Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2334
3.10.08 22:38

Jdu vám popřát dobrou noc

Dnes jsem lítala s Honzíkem po doktorech- šouplo se mu to na průdušky a jak má to astma nemohl dýchat a to jsem z toho vždy vyplašená- už jsem se viděla ubytovaná v nemcnici na Bulovce jako minule. Ale jsem holka šikovná a když mi tady lapal po dech a manžel nikde- neb sliboval, že nás k doktorům doveze- prdla jsem mu ventolín/ toť dýchátko první pomoci/ a Mudra mne chválila- prý jsem mu tím hodně pomohla- průdušky se roztáhly a teď musí dodržovat nějaké schéma vstřiků - je to jak rovnice :wink: a nemocnici se vyhneme.
Sice dýchá šmudlík otřesně, ale na poslech, že to ujde :wink:říkala Mudra …škoda, že to neumím a nemám to doma- bych si ho furt kontrolovala 8) :wink:

A Babuldo - to jsi mne rozesmála…mám dojem, že horší podpis by měl už jen od Masožravky :lol: ..to by jste nejely nikam…by se vás chlapec polekal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
4.10.08 08:41

Ahoj,

nakukuji nez odjedem, co Vasinka?

jjo, odhalily jste me, ctu mezi radky, ted jsem fakt moc casu nemela :oops: :oops: a smirovani Bubli mi uniklo.

Nikca: koukam, ze se nemoce stehujou do Phy, tak at brzy tahnou dal :)

Zima jak na Sibiri, cokl nam prave sere pod oknem a ta nana na nej cumi , sice je to krysarik, ale . . . . . . :evil: :evil: proc si nechodi vencit pod svoje okna

peknou sobotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.08 10:35

ahoj
masozravko, jak je Báře, už je líp? Pes teda na..e a ta ženská taky, si to může po něm sebrat, nebo to dělat jako já s bráchovým psem..počkám, až jsme někde v polích, kam nikdo nechodí a tam ho pustíme :D

Nikčo, chudáci, vy zase trpíte, no hlavně, že jsi byla chytrá a napadlo tě, co v danné situaci dělat. Honzík má teda astma po tobě a co Mates? Tak ať se to zlepší.

Tak my jedeme odpoledne za známýma, mají 2 holčičky od té doby, co jsme je neviděli, se toho hodně událo..no je to snad 6 let, tak máme alespoň o čem se bavit. Počasí je střídavý, ale celkem zima, hlavně ať neprší.

Užijte si víkend a zatím čau

lexxie

• Citovat
  • Upravit
5255
4.10.08 10:37

Ahoj,
tak my jsme zpět v Orlové,ale ve středu jedeme zase na barák,stejně se tam asi časem přestěhujeme :wink:

Počasí na prd,prší a prší,no to bude prima den.

Jdu obalovat květák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
4.10.08 10:39

Ahoj,
tak u nás za oknem pes ne…, ale svítí sluníčko :lol:

Honzík už docela hezky dýchá- hned jsem klidnější. Sice to foukátko je pěknej sajrajt, ale když to jinak nejde :? …stejně do sebe dostává 2× d ty kortikoidy, tak už se to ztratí..

Chtěla jsem se zeptat, teda jen vás co máte kluky :lol: - chodí některý na nočník též ve stoje? Matýsek si vždy sednul a venku to zmákával ve stoje u stomečku a kolem asi třetího roku čůral už na wc ve stoje. Ale Honza si ho podržet nenechá :evil: , kroutí nad nočníkem pánví a jen zázrakem se trefí - zatím :roll: Už jen čekám, že začne i tu velkou potřebu pouštět z vrchu 8) :roll: …

Bublo - se klidně zamkneme :wink: a za bakšiš to bude tvému drahému kopírovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 10:44

Ahoj,

Nikčo-pořádně Emě Honzíka vykururýruj,ještě,že jsi byla tak při věci a dala mu dýchnout.Ať je brzy zdravý kluk jeden andělskej a ať se mu brzy dobře zase vyslovuje prdel. :wink:

Masozravko-jak je u vás?Co Barunka,jedla sirup a zabral jí?A neboj,já taky čtu ne úplně postivě,když je toho hodně k dočtení a taky mi někdy uniknou souvislosti. :wink:

Davmi-pořád je ti dobře???

