Poradna duly
Jana Čurdová
Zdarec babynec.
Tak hurá, jak vypátrala Maji, už máme vlastní diskuzi! Už jsem vás tam přidala, tak mi zkuste, jestli vám to funguje ju.
Hej baby asi jsu dement, ale nepochopila jsem jak tam mám napsat. ![]()
Já si s tim taky nevim rady…ymslela jsem,že to bdue fungovat jako tady,jen tam budeme jen my…
Holky už jsme uzamčený,návod,jak se tam dostat,ale musí dát někdo inteligentnější,protože já jsem tam dostala díky odkazu od Lesiny SZ,ale jinak uzamčené diskuze nevidím. ![]()
Takže děvčata vstup do nové diskuze je takovýto - klikni na diskuze - kliknete si na horní liště na uživatelské skupiny - pak zvolíte v tom třetím okýnku přejdi na a zvlotle září2006, to vás hodí na zobrazení uzamčených skupin a poslední naše září je ono. ![]()
Ahoj, jen tak nakukuji a zjišťuji, že jsme teda uzamčené?
My dnes čekáme návštěvu, tak od rána uklízím, bo už to tu byl mazec, ještě pár drobností a vytřít a je to.
Hody proběhly v poklidu, jen s drahou polovičkou se nebavím, bo mě šíleně vytočil a ještě k tomu v neděli přišel až v 7 ráno…tím mě dorazil úplně. A prý žádné stresy. Poslední dny jsem pěkně nervní, jen se vztekám…nevím, jestli to patří k těhu, nebo mám jen takové období.....
ahojky
takže ted už sem prostě nemůže psát nikdo cizí a ani to číst jo?
Září-já tam chodim jinak,třeba ti to také půjde lépe.Tak si otevřu Diskuze na emiminu a pak jedu skoro až dolů a jak jsou tam lišty domodra:… Šikovné pařátky,Stálé diskuze a úplně dole Skupiny ty rozkliknu a úplně dole je září 2006.Zkus,kdyby ne,tak pak ještě uvidíme.
Míšenko-tady joo,musíš do uzamčených září 2006.Popis,jaks etam dostat výše od Bubly a ode mě. ![]()
no ja jsem byla rovnou tady neb stranku nezaviram jen aktualizuju a laptop nevypinam jen uspavam
doufam ze az mi to jednou manza omylem vypne ze se k vam jeste dostanu ![]()