Poradna duly
Jana Čurdová
Pavčo no tak to si užij pokračování šlápot.
A ráno dobrou chuť. ![]()
Mouse s tím měla problém velký Pavča, se jí zeptej, byla i na spešl vyšetření. Ale jinak se obávám, že u Tebe to bude i hodně díky nervům. ![]()
Stanusko no tak to bude mít Diskobolos o to větší důvod k oslavě co.
A proč hrozná matka? Já zjišťuji, že už si taky nevybavuji některé věci, co dělala šmajda jako malá.
A kdyby kudrlinky vydržely do první třídy, tak taky dobrý.A našla jsem v galerce fotky z 15tt s Emičkou a pupík jsi měla pěkně vylezlý. ![]()
Stanusko ja ti nevim, ale rekla bych ze je to lepsi. Mam jeste nejakou vodicku no tak snad to bude dobry.
Bublo to mas asi pravdu. No kazdopadne Holky sem se odvazila na pondeli objednat ke kadernici, abych nevypadala no desne.
Mouse-jak dlouho už to bereš?
Bublo-no,myslím,že bych ,měla taky víc vylezlé břicho,kdybych nebyla oplácaná jinde.Je trošku jiné,protože jsem o deset kilo jiná…
![]()
Mouse tak ať Ti to tam dobře klapne a udělá Ti super účes? ![]()
Stanusko nenasírej furt s deseti kilama, když tak jenom se šesti jo! A jinak to jde blbě posoudit, bo na té staré máš jen pupík a tu jsi celá. ![]()
Mouse-to by bylo supr brzy,kdyby jsi už zaznamenala úspěch.
Bublo-to bylo ještě za doby,kdy jsem chtěla zůstat inkognito.
Tak si mě teď zakryj papírama a porovnej a najdi dest rozdílů=kilo!
![]()
Děvčata,padám únavou a musim se ještě trošku pošimrat žiletkou na nožkách,zítra jdeme s Emou plavat.
Loučim se…
Dobry vecer.
Stanusko, opravdu vypadas jinak, ze by vazne zofka? No a kolegyne to s tim bachureckem asi nemyslela, kazdopadne ja loni do dubna 2008 taky tak nejak nezapadla(a ani do brezna..
) jsme asi moc narocne, krom toho, chjo, uz to neni poprve, aspon pro mne to nebylo, a nektere ty za vlasy pritazene natazene napruzene super prvomatky mi proste nesedly…
mouse: jake prasky ti napsali? Ja tady dostala pouceni, z emi vlasy padaji po tehotenstvi,a ze resit to budou, az budu mit lysa mista, na coz dost dobre cekat nehodlam. U kadernice jsem byla v patek(uz to bylo strasne desny) a te divcine co mi myla hlavu jsem se omlouvala snad dvacetkrat, jak jsem ji chudaka videla, jak se snazi zbavit mych vlasu…
Predem dik
ahoj
Míšenko, je mi to moc líto, upřímnou soustrast a hodně sil do dalšího období. Doufám, že radost z Aničky a miminka tu bolest trochu zmírní ![]()
Stanuško, náhodou to není zase tak velké bříško na 15. týden..a v obličeji mi moc jiná nepřijdeš, ale já zase těch fotek moc neviděla. To tě celkem obdivuji, jak zvládáš 3 dítka a 4. na cestě, by mě docela zajímalo, jak se to dá?? A hlavně, co koníčky, dovolená a nějak ten čas mezi všechny rozdělit, já už se děsím u druhého, jak to půjde.
Bachůreček je teda dobrý termín, asi to nemyslela špatně, občas lidi takhle něco plácnou bez přemýšlení.
Bublo, no to je asi jen takové plácání do vzduchu o 3. dítku, asi si už netroufneme, ale třeba, když bude 2. kluk, tak o tom budeme uvažovat.