U nás je zatim sluníčko,snad se to nepokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 10:46

Nikčo-David seděl na nočníku i na záchodě.Jediné co měl stejné jako Honzík,že při potřebě se svlékal úplně donaha a to dělal,ještě když měl jít do školy. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
4.10.08 10:53

Lexxie- Mates má po mně leda vzhled. Ještě, že tak. Netrpí ani na astma ani na alergie ani na žaludek. Já to astma začala mít až časem okolo puberty z alergie od narození. Ale Honza se zatím alergicky nijak neprojevuje a rovnou to astma u takhle malého. Doktoři tvrdí, že alergie na sebe nenechá dlouho čekat i když testy teď vyšly negativně.
Jsem hrozně vyplašená, když najednou nemůže dýchat. A jen tak chrčí a modrá a neudělá ani krok.Jsem normální nervák. Včera mi doktora říkala jestli něco nechci na uklidnění :D :oops: , že to bude dobré a že nedopadneme jako před 3/4 rokem v nemocnici. Myslím, že si to dýchátko dám do kabelky a budu ho nosit stále u sebe i na procházky s kočárkem :wink:
A se máš, že jedete na návštěvu, my budeme zavřený v bytě a kurýrovat se :?

Stanusko - vidíš, jak si to Honza bere k srdci a přemýšlí, zda to také s tím svlékáním vydrží ještě na střední :lol:
 http://i120.photobucket.com/…remyslim.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 11:00

Nikčo-je to sla´dour,tomu projde všechno,i svlíkání i prdel....... 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
4.10.08 11:56

Ahojky

tak tady je nádherně,sluníčko a docela i teplo. já se jdu rozloučit,jedem k našim do jablonce na oslavu do zítřka,to si zase narvem pupky,jen nevím jak zdůvodním že nebudu pít alkohol,no něco vymyslíme.

tak jdu ještě udělat 4 pomazánky a upéci slané.tak se tu mějte hezky a krásnou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
4.10.08 12:11

Tak slunicko zavidim,tady fakt kosa a furt chcije.
Stanusko: od vcerejska odpo uz zase spatne,takze me Stepan jen namlsal a jedeme dal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 12:19

Davmi-nechtěla jsem to zakřiknoutmale mluví ze mě nedávná zkušenost.Ale zdá se,že když nejsem v obchoďáku a nebo nejsem úplně vyčerpaná,že jsou nevolnosti pryč. :wink: No však jsem už skoro v 15tt,tak bylo načase. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
4.10.08 12:51

Lexie: jjo, uz je ji lepe, dneska je uz uplne bez teplot, jen ji po horeckach zustali v puse afty, ale namazat si je nencha :roll: a trochu se ji rozjel exem.
Myslim, ze pokud bude odpo ok, pojedem v kocaru , v dece kolem sidliste, doma je uz ofrnena a protivka.

ad pejskari: tady je to des, absolutne nikde na sidlisti nejsou ty pytliky a kose a lidi hovna nesbiraji, pak v tom behaji deti, ale nikoho to asi nevzrusuje.

nikca: to je dobre, ze dychadlo pomaha, a Honzikovi je lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
4.10.08 13:04

ahoj
Stanuško, no ještě, že se David nesvlékal ve třídě, to by z toho měli pozdvižení, je vidět, že ho to přešlo :D

Nikčo, krásný dítko máš a chudáka ho lituju, ty alergie se můžou vyvinout z astma, nebo to je ještě k tomu a na co všechno jste testovali? Tak alespoň, že se to Matesovi vyhnulo..u nás to má synovec, od švagrové syn, celou zimu pořád kašle, taky má ten inhalátor, ale myslím, že ho nenechali otestovat na alergie a to mají 2 kočky, nemůže to souviset? Ještě k tomu je švagr docela silný kuřák, ale doma snad už nekouří..
U nás doma to postihlo bráchu, alergie na nějakou trávu..bojínek? Naučil se s tím dost slušně žít i sportovat, je to jenom jedno období v roce, tak se to dá vydržet, u něj zabíraly hory a moře, to mu vždycky pomohlo..

Masožravko, jasně, vyražte ven, co doma pořád, vždyť je to otrava a čerstvý vzduch je potřeba. Pokud nejsou vysoké teploty a bude dobře oblečená. No a s těma psama to naštve, tady taky nikdo nic nesbírá, ale vyřešili to, že udělali oddělený koutek pro výběh psů, celé to oplotili a těch tady pár potkáš..no nevm, jestli to dodržují.

Míšenko užijte si návštěvu, taky pořád cestujete na víkendy pryč :) Alkohol můžeš svést na léky, nebo, že budeš řídit a trocha snad v tomhle období neškodí, pokud to není tvrdý..ale chápu, že nechceš nic riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
4.10.08 13:06

Davmi, jen aby tě nenamlsala Štěpánka :D a vydrž, snad to po 1. trim. přejde, už jen pár týdnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí