Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2334
4.10.08 13:42

Lexxie- také jsem měla strach aby nebyl problém z kočky. Honzíkovi to začalo ještě před tím než jsme Fidouše měli. Ale ideální to asi není. Mně třeba kočka na alergii nevadí- já jsem jen pyly a Honza má negativní všechno včetně zvířat- zatím. No, nevím jak bych se s kočkou loučila…jsem si zvykla a mám ji i do postele :oops: 8) krásně hřeje a přede a mně je hned míň smutno :wink:

Tenhle víkend je zase o nervy, no vlastně teď už je ticho a to je snad lepší, hmm stejně se takhle brzo zblázím :? Dle pořekadla jednou jsi dole jednou nahoře by mne zajímalo, kdy už mne to trochu nahoře konečně čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.08 13:44

Dobré odpoledne, jsme na otočku u našich. Honza to zalomil a tak jsen jdu napsat, že se stále nic neděje. :wink: Já snad fakt budu přenášet, ikdyž pořád je 10 dní čas.
Jinak jsem nedočítala to si nechám na doma.

• Citovat
  • Upravit
8671
4.10.08 13:54

Vasinko-jsi zlatá,že dáváš o sobě vědět.Jsem si zrovna říkala,kde jsi,než jsem si vzpomněla,že jsi odjela. :wink:

Nikčo-neříkej,že řešíš zase drahouše i když je Honzíkovi zle si nedá pokoj?

Lexie-David se svlíkal jenom při kakání a svlíkal se jenom doma,protože kakal jenom doma.Když jsme letěli poprvé na Kanáry,tak se mu začalo chtít v letadle při cestě domů a tam měl premiéru kadění bez svlíkání a zvládnul to.Bylo sedm let. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 13:57

Jedeme do Obi pro nějaké podzimní kytičky,ať není zahrada až tolik smutná.

papa,večer,snad se někdo ukážete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
4.10.08 13:58

Tak vazne nevim, Bara ve vane taky cura ve stoje , dokonce i kadi, ale jen ve vane, kdyz se koupa s tatou :-), chudak byl z toho vedle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
4.10.08 14:09

Ahojík, no tak tu sedím s otevřenými ústy...... :D 8O :D 8O , pár dní tu nejsem a zde už je snad každej těhu 8O :D . i Mišenka a Stanuska 8O :D …no páni. Ostatní jsem zaregistrovala už dřív, ale toto je tedy překvápko :) , neříkal zde náhodou někdo, že čtvrtý mimi už nebude ?? :lol:
Všem veliká gratulace !!!!!

zanetko : jen jsem letmo diskuzi projížděla, tak nevím, zda už máš po odběru plodovky nebo ne, ale v každém případě moc přeju, aby to bylo v pořádku…a určitě bude

Zrovna včera se narodilo kamárádce mimi, tak jsem začala trošku závidět, ale nechce se mi do toho ,nechce, proto Bublo , prosím, klidně posuň moje snažení v tabulce až na příští rok :oops: :D

Jinak doufám, že se máte všichni krásně …už nakupujete na Vánoce ?

U nás vše tak nějak při starém …naštěstí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
4.10.08 14:15

Stanusko - tak nějak…

Masozravko - tak , že by se přidala do naší grupy s Davídkem a Honzíkem :wink: Tak teď jenom aby se svlékala ještě před nočníkem a je naše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
4.10.08 15:43

Zdarec babynec. Tak u nás od rána chčije. No budu se muset překonat a i tak s malou vyrazit ven.
Jo a napsala už jsem Lesině ohledně uzamčení, tak uvidím co se dozvím. :wink:

Stanusko já zírám jaké má Diskobolos pracovní zázemí. Ty jo tolik bab. 8O Hm tak to bude na ohrabky, že už zase jede mezi baby. :lol: A to je dobrý, jak je každé dítko jiné, Davídek se vyslékal a byla to Emička, co zase chodila na nočník a nesundávala si kalhoty ne?(Pokud se pletu, dělej, že jsi to nečetla jo. :lol: )A dobře nakupte. Jsem pak zvědavá na fotky, neb ta vaše zahrada neskutečně prokoukla.