Holky nás naladili, jsou moc pěkné a ještě jsem nedopsala jak se Edík pěkně nabaštil tak, že se prokadil až na kalhoty a museli jsme ho tam sprchovat..no úžasný
a to jsem mu před večeří dávala novou plínu..no asi ten dort a šlehačka a pudink a polívka atd..udělali své
Lemo, jak jste zvládli přesun? Doufám, že je Adámkovi už líp a aklimatizace probíhá v pohodě.
Mamino, Péťovi vše nejlepší, hlavně pevné zdraví, ať je veselý a hodný a maminku moc nezlobí ![]()
Stanuško, krásný fotky, Emička je kouzelná. Máte taky moc pěknou zahradu, co to je v těch truhlíkách, vřes? To tady roste skoro všude, taky jsme to chtěli na zahradu.
No nic, já jdu spát, tak se mějte
Misenko - je mi to moc líto…
Janno - příbuzná je magistra v lékárně a dle složení prý vyjde nejlejněji a při tom má velmi dobré - nejlepší účinky na lysá místa Viaderm. Musí se opravdu dodržet dávkování po dobu 1/4 roku. Teta měla hrozně špatné vlasy a teď po roce užívání je jako reklama na vlasy
Sama jsem si balení koupila, když jsem jí viděla, co je to za rozdíl..jenže já na to vždy zapomenu si prášek vzít, tak je mi to k… ![]()
Stanusko - i i i já bych zvažovala takovéhle okomentování tvého bříška
…no není lepší čepeček nebo kniha
![]()
Fotky jsou krásné a Ema překrásná. Jo a nemá Esterka přistřižené vlasy?
A zahrádka v rámci možností, je pravda, že je to už venku posmutnělé a vřesy k tomu patří…i když mně se strašně líbí…mají v sobě takovej romantickej smutek ![]()
Bublo - uzamykej, uzamykej
…už nebudu kopírovat a prodávat tvému ex
neb sama jsem zjistila, že mám stejného dobráka doma
tak hezké čtení …užijte si posledních pár dní… ![]()
Lexxie - to se Edík pěkně napucnul, se nedivím, že to plena neustála ![]()
Mouse - na poporodní padání je trochu pozdě, říkali ti na kožním z čeho to je? Není to ze stresu?..no, vlastně, co není ze stresu ![]()
Honzík už je v pořádku a mně už také chřipička přešla jen mi stále teče krev z nosu. Nikdy jsem na to netrpěla- mám to poprvé a je to pěkný humus- krev smrkám, polykám a bolí mne z toho žaludek…navíc jsem myslela, že to mají jen děti…tak jsem asi mladá
![]()
Dobré ráno,
nikčo:příspěvek v 2:28?
Ty nemůžeš spát?Fakt říkám přijeď,ta slivovice je i na spaní dobrá ![]()
U nás se vstávalo v půl 7,ale je nějaký podezřele hodný,za hoďku vyrazíme ven,je tam krásně,tak ať si užijem slunečného dne.
Ahoj všichni s bachůrkama i bez. Tak jsem stále celá. Včera jsme měli dvě návštěvy a tak to bylo na mě náročný až jsem z toho usnula. ![]()
Stanuško bříško máš moc hezký a je fakt, že jsi jinná takže to opravdu vypadá na Žofku. Jo a máte úžasný mikiny tak si myslím, že asi z Disneylandu.
Pavčo jo tak usmiřováníčko hmm aby jsi taky nebyla těhule. ![]()
Míšenko upřímnou soustrast.
Nikčo a je to alespoň někdo od tchánovců, že by se jako chytli za nos. ![]()
Mouse tak ať se vlasy brzy umoudří.
ad jinné diskuze tak já nikam ani nezkoušela zapadnout jen jsem párkrát pročetla a tady mi je nejlíp.
Jo a tady jedna aktuální z rána.
http://rodina.cz/…g_1117_1.jpg /> Stanuško my teď dokupovali Jané stratu, aby mi šla na podvozek, tak jsem zvědavá jaká bude. V testech vyšla dobře.