi už nebude ?? ![]()
Všem veliká gratulace !!!!!
zanetko : jen jsem letmo diskuzi projížděla, tak nevím, zda už máš po odběru plodovky nebo ne, ale v každém případě moc přeju, aby to bylo v pořádku…a určitě bude
Zrovna včera se narodilo kamárádce mimi, tak jsem začala trošku závidět, ale nechce se mi do toho ,nechce, proto Bublo , prosím, klidně posuň moje snažení v tabulce až na příští rok
![]()
Jinak doufám, že se máte všichni krásně …už nakupujete na Vánoce ?
U nás vše tak nějak při starém …naštěstí… ![]()
Stanusko - tak nějak…
Masozravko - tak , že by se přidala do naší grupy s Davídkem a Honzíkem
Tak teď jenom aby se svlékala ještě před nočníkem a je naše ![]()
Zdarec babynec. Tak u nás od rána chčije. No budu se muset překonat a i tak s malou vyrazit ven.
Jo a napsala už jsem Lesině ohledně uzamčení, tak uvidím co se dozvím. ![]()
Stanusko já zírám jaké má Diskobolos pracovní zázemí. Ty jo tolik bab.
Hm tak to bude na ohrabky, že už zase jede mezi baby.
A to je dobrý, jak je každé dítko jiné, Davídek se vyslékal a byla to Emička, co zase chodila na nočník a nesundávala si kalhoty ne?(Pokud se pletu, dělej, že jsi to nečetla jo.
)A dobře nakupte. Jsem pak zvědavá na fotky, neb ta vaše zahrada neskutečně prokoukla.
Nikčo když se to sere, tak pořádně. Chjo, klika, že to dopadlo jen takhle a dýchátko bylo účinné. A s tím nahjoře a dole, hm Ti nevím, ale jelikož stále přetrváváš s drahoušem a dáváš mu šance, tak jsi vlastně pořád nahoře.
A Honzík je fakt expert. Ale potěším Tě, prcková v Itálii chodila potajnu koukat na dědu jak čůrá a pak to zkoušela taky ve stoje, tak si kvůli ní začal sedat.
A za bakšiš prodávat příspěvky se Ti zachtělo jo!No fuj!Styď se!(A podělíš se o zisk?
)A koláž je nádherná!MOc se Ti povedla, tafotka je boží!
Masozravko jsem pejskař a tohle přesně sere i mne! A nejlepší je, když někomu něco řekneš, tak na Tebe čumí jak na vraha. No a na mne zase lidi čumí jak na debila, bo sbírám hovna i tam, kde bych nemusela.
A super, že je Barunce už líp. Ty afty musej být děs co.
A prcková ve vaně taky čůrá ve stoje, ostatně i mimo vanu, bo mi kašle na nočník a čůrá kde se jí zachce. ![]()
Lexxie a co má brácha za psa? A on vlastně žije kde? A ať se vám návštěva vydaří a Edík se vyblbne. ![]()
Davmi a kdy máte v plánu to stěhování? Už začali nějaké úpravy?
A na jméně Štěpán už jste se shodli? A kdy Ti přestalo být blbě s Vojtíškem?
Misenko pěknou oslavu! A jsem zvědavá co za výmluvu si vymyslíš. Kdysi na BC o tom byla diskuze a radily to co Lexie ATB, nebo, že řídíš. ![]()
Vasinko to jsi hodná! Tady na Tebe všechny myslíme. Navíc mám v baráku sousedku a ta má termín jako Ty, tak jí pozoruji a říkám si, která z vás půjde první. ![]()
Zziny to jsou věci co.
A klidně Tě šoupnu. A co to, že posouváš? Nechce se Ti nosit pupík? A nějaké nové fotky by nebyly?
Jo a na vánoce zatím nekupuji, ale od tohohle měsíce chci pomalu začít, ať to pak není palba.
bublo:s Vojtou mi přestalo být blbě taky docela brzo,tak asi mezi 10-12týdnem,ale to už pak bylo dobře definitivně,takže to teď vidím taky tak,začal 10 týden a už je to fakt o moc lepší,spíš ty večery jsou kruché,ale aspoň nevečeřím a tím pádem zatím nepřibírám
Jméno Štěpán je už asi definitivní,mě se těch jmen moc nelíbí,tak je těžké vybírat,ty co by se mi líbili,tak zase zavolám a otočí se 10 kluků
![]()
No stěhování proběhne,až umře babička a uvolní se prostory
Jako zní to brutálně,že?
Ale já doufám,že tak až za 10 let ![]()
Ahoj,
tak tu už taky prší. Dopol bylo krásně, tak jsme s babi vyrazily do ZOO. Honzík toho děsně moc ušel a užil si to, pak padl a okamžitě spal. Jen mu to mohlo vydržet o něco dýl…
Teď je s taťkou na nákupu, tak jsem se aspoň na chvilku natáhla, nějak mě z tý dopolední procházky všechno bolí. Večer se chystáme s mamkou na Mamma mia, tak jsem zvědavá.
Nikčo - jejda, to je síla s tím astmatem. Ještě, že to foukátko tak pomáhá. Hlavně, že nemusíte do tý nemocnice.
Masožravko - tak co s Baru?
Davmi - držím palce, ať jsou ty nevolnosti už opravdu pryč. Jak píše Stanuška, já to teď taky měla hlavně únavou. Ještě teď mi někdy není dobře, když jsem moc unavená.
Ahoj,
kytičky jsme za:,–(ili,pobyli odpoledne na zahradě,posgbírali jablka a hrušky a jsme krásně vyfoukaní.Davídkovi spolužáci už odjeli,měli nějaké rodinné oslavy a zůstaly tu jen spolužačky Esterky.
Bublo-jj,nemůže se drahý stěžovat,jen kancelář se mi vůbec nelíbí,ale snad jí trošku vylepší.JJ,na nočník,když jsem chtěla,aby už nehlásila a sama se vyčůrala,tak se jí dvakrát podařilo sundat jen punčošky.
Ale nezůstalo jí to a už svlíká všechny vrstvy,ale není nahá.
A vypadá,že otočka za váma nebude,protože jestli bude hezky,tak budem pracovat na zahradě. ![]()
Zziny-listuj zpět a tam jsem všechno vysvětlila.
A co ty a sourozenec pro Leonku?Na Vánoce ještě nenakupuju,ale už koukám,jak vyzdobit byt a zahradu..... ![]()
Davmi-jj,mě s Emou nevolnosti postihly mnohem dříve cca 5-6tt,a taky skončily mnohem dřív tak kolem 10tt.Teď to bylo takové,jak popisuje Zanetka,myslím,že nejvíc se mi zvedal žaludek,když jsem byla unavená a na dovolený vyjma asi dvou dnů mi bylo dobře pořád a pak doma zase sem tam zle,ale to si myslím,že bylo,že skončilo dovolenkový lážo-plážo a mě se zase dělalo zle z únavy ato trvá dodnes,když jsem přetažená,tak mámžaludek navodě.A jak jsem se přejídala štrůdlama,bramborovým salátem,řízečkama,plackama,chlebíčkama,tak mi hrozně narostlo břicho.
Štěpán je hezké jméno,ale taky mě napadlo,že by třeba mohla být v bříšku Štěpánka. ![]()
Masozravko-že tys Barče přečetla,jak čůrá Honzík?Pejskař jsem taky,ale těch scének v Praze,když jsem moralizovala ostatní pejskaře,ať seberou po svém mazlíčkovi hovno.Často byli dost sprostí a to jsem je upozorňovala vždycky slušně! ![]()
Nikčo-přála bych ti pořád nahoře,ale obávám se,že bys vedle sebe musela vyměnit drahouše za pořádnýho slušnýho( a tím nemyslím,že neříká prdel) chlapa. ![]()
Bublo - tak vidíš, už víme proč to dělá ve stoje Barunka od Masozravky
kouká tajně na dědu ve vaně
…teď honem zamknout diskuzi než si to přečte její děda a majzne mne
![]()
Stanusko - a kde máme fotky zahrádky? Já mám tvé fotky ráda, vždy mi je veseleji a dnes by se šikly ![]()
jj, také mám dojem, že to je ten kámen mého dna neb jiné trápení nemám, ale v mém věku s dvěma dětma se opravdu nikdo nehrne…kor žádný pan slušný..
Takhle se dávají na startu hlavy dohromady ![]()
Nikčo-zahrádka je smutná,taková podzimní a nemám žádné keříky,které by se zbarvily a dělaly atmosféru,spíš to vypadá,jako by se zahrada chystala ke spánku.Ale truhlíčky a květináčky před domem vyfotim ráda.
A k slušňákovi,oni se nehrnou,když je člověk doma na MD a ještě jsi vdaná,to už by nebyl slušňák,kdyb se hrnul.
![]()
Honzík s Fidoušem jsou ohromní,správná dvojka,jako bych je viděla v akci. ![]()
Fuj,já se tak přecpala,že ani dýchat pořádně nemůžu.A je mi tak na spaní a děcka vůbec nevypadají,že by se jim chtělo zalést do pelechu.
Asi to tu nechám drahému na povel a odejdu zdechnout do postele sama.
Skoda, ze tu nejste, abyjste videli, jake sceny a hystericke vyjevy ted Bara predvadi, kdyz ma spat, noto se fakt nevidi, musela jsem odejit, bych ji . . . a jdu si nalejt
Ahoj holky, muzete mi prosim poslat nekdo na mobil, jak to vypada s tim srazem? Ja si potrebuju hned po priletu dost veci domluvit a potrebuju vedet, jestli plati ten vikend 10-12?
Ted jsme na hotelu, Ada ma teploty od vcerejska. To i trosku zvracel. Dnes uz jsme nastesti nikde nechodili, jenom jeli silenou streku do L.A. Tak to bylo v pohode, protoze mohl odpocivat. Zitra taky bude asi v letadle mimo a pak se snad vylecime oba do toho vikendu..
Vubec nestiham docitat, jenom co neuniklo mym ocickam:
Misenko moc gratuluji k tehu, tolik sis ho prala, at je vse jak ma byt ![]()
Padim, za sest hodin vstavame a chystame se na letiste…
Mejte se moc fajn a ozvu se hned v pondeli navecer snad…
Pa