Nikčo když se to sere, tak pořádně. Chjo, klika, že to dopadlo jen takhle a dýchátko bylo účinné. A s tím nahjoře a dole, hm Ti nevím, ale jelikož stále přetrváváš s drahoušem a dáváš mu šance, tak jsi vlastně pořád nahoře. :( A Honzík je fakt expert. Ale potěším Tě, prcková v Itálii chodila potajnu koukat na dědu jak čůrá a pak to zkoušela taky ve stoje, tak si kvůli ní začal sedat. :lol: :lol: :lol: :lol: A za bakšiš prodávat příspěvky se Ti zachtělo jo!No fuj!Styď se!(A podělíš se o zisk? :lol: )A koláž je nádherná!MOc se Ti povedla, tafotka je boží!

Masozravko jsem pejskař a tohle přesně sere i mne! A nejlepší je, když někomu něco řekneš, tak na Tebe čumí jak na vraha. No a na mne zase lidi čumí jak na debila, bo sbírám hovna i tam, kde bych nemusela. :lol: A super, že je Barunce už líp. Ty afty musej být děs co. :( A prcková ve vaně taky čůrá ve stoje, ostatně i mimo vanu, bo mi kašle na nočník a čůrá kde se jí zachce. :evil:

Lexxie a co má brácha za psa? A on vlastně žije kde? A ať se vám návštěva vydaří a Edík se vyblbne. :wink:

Davmi a kdy máte v plánu to stěhování? Už začali nějaké úpravy? :wink: A na jméně Štěpán už jste se shodli? A kdy Ti přestalo být blbě s Vojtíškem?

Misenko pěknou oslavu! A jsem zvědavá co za výmluvu si vymyslíš. Kdysi na BC o tom byla diskuze a radily to co Lexie ATB, nebo, že řídíš. :wink:

Vasinko to jsi hodná! Tady na Tebe všechny myslíme. Navíc mám v baráku sousedku a ta má termín jako Ty, tak jí pozoruji a říkám si, která z vás půjde první. :lol:

Zziny to jsou věci co. :lol: A klidně Tě šoupnu. A co to, že posouváš? Nechce se Ti nosit pupík? A nějaké nové fotky by nebyly? :wink:Jo a na vánoce zatím nekupuji, ale od tohohle měsíce chci pomalu začít, ať to pak není palba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
4.10.08 15:50

bublo:s Vojtou mi přestalo být blbě taky docela brzo,tak asi mezi 10-12týdnem,ale to už pak bylo dobře definitivně,takže to teď vidím taky tak,začal 10 týden a už je to fakt o moc lepší,spíš ty večery jsou kruché,ale aspoň nevečeřím a tím pádem zatím nepřibírám :) Jméno Štěpán je už asi definitivní,mě se těch jmen moc nelíbí,tak je těžké vybírat,ty co by se mi líbili,tak zase zavolám a otočí se 10 kluků :lol: :lol:
No stěhování proběhne,až umře babička a uvolní se prostory :lol: :lol: :lol: :lol: Jako zní to brutálně,že? :oops: :oops: Ale já doufám,že tak až za 10 let :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
4.10.08 17:26

Ahoj,

tak tu už taky prší. Dopol bylo krásně, tak jsme s babi vyrazily do ZOO. Honzík toho děsně moc ušel a užil si to, pak padl a okamžitě spal. Jen mu to mohlo vydržet o něco dýl… :-) Teď je s taťkou na nákupu, tak jsem se aspoň na chvilku natáhla, nějak mě z tý dopolední procházky všechno bolí. Večer se chystáme s mamkou na Mamma mia, tak jsem zvědavá.

Nikčo - jejda, to je síla s tím astmatem. Ještě, že to foukátko tak pomáhá. Hlavně, že nemusíte do tý nemocnice.

Masožravko - tak co s Baru?

Davmi - držím palce, ať jsou ty nevolnosti už opravdu pryč. Jak píše Stanuška, já to teď taky měla hlavně únavou. Ještě teď mi někdy není dobře, když jsem moc unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 18:09

Ahoj,
kytičky jsme za:,–(ili,pobyli odpoledne na zahradě,posgbírali jablka a hrušky a jsme krásně vyfoukaní.Davídkovi spolužáci už odjeli,měli nějaké rodinné oslavy a zůstaly tu jen spolužačky Esterky.

Bublo-jj,nemůže se drahý stěžovat,jen kancelář se mi vůbec nelíbí,ale snad jí trošku vylepší.JJ,na nočník,když jsem chtěla,aby už nehlásila a sama se vyčůrala,tak se jí dvakrát podařilo sundat jen punčošky. :lol: :lol: Ale nezůstalo jí to a už svlíká všechny vrstvy,ale není nahá. :lol: :lol: A vypadá,že otočka za váma nebude,protože jestli bude hezky,tak budem pracovat na zahradě. :wink:

Zziny-listuj zpět a tam jsem všechno vysvětlila. :wink: :lol: 8) A co ty a sourozenec pro Leonku?Na Vánoce ještě nenakupuju,ale už koukám,jak vyzdobit byt a zahradu..... 8)

Davmi-jj,mě s Emou nevolnosti postihly mnohem dříve cca 5-6tt,a taky skončily mnohem dřív tak kolem 10tt.Teď to bylo takové,jak popisuje Zanetka,myslím,že nejvíc se mi zvedal žaludek,když jsem byla unavená a na dovolený vyjma asi dvou dnů mi bylo dobře pořád a pak doma zase sem tam zle,ale to si myslím,že bylo,že skončilo dovolenkový lážo-plážo a mě se zase dělalo zle z únavy ato trvá dodnes,když jsem přetažená,tak mámžaludek navodě.A jak jsem se přejídala štrůdlama,bramborovým salátem,řízečkama,plackama,chlebíčkama,tak mi hrozně narostlo břicho. :oops: :oops: Štěpán je hezké jméno,ale taky mě napadlo,že by třeba mohla být v bříšku Štěpánka. :wink:

Masozravko-že tys Barče přečetla,jak čůrá Honzík?Pejskař jsem taky,ale těch scének v Praze,když jsem moralizovala ostatní pejskaře,ať seberou po svém mazlíčkovi hovno.Často byli dost sprostí a to jsem je upozorňovala vždycky slušně! :?

Nikčo-přála bych ti pořád nahoře,ale obávám se,že bys vedle sebe musela vyměnit drahouše za pořádnýho slušnýho( a tím nemyslím,že neříká prdel) chlapa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
4.10.08 20:11

Bublo - tak vidíš, už víme proč to dělá ve stoje Barunka od Masozravky :wink: kouká tajně na dědu ve vaně :lol: …teď honem zamknout diskuzi než si to přečte její děda a majzne mne 8) :D

Stanusko - a kde máme fotky zahrádky? Já mám tvé fotky ráda, vždy mi je veseleji a dnes by se šikly :wink:
jj, také mám dojem, že to je ten kámen mého dna neb jiné trápení nemám, ale v mém věku s dvěma dětma se opravdu nikdo nehrne…kor žádný pan slušný..

Takhle se dávají na startu hlavy dohromady :wink:

http://i120.photobucket.com/…/hlaviky.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 20:35

Nikčo-zahrádka je smutná,taková podzimní a nemám žádné keříky,které by se zbarvily a dělaly atmosféru,spíš to vypadá,jako by se zahrada chystala ke spánku.Ale truhlíčky a květináčky před domem vyfotim ráda.
A k slušňákovi,oni se nehrnou,když je člověk doma na MD a ještě jsi vdaná,to už by nebyl slušňák,kdyb se hrnul. :wink: 8)
Honzík s Fidoušem jsou ohromní,správná dvojka,jako bych je viděla v akci. :lol:

Fuj,já se tak přecpala,že ani dýchat pořádně nemůžu.A je mi tak na spaní a děcka vůbec nevypadají,že by se jim chtělo zalést do pelechu. :roll: Asi to tu nechám drahému na povel a odejdu zdechnout do postele sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
4.10.08 21:00

Skoda, ze tu nejste, abyjste videli, jake sceny a hystericke vyjevy ted Bara predvadi, kdyz ma spat, noto se fakt nevidi, musela jsem odejit, bych ji . . . a jdu si nalejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
5.10.08 06:29

Ahoj holky, muzete mi prosim poslat nekdo na mobil, jak to vypada s tim srazem? Ja si potrebuju hned po priletu dost veci domluvit a potrebuju vedet, jestli plati ten vikend 10-12?
Ted jsme na hotelu, Ada ma teploty od vcerejska. To i trosku zvracel. Dnes uz jsme nastesti nikde nechodili, jenom jeli silenou streku do L.A. Tak to bylo v pohode, protoze mohl odpocivat. Zitra taky bude asi v letadle mimo a pak se snad vylecime oba do toho vikendu..

Vubec nestiham docitat, jenom co neuniklo mym ocickam:
Misenko moc gratuluji k tehu, tolik sis ho prala, at je vse jak ma byt :wink:

Padim, za sest hodin vstavame a chystame se na letiste…

Mejte se moc fajn a ozvu se hned v pondeli navecer snad…

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital