Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6927
6.10.08 21:31

Nikca: a co to cte, ze se u toho musi svlekat a jeste si rvat kelimek na prso :?: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.08 21:34

tak jsem něco dala do galerky, 2 z narozenin a 2 starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.10.08 21:39

Mouse a jak to u kadeřníka dopadlo?

Misenko co blbneš, jestli si Anička v pohodě říká, tak proč by se měla vrátit k plenám. Např. u nás je problém, že prcková si neříká, ale v Itálii když měla holou dupu, tak na nočník zašla a vyčůrala se. Doma na to kašle. Chjo.A veselé příhody, hm to bych měla sbalit sebou ještě Nikču. :lol: A Babulda psala, že je to objednané, jen jí pán neodpověděl na mejl ohledně topení, když se vtipně podepsala Babulda. :lol:

Amelie krsáný fotky! Dort vypadá jako výborná mňamka. Takhle večer je to vyloženě provokace! A ty fotky mají nádherný barvy, to jsi nějak upravovala?

Nikčo, ne my netoužíme po práci, my jí přejem Tobě. :lol: A Honzík je stejně borec! Ten je hodně svůj. :lol:

Mamino jé dort vypadá superově! A Petřík se začíná měnit.Mi příjde, že Kajka je po tátovi a Petřík se začíná vylupovat do Tebe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 21:40

Amelie-máš změněné matříky,je to tak lepší?Fotky narozeninové oslavy jsou krásný.Karolínka je princezna,roste každým dnem do krásy. 8)

Mamino-jdu hned mrknou do galerky. :wink:

Míšenko-tak nafoť prsa. :lol: 8) Já se přiznám,že když nejsem přežraná,tak taky moc břicha není. :wink:

Nikčo-já bych práci docela brala,ale na jeviště mě už nepustí,leda že by hrály novej kus a místo Boticelliho Venuše bych hrála Věstonickou. :lol: :lol: A to je zajímavá hra s kelímkem. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
6.10.08 21:41

Bublo prave sem se snazila vyfotit aspon na mobil, ale nejde mi to, sestrihala mi vlasy a mam zase svuj blond melirek. Hlavne sem dostala zabal a jeste neco aby ty vlasy dostaly nejakou vyzivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
6.10.08 21:41

mamino: pekny :potlesk: :potlesk: a u vim, co lid presne mysli, kdyz rikaji, ze Bare koukaji certiky z oci, Peta je to same, jiskricky mu v nich jen sviti :lol: :lol:

janno: teda , bracha je nyny ( jak by rekla Bara ), ma krasnej usmev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
6.10.08 21:44

Am: Karoli ma nadherne leskle vlasy, moc ji to slusi.

Stanuska: co vis, treba ti jednou nekdo napise roli na miru a jeste si trsnes v ND :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 21:47

Mamino-dětičky úžasný,jsou si hodně podobní a ták sladký.Petíkův kukuč…určitě mu hodně projde,že? :wink:

masozravko-tak to je to jediné,po čem doopravdy netoužim-hrát v ND,nějak je mi tam to prostředí nesympatické. :wink: Ale jinak by to bylo fajn. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
6.10.08 21:48

stanuska: aha :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 21:48

Janno-jj,to se musim dát masozravce zapravdu,brácha je sympaťák! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 21:51

Masozravko-to nemůžeš vědět,že jsem taková fajnovka.ND je pro všechny meta. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
6.10.08 21:54

ja nevim proc, ale myslela jsem, ze jsi psala, ze jsi tam tancila, ale asi to byla LM? ze .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 21:54

Mouse-já jsem tě úplně přehlídla.Škoda,že nebude fotka nového účesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 21:56

Masozravko-v ND v operním baletu byl drahý,já jsem hned po škole šla do LM. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
6.10.08 21:56

mamino - fotky moc hezký,Petík je lumpík od pohledu,hmm a ten dortík,ňam.

Amelie - fotky taky paráda,taky mě hrozně uchvátilo,jak má Karolínka krásně lesklé vlásky.a příjde mi,že se hrozně změnila

Stanusko - no kdybych si nafotila prsa,tak vám prasknou monitory. :lol:

Bublo - no tak začni sbírat příhody už ted.a doufám že to říkání si na nočník nezmizí.jo jo,už vím,jsem se smála,jak se podepsala babulda.snad topení klapne,jelikož já mám zafixováno,že je tam zima,ale snad jé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí